Pages

16. 7. 2016

WEEKEND BREAKFAST ROUTINE - VÍKENDOVÉ SNÍDAŇOVÁNÍ - pokec nejen o jídle :-)


Doufám, že si užíváte víkendu a především léta :-). Zajímalo by mě, jestli se vám líbí, že jsou teď často posty na blogu anebo jestli bylo lepší, když jste měli jednou týdně video? :-)



Přišlo mi od vás trilion dotazů na stravování, životní styl atd. Fakt nevím, o čem napsat dřív :o))). Nemám moc ráda škatulkování kategorií na blozích a připravte se na to, že moje posty budou mít asi trošku více témat najednou, snad se vám to bude líbit :-). Baví mě věci měnit, inovovat a vymýšlet novinky. Je léto a všude kolem  nás spousta inspirace. Dnes vám napíšu něco o tom, jaké jsou moje typické víkendové snídaňové rituály a co většinou snídám, když stíhám :-).

Člověk se stává tím, co jí. S tím se ztotožňuji. Zároveň se držím hesla "všeho moc škodí", jak mě naučila babička. Stravování se stalo velkou módou a předmětem často i nemilých diskuzí. Za sebe musím říct, že přístup k jídlu je mnohaletý proces, který je hrozně individuální, a proto bych si netroufla nikomu radit. V průběhu let jsem vyzkoušela, co z jídla mi sedí a po čem se cítím dobře. V tuto chvíli nejsem ani vegetarián (i když maso jím jen občas), ani vegan, ani žádná jiná škatulka. Snažím se nejíst (nebo eliminovat potravinářsky modifikované potraviny), vyhýbám se bílé mouce i bílému cukru, nedělá mi dobře mléko s laktózou. Potraviny kupuji nejraději od farmářů, ale pochopitelně jsou věci, které se dají koupit jenom v supermarketu. Troufám si říct, že mám asi hodně nadprůměrný pitný režim, piju 3l čisté vody denně, nepiju skoro nikdy slazené limonády ani nic, co obsahuje umělá sladidla. Jediný můj prohřešek proti zdravému životnímu stylu je pití kávy, kterou považuji za vrcholně gurmánskou záležitost a zatím se jí nedokážu vzdát. 

O víkendech miluju dlouhé snídaně. Ovesné vločky miluji od útlých dětských let a s klidným svědomím můžu prohlásit, že konzumace ovesných kaší není v mém případě zapříčiněna módní vlnou. Ukážu vám, jak si ovesnou kaši připravuji a co do ní dávám (a naopak nedávám). Netvrdím, že je to nejlepší způsob, jen ukazuji, jak ji vařím já :o))



Ovesnou kaši připravuji zcela bez mléka. 2 veliké vrchovaté lžíce ovesných vloček s vlákninou (ty se mi osvědčily nejvíce), zaliju cca 2,5 dcl převařené vody a nechám vařit několik minut. Nemám ráda, když jsou vločky moc rozblemcané... Zatímco se kaše vaří, připravím si ovoce:








Absolutně nejraději mám čerstvé maliny ( v zimě kupuji mražené v M&S) a na tenounké plátky nakrájené banány. Když kaše trošku vychladne (pod 80 C), přisypu do ní půl lžičky prášku Macha. Dále přidávám: semínka Chia, vrchovatou lžičku arašídového másla (crunchy). Kaši přisladím javorových sirupem, medem anebo hnědým cukrem. Nemám zatím důvod úplně přestat cukr používat. Ovesná kaše je určitě vhodná pro celou rodinu a třeba Nikča jí naprosto miluje. 

Než kaše vychladne na teplotu, kdy už moc nepálí, připravím si kávu. Ke snídani jedině "latté" a jedině Nespresso.




