Pages

12. 4. 2013

WELCOME TO BEAUTYPEDIA!

Vítejte na BEAUTYpedii  :-)

Něco málo o mne:

Kosmetika a styling je můj největší koníček a vášeň už od dětství. Byla to totiž nutnost, jako typické "ošklivé" kačátko :-)  jsem hledala nejrůznější vychytávky v kosmetice a stylingu, s cílem proměnit se, pokud možno, v "krásnou labuť " ..... :o)))))

I když se věnuji profesně jiné oblasti, kdysi jsem ze zájmu absolvovala odborný "rekvalifikační kosmetický kurz" a od té doby mnoho let sleduji nejnovější trendy a produkty v oblasti kosmetiky a stylingu.
Příležitostně líčím své přátele (a také jejich přátele, popř. přátelé přátel....... :o)))) na akce typu svatba, focení, důležité "rande" atp. :o)))...

V posledních několika letech jsem obdržela stovky dotazů, týkajících se péče o pleť, vlasy, líčení a toho, jak se udržet ve formě a cítit se dobře. Což mne přivedlo k úvaze vytvořit "virtuální encyklopedii" kosmetických a vizážistických "vychytávek", abych všechny rady a návody psala jen "jednou" :o)))).

Největší radost mám z testování nových výrobků, a proto zde najdete recenze , které Vám snad budou k užitku a usnadní výběr přípravků v dnešní nekonečné a neustále se rozšiřující nabídce kosmetických produktů.

Protože věřím, že je stejně důležité pečovat jak o "zevnějšek", tak  i o "duši", budu zařazovat i příspěvky o tom, co a kdo mne inspiruje (knihy, filmy, kouči, přednášky....) zkrátka vše, co mi přijde do cesty a bude stát, podle mého subjektivního názoru, za zmínku :).


 Tento blog věnuji "in memoriam" s láskou své babičce, která mne již od útlého dětství zasvětila do tajů líčení a péče o pleť, a také mi předala spoustu skvělých "babičkovský rad a moudrostí" pro radost a potěšení ze života :)...


Děkuji za Vaši návštěvu :)!

                                                                                                               Aja

                                                                                                          



16 komentářů:

  1. Andrejko ještě jednou moc tleskám máš opravdu krásný blog těším se na další skvělé příspěvky

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní17/4/13

    Andrejko, krásné, moc se mi to líbí... Gratuluji. Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní20/4/13

    Andrejko, díky za skvělou půlhoďku - pobavila jsem se, pokochala, něco nového zjistila..... supééééér! Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, moc děkuji za návštěvu, těší mne, že jste se zde i pobavila :)

      Vymazat
  4. Anonymní24/4/13

    Ajo, super nápad s blogem! Je vidět, že tě to baví a opravdu se v tom vyznáš, ráda budu chodit "na návštěvu" pro zábavu i poučení. Vlastně jsem překvapená, že nemáš svůj kosmeticko-módní blog už dávno :-D, myslím, že jsi pro tuhle oblast opravdová "guru" a že se v tom najdeš! Ať se daří! Eva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, moc děkuji!!! :) Baví mne to moc a doufám, že se to bude bavit i mé čtenáře :D

      Vymazat
  5. Anonymní26/4/13

    Ahoj Ájo, Beautypedia je super,povedený!!! Určitě budu častý návštěvník:-)
    měj se hezky.Vali

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní27/4/13

    Dobrý den Andreo,

    Váš blog je moc zajímavý a kvalitní. Je vidět, že "teoretické" poznatky umíte opravdu krásně využít i v praxi, moc Vám to sluší :-). Držím moc palce, ať kvalita Vašich článků vytrvá i nadále. Už se těším na další článek :-).

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani moc Vám děkuji za milá slůvka! :)Budu se snažit kvalitu příspěvků zvyšovat a zaměřovat se na to, co čtenáře zajímá a může jim pomoci. Naštěstí mám k ruce skvělé nástroje, jako například Google Analytics, takže mám docela přesnou zpětnou vazbu o tom, co lidé na blogu vyhledávají :)

      Vymazat
  7. Anonymní27/5/13

    Andrejko milá :-) tleskám a skláním se před Tvojí pílí,vtipným psaným slovem a zkušenostmi,kterým jsi Ty sama důkazem.Je skvělé čerpat od tak krásné a inteligenstní ženy.Děkuji a přeji hodně štěští,Tvůj blog je parádní!
    Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabčo, nějak mi Tvůj komentář zapadl :D, omlouvám se, že reaguji až dnes a hrozně moc děkuji!!! :)

      Vymazat
  8. Nádherný blog, objevila jsem tě včera a teď prošla všemi tvými příspěvky. Jsi moc krásná, a tvoje videa jsou supervtipná :D máš nového followera :*
    looromanova.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak to mne hrozně moc potěšilo :-)!! Děkujííí ;)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.