Pages

16. 4. 2013

AKCE ONA DNES - SUPER NÁKUP V ROSSMANNU

Hurááá do Rossmannu :)

O slevové akci v příloze MF "Ona Dnes", která vyšla včera,  tj.15. dubna, jsem se dozvěděla včera, tj.15. dubna ráno, kdy už samozřejmě byla tato příloha všude vyprodána :o))).... klasika, želva je moje "rychlejší sestra" :o))))).....
Strašně mne lákal kupón Rossmannu "Maybelline 1+1 zdarma". Jelikož miluji  řasenky Maybelline, už jsem se viděla, jak kolosálně platím 2 ks Colossal Volum`, za cenu jedné :o)))))

Naštěstí, co ztratím na rychlosti, občas doženu "zbytkem mozku" :o))), takže jsem vytouženou přílohu "Ona Dnes" získala jako bonus k programu Drive - in u McDonaldu :o))), zajímavá to cesta od fast foodu ke kráse, že :D. 

Never mind, vlítla jsem do Rossmannu, kde jsem byla naposledy tak někdy před 5-ti lety, protože jsem nadšená  a loájální "DéeMkářka"....:o))).  K mému nemalému překvapení jsem zjistila, že na všechny produkty Maybelline je dodatečná "akce", takže řasenky stojí nyní 149,- Kč, namísto obvyklé ceny 249,- Kč a navíc se v sortimentu  Maybelline konečně objevily tzv. "lip butters", která jsem zatím viděla pouze v zahraničí. A aby toho nebylo málo, "máslíčka na rty" jsou nyní za zaváděcí cenu 99,- Kč (běžná PC je cca 140,-Kč). Přestože nejsem rtěnková, tento produkt, který je něco mezi balzámem na rty, rtěnkou a leskem, mne oslnil, protože se opravdu leskne jako zrcadlo :o)))), viz foto, na kterém to bohužel zdaleka tolik nevynikne. Výběr odstínů je naprosto fantastický a jako bonus má produkt velmi krásný, minimalistický obal, alespoň podle mne...
BTW, zdravím  milou paní, které jsem pomáhala s výběrem kosmetiky :o)))!

Další aktuální zázrak v Rossmannu je sleva 25% na Dermacol a dech mi vzala kosmetika NYC, která se dá, kromě pouze asi dvou drogerií v Praze, sehnat pouze na internetu!

Protože vše nové musím hned vyzkoušet, zaujala mne překvapivě nová prodlužující řasenka "d´amore " od Gabriella Salvete. Na místě jsem ji vyzkoušela (neměla jsem nalíčené řasy) a nezbývá než konstatovat, že je to snad nejlepší řasenka, jakou jsem kdy v životě aplikovala!!! Má skvělý plastový kartáček, rovné, místy kratší štětinky, v podstatě vypadá jako taková "housenka", náplň nádherně černá, lesklá, cena 169,- Kč,..... nemohla jsem ji tam nechat :D. Určitě ještě detailněji nafotím, až budu psát samostatný článek o řasenkách. Tato řasenka je unikátní v tom, že dělá řasy výrazné, ale neslepuje je, při opakované aplikaci se vrství překvapivě směrem "nahoru", takže nevytváří slepené řasy, ale nádherné, dlouhatánské, perfektně oddělené vějíře. Toto se výrobci povedlo mega-moc!

Kupónek platí myslím do konce týdne, ale i pokud ho neseženete,  určitě doporučuji do Rossmannu zavítat, protože zde nyní za super ceny seženete výborné produkty od Dermacolu i Maybelline.
MŮJ ÚLOVEK Z Mc DONALD :O)))))

ZA PÁR KAČEK, PLNÁ TAŠKA SAMÝCH "ZÁZRAKŮ" :O))))


Zaujaly mne velmi kvalitní odličovací tamponky 100% bavlna, 120 ks za 19,90,- Kč. Při nákupu odličovacích tampónků si vždy hlídejte "složení" a kupujte jedině ty, které mají 100% podíl bavlny. Jen tak se vyhnete tomu, že např. při odlakovaní nehtů lak budete mít rozpatlaný všude. To samé platí i pro oči a líčidla na ně.Je to opravdu velký rozdíl! :)

ZDE JSOU ZMIŇOVANÁ "ZÁZRAČNÁ MÁSLÍČKA NA RTY" :O)), POKUD CHCETE VÝSLEDEK ÚPLNĚ DOKONALÝ, VŘELE DOPORUČUJI POD NĚ NANÉST "LIP BASE" OD ESSENCE, ZA CCA 50,- KČ, VYKOUZLÍ DOKONALE HLADKÉ A ŠŤAVNATÉ RTY!