Se snídaní si sednu k jídelnímu stolu. Každý den se snažím začínat co nejpozitivněji. Většinou poslouchám relaxační hudbu anebo se dívám na motivační videa na kanále Infinite Waters , Ralph Smart přidává videa každý den a je pro mne obrovskou inspirací. Souběžně s tím ale projíždím Instagram a Snapchat. Poslední dobou jsem totální multi-tasker, což jsem dříve nebývala :-)







Na co se ale těším po ránu nejvíce, jsou ale vaše komentáře na blogu :-). Je pravda, že mi trochu chybí interakce s vámi, na YT bylo daleko více komentářů, a tak mne potěší každý komentář a velice si jich vážím! :-) Blogeři v poslední době moc komentářů nemají, protože lidé jsou líní číst. Určitě podpořte své oblíbené blogery alespoň krátkým komentářem, je to veliká motivace a hnací motor.

Co nikdy nedělám - nedívám se na televizi a ani ji doma nemáme zapnutou jako "kulisu". Bude to znít blbě, ale já z televize cítím hrozně blbou energii. To samé se týká poslouchání nebo čtení zpráv, do života mi to nepřináší nic pozitivního a velice pečlivě si vybírám, co si pouštím do hlavy, stejně jako si vybírám, co budu jíst a s kým trávit čas

V poslední době začínám zlepšovat cvičení a běhání, miluju dlouhé procházky, hlavně v přírodě! Měla jsem dříve v pohybu/sportu velmi dobrý systém a snažím se do něj zase zapadnout. Aby se cvičení stalo automatické a nemusela jsem o něm přemýšlet. 

Snad se vám dnešní "guláš" post líbil a napište mi určitě, jak si užíváte víkendová rána vy :-). P. S. když je hezky snídáme na zahradě ...




59 komentářů:

  1. Ja jsem rada, ze jsou clanky casto, ale chybi mi videa... 😐

    OdpovědětVymazat
  2. ...tak jeden komentar se mi podarilo smazat, takze znovu :-)) Jen sem s takovymi clanky, to me bavi :-) posledni dobou vice ctu nez koukam na yt. Vice mi to pri cestach do prace nejak vyhovuje ;-) u nas se doma uchytily sladke snidane v podibe doma upecenych kolacu, buchet apod. Snazimse vymyslet porad neco noveho, a tak u nas jede trouba i 2-3 tydne :-) ale sem tam me to chytne s udelam i snidani ala mensi svedsky stul. To me moc bavi! :-)pekny vikend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, ty jsi pekařka! Taky jsem dřív hodně pekla, ale už mě to nebaví, upřímně :o))). Švédský stůl na snídani, tak to je sen!

      Vymazat
  3. Anonymní16/7/16

    Super clanek! Diky za nej a za sebe prosim vic takovych! Me se libi vic nez videa! 🙏👍 Snidani mame obdobnou, ja chia, med+banan a dcera hodne skorice a obcas maliny nebo jahody( ted broskve). Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju :-)! JJ, skořice u nás taky frčí :-D