TYTO DVA ODSTÍNY JSEM VYBRALA PRO SEBE, BOHUŽEL FOŤÁK "ŽERE" BARVY, V REÁLU JSOU ODSTÍNY SYTĚJŠÍ A LESKLEJŠÍ. 220 LUST FOR BLUSH : SPÍŠE "NUDE" BARVIČKA, SE STUDENÝM, BÉŽOVO- RŮŽOVÝM PODTÓNEM, SKVĚLE SE BUDE HODIT KE KOUŘOVÉMU LÍČENÍ OČÍ. URČITĚ TO BUDE HODNĚ PRODÁVANÝ A OBLÍBENÝ ODSTÍN. 160 ROSE OF ATTRACTION: TEPLÝ MERUŇKOVO -KORÁLOVÝ ODSTÍN, VÝBORNĚ BUDE VYPADAT NA OPÁLENÉ, ČI SNĚDŠÍ, OLIVOVÉ PLETI, SE ŽLUTÝM PODTÓNEM, JAKO MÁM JÁ.

Tím se dostáváme k "úlovku", ze kterého mám radost největší a to je mozaiková tvářenka (bronzer) od NYC. Na první pohled barvy vypadají brutálně výrazně a ostře, ale když se odstíny vzájemně promísí, vznikne přesně správně růžový odstín, který skvěle vypadá, pokud se umístí na opálené pleti (nebo bronzerem vytónované), přímo na jablíčka tváří. Nic moc pro "bledulky". Při správné aplikaci je výsledek fantastický, dodá pleti jiskru a zdravý nádech, přičemž barvička je hodně podobná té, jakou Vám vykouzlí na tváři třeba hodina nějaké náročnější sportovní aktivity :o)))
Kombinace bronzeru a "hot pink" odstínu na jablíčka líček je oblíbený trik hereček SJP a Jennifer Aniston. Ale pozor, zde platí opravdu "méně je více", pokud nechcete vypadat jako "Marfuška" :).

VELMI KVALITNÍ PRODUKT ZA 89,90,- KČ :)




MÉ STÁLICE V PÉČI O NEHTY.  DOPORUČUJI ZEJMÉNA FANTASTICKÝ NADLAK, KTERÝ JE SUPER-LESKLÝ A ZA SUPER CENU 49,90,- Kč :). BOHUŽEL, MÁLOKDY HO SEŽENETE...

ŘASENKOVÁ "SUPERSTAR-KA" :O)), AŽ DŮKLADNĚ OTESTUJI, NAPÍŠU RECENZI A PŘIDÁM VÍCE FOTOGRAFIÍ 






A JEŠTĚ POSLEDNÍ "MOHYKÁN" :O))) OD ROSSMANNU, SLUPOVACÍ MASKA, OBSAHUJÍCÍ ALOE VERA, KTERÉ MILUJI,  STEJNĚ JAKO MASKY VŠEOBECNĚ. JE TO EXPERIMENT ZA 17,- KČ, POKUD MI PO NANESENÍ ZBYDE JEŠTĚ NĚCO Z OBLIČEJE, URČITĚ DÁM VĚDĚT A NAPÍŠU VÍCE :O)))

Snad se Vám tato dnešní "drogérková" exkurze trošku líbila a pokud Vás inspirovala, budu mít velkou radost. Zdaleka ne všechny opravdu kvalitní produkty se dají opatřit v obyčejné drogérii, ale pár skvělých kousků zde zcela jistě seženete :). Jaké jsou ty Vaše oblíbené "drogérkové" kousky??? Písněte do komentářů, ráda se dozvím tipy od Vás!

Děkuji za Vaši návštěvu :)!






22 komentářů:

  1. tak jsi mě naladila že zítra mám cestu kolem drogerie a jelikož potřebji řasenku tak vyzkouším tu Gab.Salvete a moooooc mě láká to máslíčko no po delší době se těším do Rossmannu.paaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, to mám radost :), tak s pak poděl o zkušenosti s "úlovky" :)!