      Vymazat
  4. Anonymní16/7/16

    Ahoj aji. Mne osobne sa blog paci podstatne viac. Je to zvlastne, ale je to pre mna osobnejsie. Mas velmi pekny a prijemny pisomny prejav. Velmi ma bavia citat Tvoje clanky. A este raz vdaka za skusenosti, kt. predavas citatelom.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc zajímavý článek, s těmi blogery si to napsala hezky, je to pravda, když se podívam na články dva roky staré, bylo mnohem vice komentujicich a naprosto souhlasim ze to je hnací motor! Přitom me strašně baví články! Jako Tvoje videa byly úžasný, ale me tolik baví číst a bohužel strašně moc blogeru právě konci kvůli tomu, ze lidi nectou... Ja jsem ale optimista a říkám si ze vždycky nějací lide budou, kteří radi i články:-) Jinak ja mela ovesnou kaši taky rada i před módní vlnou, ale ta módní vlna mi rozšířila obzory jak kaši dovést k dokonalosti:-) Ja teda dělám z plnotucneho mléka a když ji mám s ovocem, tak už sladit nepotřebuju a stejně jako ty mám rada s malinama. Nebo s banánem a raw kakaem:-) Honzik si ji taky naprosto zamiloval! A jinak my si o víkendech děláme gigantické snídaně - vajíčka, zelenina, sýry, toasty s avokadem a nakonec něco sladkého co upecu, a k tomu konvici černého čaje:-) A nejradši snidame na balkóně! :-) Pokud budeš u čtení komentářů zítra snidat tak dobrou chuť:-) I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já taky věřím, že se zase lidi vrátí ke čtení a k blogům :). Toasty s avokádem, mňam! A zajímavé je, že taky miluju černý čaj :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Ajo,já jsem ráda za jakoukoliv formu komunikace s námi,mám ráda tvůj styl psaní a jsem ráda,že jsou články pestré.Stejně jako kosmetiku mám ráda články právě o zdravém životním stylu,jídle apod.
    Videa byla taky super,jsi jedna z mála kultivovaných blogerek a moc příjemně se na Tvá videa dívalo,ale jak píšu,články na blogu jsou skvělé a jsem za ně vděčná.
    Já jsem před časem měla nějaké zdravotní problémy a ty mě donutily se na můj životní styl podívat přísnýma očima a podobně jako ty jsem přešla na cestu,kde se snažím omezovat lepek,mléko a cukr.Cítím se teď daleko líp a začínají mi chutnat úplně obyčejné věci bez různých dochucovadel.A zamilovala jsem si různé smothie :-)
    Takže se mi tvůj příspěvek moc líbí a určitě zkusím přidat do kaše i tu matchu,ta mě zaujala.
    Moc děkuji za možnost číst tvé články a postřehy,jsi moc milá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Marti za krásný komentář. Je pravda, že když člověk přestane jíst ve velkém cukr/lepek/mléko, chuťové pohárky se úplně nastartují :-). Mně matcha chutná víc jako přísada v jídle, než jako nápoj.

      Vymazat
  7. Tak to já tady ráda nechám komentář pro potěšení, protože mne zase těší číst tvé články a posty. Hezký den. Tereza

    OdpovědětVymazat
  8. Víc takových článků :) Jako bych stála vedle Tebe v kuchyni :) Matcha do kaše mě nenapadla, stejně jako nepřítomnost mléka. Mléku se nevyhýbám, ale ani ho úplně nevyhledávám, stejně tak se mi nechce kupovat nějaké sojové, takže zkusím Tvou metodu. A s těmi komentáři máš pravdu, vidím to u sebe na blogu. A nejvtipnější/nejsmutnější je, když napíšu negativní recenzi a někdo mi tam klidně napíše: dík za tip, to musí být super produkt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to mě fakt potěšilo :o)))! Sójové mléko není nic extra zdraví prospěšného, pokud se pije pravidelně, to se ti nedivím.. S tím komentářem.... síla, nemám slov...

      Vymazat
  9. Díky za článek a tipy. Kaši dělám podobně, jen vločky lehce oprazim a použiji k zalití mléko. S vodou to ale taky vyzkouším. Mléko používám jen do kávy, myslím si, že zahlenuje. Celkově mnoho mléčných výrobků. Jako tip přidám čaj bancha. Chuť nijak oslnivá, ale účinky super. Hezké léto!

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní16/7/16

    Ahoj Ájo, super článek a moc se mi líbí fotky. Ten Matcha v sáčcích je vidím z DM? Musím se po tom podívat. Budeš pokračovat třeba svačiny, obědy, večeře? Petra

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký večer Andrejko,
    tak já se upřímně přiznám, že mi moc chybí videa, nenechala jsem si od Tvého počátku ani jedno ujít. Články také čtu, ale mnohem méně komentuji a necítím z nich takový vztah k nám- diváků, čtenářům, jako z videií.
    A je bohužel pravda, že lidi jsou líní číst. Já bych tedy byla ráda za video, i kdyby bylo jednou za 14 dní, protože z každého videa jsem si něco odnesla a pokaždé mě strašně moc potěšilo. Já mám radši mluvený projev, když mohu dotyčnou vidět atd.
    Jinak tento článek se Ti moc povedl.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Ájo,mě osobně Tvoje videa strašně moc chybí, byla jsi moje nejoblíbenější beauty a lifestyle youtuberka. Články moc nečtu, ne z lenosti, ale protože koukám do monitoru celý den, a mám unavené oči.
    Ale i tak, díky alespoň za ty články. Šárka

    OdpovědětVymazat
  13. Víc takových článků,videa byla skvělá,ale řekla bych ,že tady je skoro víc informací.Těším se moc na další s podobným tématem!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Aji, me se líbí jak články, tak i videa. Hezky se na tebe divá. Videa by byla treba fajn o nákupech a spotrebovancich a to ostatní treba ve formě clanku😊. Ale to je jen takový nápad, navrh. Me baví i číst, jen méně komentuji. Pa A.

    OdpovědětVymazat
  15. Martina17/7/16

    Ahoj Ájo,
    líbí se mi tvůj blog,nenechám si ujít jediný tvůj příspěvek.
    Videa mi ale strašně chybí,zrovna včera jsem si říkala,že když si
    nějakou youtuberku opravdu oblíbím,přestane videa natáčet :)
    Moc se přimlouvám za aspoň občasná videa.Děkuju M.

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za další milý článek, Ájo! Nechápu, že lidi nečtou... já osobně čtení zbožňuji! Dokonce máme společného oblíbeného autora. Coelho píše skvěle. Ráda čtu Tvoje články na blogu. Těším se na každý další. Jsou mi inspirací a většinou i blízké tématem a názory. Vybírat si s kým trávit čas, co si pustit do hlavy..moje řeč..i když čin je někdy těžší než se zdá. Jsem teď na dovolené, nevařím, ale jen co se vrátím, vyzkouším, jak děláš kaše. Ty mam taky ráda, s javorovým sirupem mňam. Chápu, proč videa nejsou, ale chybí mi. Takže si čas od času sjedu nejaké to starší a nebo se na nějaké podivám znovu😊. Dekuju a přeju krásnou neděli🙋

    OdpovědětVymazat
  17. Také jsem milovník ovesných kaší, ale častěji než ráno si je připravuji bez vaření už večer, do rána vločky hezky nasáknou tekutinu (používám střídavě různá rostlinná "mléka" protože mi moc chutnají) a ráno jen ohřívám, protože nemám ráda studené snídaně :)
    Je mi moc sympatický individuální přístup k jídlu, každý má rád něco jiného a každé tělo si říká o něco jiného a myslím, že je nesmysl do sebe "násilím" cpát něco, co je zrovna moderní nebo i naopak něco, co se "přece vždycky jedlo" :)
    Taky ráno nezapínám televizi nebo informační webové servery. Vlastně se jim vyhýbám téměř pořád, nejen ráno. Nač si kazit den negativními informacemi (bohužel mi přijde, že ty pozitivní se v televizi nebo na internetu vyskytují mnohem méně často). Raději si na 20 minut zacvičím jógu a začínám den s dobrou náladou a dobrým pocitem :)

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní17/7/16

    Taktiež milujem kašu a pridávam len škoricu+kokos+javorovy sirup :))
    Články milujem, je to relax a teším sa na ďalší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělý článek Ajo :) já zase nejčastěji jím vločky s jogurtem a ovocem a když mám arašídové máslo tak taky, to miluju :). A taky je nejím kvůli módní vlně. Před pár lety jsem se více začala o stravu zajímat a vločky mi takhle k snídani vyhovují :). Ale mám ráda i slané snídaně, vlastně cokoliv, hlavně posnídat potřebuju :). Já bydlím na studenstkém bytě a zde televizi nemáme a jsem ráda. Stejně i když přijedu k rodičům, tak se na televizi nedívám, přijde mi v ní strašně negativní.

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Ájo, nekomentuji, ale dnes musím aby jsi věděla, že píšeš velmi čtivě :) tvoje videa jsem měla moc ráda, ale tvé psaní má něco do sebe. Je to takové komornější a velmi příjemné. Takže já moc děkuji, za to že jsi nezanevřela na vše a píšeš takhle krásně a často �� Krásné léto Dana

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Áji, přiznám se, že mi tvoje videa moc chybí, máš jako jedna z mála velmi příjemný projev a ráda jsem si u tvých videí dělala manikúru :-) Obecně se ale přikláním k článkům, zvlášť u takových těch výčtových s řadou produktů si radši přečtu jen o tom, který mě zajímá, než trávit půlhodinu u YT.

    Ad snídaně: tyhle vločky jsem taky vyhodnotila jako nejlepší, nemají takový podivný závan, který cítím u jiných. Kaši dělám takto: 1 malý šálek (na espresso) vloček, 2,5 šálku vody, trochu kokosu, krátce povařit, v tomhle množství je to hotovo raz dva. Ovoce dávám hodně, na dno talíře dám rozmačkaný banán s citronovou šťávou, trochu bílého jogurtu, chia, sezonní ovoce, pak přijde na řadu kaše a nahoru zase ovoce, čtvereček hořké čokolády, lžička arašídového másla. Nesladím, zvykla jsem si poměrně rychle. Sladké nápoje taky nepiju, v zimě mám pravidelně chuť na černý čaj s citronem a cukrem, to je asi jediný můj přislazovaný nápoj.

    Matchu musím zkusit, mám teď pauzu od zeleného ječmene, ráno nyní začínám teplou vodou s citronem, ale zeleného není nikdy dost.

    Pěkné dny, hani_jani

    OdpovědětVymazat
  22. tyjo, tak snídaně vypadá výborně. Já jsem poslední dobou líbá stát o 5 minut dříve a snídat doma, doháním to nějakou rychlovkou v kanceláři. Ale už zase musí přijít impuls a vše změnit

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Ajo. Uprimne mi videa chybi. Ckanky jsou pekne ,ale videa jsou vic osobnejsi a jsou mi blizsi. Osany clanek je takovy anonymni ,i kdyz je psany velmi,velmu dobre - snad mi rozumis :-). Takze ja jsem rothodne pro videa :-))!!. Snidane o vikendu mam ruzne - podle nalady - vajicka,vlocky,ovoce...ale vzdy kava - na te jsem opravdu zavysla :-). Zacala jsem kupovat mleko bez laktozy a citim zmenu k lepsimu. P.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, ja jak asi víte Vás sleduju každý den, v autobusu nebo ve vaně si vzdy denne prohlížím fotky, ctu popisky a komentáře a koukám co je nového na blogu. Jste prehnane řečeno moje kamarádka, kterou mam každý den ve svem živote. Posty jsou fajn ale videa mi chybi.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Ájo,já jsem určitě pro články na blogu-jsou totiž super!Videa jsou taky fajn,ale chápu,že je to určitě časově šíleně náročné:-(.JInak snídaně mám nejraději vklidu a je mi jedno co jím;-).Bohužel v pracovním režimu a školním roce jsem ráda.že odejdu do práce;.-).
    Krásné prázdniny přeju.

    OdpovědětVymazat
  26. Dobrý den,
    Vaše videa mi, Ajo, moc chybí, ale musim přiznat, že články mají také svoje kouzlo a hrozně ráda ty Vaše čtu. Jsou skvělé všechny, ať už se týkají kosmetiky nebo čehokoliv jiného, vždycky si z nich něco odnesu. Čím více jich bude, tím lépe :-)
    Jinak, víkéndová i všechna ostatní rána si nyní užívám s měsíčním miminkem :-) ale chvilku relaxu na snídani, kafíčko a Váš článek si najdu vždy :-) nejčastěji si dávám bílý jogurt smíchaný s banánem a chia semínky.
    Pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  27. Upřímně? Soudě dle psaní tohoto článku, který je prakticky o ničem mi připadáš strašně umělá, barbínkovská a promin, že to píšu i "studená"...ovšem u videí na mě působíš ještě 2krát tak silnějším dojmem, takže vlastně mi vyhovují více články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I & 3 S17/7/16

      Nechápu tedy, proč jí čtete a sledujete.

      Vymazat
    2. Tak tenhle komentář pobavil..nechápu, že někdo ztrácí čas s někým, koho nemá rád a kdo mu přijde umělý..:-))))))))))
      A ještě to vůbec komentovat

      Vymazat
  28. Ájo, posty jsou pěkné, moc ráda sem chodím i když už jsem jiná věková kategorie a na vaše videa mě původně upozornily dcery. Já raději čtu, je to rychlejší :-D. Ale napadá mě, že jednou za čas je video hodně dobré zpestření. Mějte se hezky. Martina

    OdpovědětVymazat
  29. Moc hezky napsaný.Mám ráda články typu guláš.:-)Ale upřímně moc mi chybí i tvoje videa.Mohla bys někdy napsat článek typu,jak si uspořádat bydlení.Někde u tebe jsem četla,že se řídíš podle stylu Feng shui a to by mě moc zajímalo.

    OdpovědětVymazat
  30. Ájo, bezvadnej článek, bylo radost číst ho:) Těším se na další.
    Pěkný večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Aji,tak u mne vede spis snídani naslano.Sladke snídaně me neuspokojí. Kafe si taky vychutnávám a cerny čaj s citronem miluji.Az deti usnou tak ráda čtu tvoje příspěvky a taky sledují snap chat. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  32. Krásný den Ájo! Tvá videa mi schází, ale mám moc ráda i články a ráda čtu, takže jsem spokojená i teď - máš moc pěkný projev jak psaný, tak mluvený. S tím sledováním televize a hlavně zpráv máš naprostou pravdu, přijde mi, že to člověka akorát "programuje" přemýšlet negativně.

    OdpovědětVymazat
  33. Ovesnou kaši mám taky ráda, je to rychlé a sní mi to i malá, a to nesladím, jen mléka v ní, alespoň nějakého rostlinného, se asi nevzdám.
    Já vidím spíš příčinu méně komentářů v tom, že článek sice přečtu, líbí se mi, ale někdy prostě není tolik času komentovat.

    OdpovědětVymazat
  34. Dobrý den Ájo, včera se mi komentář nějak nepodařil odeslat, tak se pokouším znovu. Články jsou krásné, ráda je čtu, kochám se fotkami a každý den se dívám, zda nějaký nový nepřibyl. ALE videa mi moc chybí! Pustit si video byl pro mě větší relax. Není to tím, že bych byla člověk, který nerad čte, teď zrovna na Vaše doporučení hltám P.S. od Ani a těším se na oba díly aristokratky, které jsem si koupila v pátek. Jsem ráda, že se ptáte na náš názor a budu doufat, že se zase k natáčení vrátíte ( třeba díky videím jsem si pořídila první velké svíce YC - vybrala jsem si Shea butter a Vanilla lime, tu druhou úplně miluju a uvítala bych tip na nějakou podobnou, včera mi přišla bílá maska Glam glow a očekávám zázrak na mé 41 leté pleti s věčným akné :-( ). Krásné léto Vám i Nikče. Petra

    OdpovědětVymazat
  35. Milá Ájo, my, co milujeme čtení, chrochtáme blahem. Tvé články doprovázené profesionálními fotkami mi vždy zvednou náladu. Samozřejmě, že nám všem tvá videa chybí, ale tvé rozhodnutí respektujeme. Ze začátku, když jsi oznámila, že už nebudeš natáčet, měla jsem hrozný strach, aby jsi se kvůli pár pitomcům zcela neodřízla, což se naštěstí nestalo. Navzdory tomu všemu mi tvá videa chybět budou, nicméně se těším na další inspirativní články, ať už jsou o čemkoliv.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Aji, tak u mne vyhrává snídaně naslano.Sladke me moc neuspokojí. Moc ráda sledují tvůj běžný den.....super.

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den Ájo, včera se mi komentář nějak nepodařil odeslat, tak se pokouším znovu. Články jsou krásné, ráda je čtu, kochám se fotkami a každý den se dívám, zda nějaký nový nepřibyl. ALE videa mi moc chybí! Pustit si video byl pro mě větší relax. Není to tím, že bych byla člověk, který nerad čte, teď zrovna na Vaše doporučení hltám P.S. od Ani a těším se na oba díly aristokratky, které jsem si koupila v pátek. Jsem ráda, že se ptáte na náš názor a budu doufat, že se zase k natáčení vrátíte ( třeba díky videím jsem si pořídila první velké svíce YC - vybrala jsem si Shea butter a Vanilla lime, tu druhou úplně miluju a uvítala bych tip na nějakou podobnou, včera mi přišla bílá maska Glam glow a očekávám zázrak na mé 41 leté pleti s věčným akné :-( ). Krásné léto Vám i Nikče. Petra

    OdpovědětVymazat
  38. Moc krásný blog..objevila jsem jej nedávno, ale už ho mám z větší části pročtený. U spoustu blogerů mi chybí přesný popis produktu, pocitu z něj a detailní popis, u Vás to vše mám.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  39. Moc krásný blog..objevila jsem jej nedávno, ale už ho mám z větší části pročtený. U spoustu blogerů mi chybí přesný popis produktu, pocitu z něj a detailní popis, u Vás to vše mám.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  40. Moc krásný blog..objevila jsem jej nedávno, ale už ho mám z větší části pročtený. U spoustu blogerů mi chybí přesný popis produktu, pocitu z něj a detailní popis, u Vás to vše mám.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Ajo, clanky z oblasti lifestyle mam nejradeji, protoze rada cerpam novou inspiraci od dalsich lidi :) preji Ti hezky den :)

    OdpovědětVymazat
  42. Marcela Pabišková20/7/16

    Milá Ájo, máte moc hezký blog, nádherné fotky. Vaše videa jsem sledovala pravidelně, byl to pro mě velký relax a taky nápor na peněženku, protože jsem si pak vždycky něco z toho, co jste ukazovala prostě musela koupit :-) Mimochodem taky miluju kočky, jednu doma mám- je to kartouzská, jmenuje se Charlie. Moc Vám fandím, těším se na další články.

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní20/7/16

    Hezký článek, milují svou ranní kávu z kávovaru :-) a ovoce . Kaši milují taktéž jahlovou,ovesnou,pohankovou. Máš krásný hrníček !! Ten bych brala také. Tery

    OdpovědětVymazat
  44. Ájo, krásný článek ;-) I já ovesnou kaši mám zažitou od dětství, doma jsme jí běžně snídali či večeřeli a také bez mléka ;-)
    Jdu na další články. Jak jsem psala, mně blogy vyhovují víc. Já ráda čtu a na videa nemám klid :-))
    Krásnou neděli
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  45. Aji, krásný článek. Taky mi moc chybí Tvoje videa. Mohla bys třeba ještě napsat, jak se stravuješ odpoledne a večer. A navíc - máš překrásné fotky :-) Měj se krásně a užij si léto

    OdpovědětVymazat
  46. Krásný dobrý den Ájo, taky mi moc chybí Vaše videa na youtube. Plánujete nějaké nebo už jste s youtube skončila? Jinak Vaše fotky jsou skvělé a mám Vaše příspěvky moc ráda

    OdpovědětVymazat
  47. Moc hezky se Vaše články čtou, avšak videa mi moc chybí. Ráda jsem se na Vás dívala. Klidně jedno (dvě) video za měsíc by nás, Vaše čtenářky, potěšilo.

    OdpovědětVymazat
  48. Ty si tak krásna a inšpiratívna žienka :-)..tiež mi chýbajú videá, ale som rada že si ostala aktívna aspon tu..budem rada aj za viac takýchto článkov, beauty sú samozrejme super, ale toto mi je také bližšie, kedže nemám peniaze na high -end kozmetiku tak to niekedy nečítam...ale si úžasná, a kaše si varím tiež, len teraz popri malej nestíham tak ked bude viac času sa zas k nim vrátim, a tiež to nie je u mna trend :-)...ale to ma zaujalo s tou matchou že ju tam pridávaš, ako samotný čaj ti to nechutí? a super že chutia aj Nikči kaše, moja ich vehementne odmieta, ale dúfam že sa to zmení :-D..si skvelá len tak dalej :)

    OdpovědětVymazat
  49. Me taky chybí videa. Jako čteš se moc hezky :) ale já te asi potrebuju i vidět. Jsi pro me zajímavou a tajuplnou osobou :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.