      Vymazat
  2. Markéta Frőmlová18/4/13

    Řasenku mám taky a je super!!!Dívala jsem se i na mozaikovou tvářenku,ale jedna byla strašně světloučká a druhá tato zářivka :-)),ale když čtu tvoje doporučení,tak si skáknu pro tu tmavší,doufám,že tam na mně počká :-)) Díky Andrejko,je to super,když nemusím kupovat zajíce v pytli a zbytečně vyhazovat peníze i ty výrobky :-) pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, to jsem ráda, že jsi spokojená, já jsem z té řasenky fakt nadšená! Ty mozaikové tvářenky se vyrábějí myslím ve 4 odstínech, je dobré mít dvě, světlou za konturování a stínování obličeje. Ta růžová je fakt vhodnější jako "tvářenka" pro již opálenou pleť.

      Zkus se podívat na krajkovou tvářenku od Dermacolu, odstín 4, ta by Ti sedla stoprocentně.
      Navíc jsou to tři produkty v jednom, béžovou barvu používám na konturování obličeje, když smíchám perleťovou krajku s tou matnou béžovou, je to tvářenka a samotná krajka je super jako rozjasňovač do míst nad tvářenkou a na další místa na obličeji, která chceš projasnit. Zní to složitě, ale je to jednoduché... asi se budu muset dokopat k tomu udělat nějaký video tutorial :o))).
      PS.tato tvářenka je skvělá i jako stíny!

      Vymazat
  3. Výborný článek, děkuji!! :-) Máslíčko na rty je pecka, rtěnky nepoužívám, protože mám svoje rty - musím použít ta slova - pěkné od přírody :-) Takže dávat rtěnku je pro mne ztráta času. Za to ale lesky, apod. to je moje. Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni, to jste mne moc potěšila :o)))! Mám již ve výrobě "recenzi" lesků na rty, od různých značek, tak si třeba ještě najdete něco dalšího...je teď více novinek, které jsou opravdu skvělé a navíc za super cenu :)

      Vymazat
  4. Anonymní19/4/13

    Andrejko, tak jsem po Vašem doporučení vzala Rossmann útokem :-D. Já jsem zase milovnice této drogerie, DM je (ať si každý říká, co chce :-)) stejně dražší a u nás jsou i nepříjemné prodavačky, kdežto Rosmmann miluju!!! Přiřítila jsme se jako tajfun k regálu s Maybelline a popadla to "máslíčko" č. 160 (poslední!!! haha a je moje), řasenku Gabriela Salvete - k tomu jsem si mohla vybrat grátis tužku na oči, rty nebo obočí dle vlastního výběru, což je lákavá nabídka (tužky běžně stojí 79 Kč), mozaiková tvářenka byla poslední, ale já neměla odvahu :-D - ale třeba s létem přijde B-). Barvičky to teda byly hodně výrazné. Něco málo jsem ještě přibalila k nákupu a u pokladny mi moc milá paní prodavačka řekne, ať si vyberu od Maybelline něco k "máslíčku", že mají zdarma kupony z Ona Dnes (což bych už dnes nesehnala). Takže jsem vybrala (jak jinak než na Vaše doporučení) řasenku Colossal volum. Jsem moc spokojená - máslíčko je super a dcerka ho hned chtěla na pusinu taky :-). Veliké díky!!!! Jo a ještě mám slevu 10% na celý nákup, kterou mám vždy pohotově v peněžence :-). Takže dnešní sleva přes 200 kč :o)Pozdravujte Nikolku a těším se na další články :-)Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, no já se nestačím divit, Vy jste opravdu drak!!! :o)))) Tak to byl nákup snů, co jste vše pořídila a kolik jste zároveň ušetřila!! Je vidět, že máte u Vás opravdu báječné prodavačky, s takovým přístupem jsem se ještě nesetkala, gratuluji !! :)

      Vymazat
  5. Andrejko tak jsem vzala včera Rossmann útokem a uspěla jsem na 1.mám řasenky maybeline 1 za 149 a k tomu druhá grátis máslíčko mám taky a řasenku od GS taktéž.na malování řas jse ujetá chtěla jsem si dát udělat ty jak se nalepují ale holky mi to rozmlouvaly že mám své řasy dlouhé a pokud bych se rozhodla je sundat ty mé by byly krátké a poškozené,jaký máš na to ty názor a nebo vy ostatní čtenářky blogu? nechala jsem v drogerce litr a šla domů s úsměvem jak vysmáté rajče takže tleskám za tvé tipy Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, jaký odstín sis vybrala na rty??? Jsem zvědavá :)

      Umělé řasy, to je kapitola sama pro sebe. Za sebe vřele NEDOPORUČUJI!

      Protože: sama jsem je vyzkoušela a to konkrétně metodu "Diamond Lashes", řasy jsem měla cca 2 měsíce, ale strašně mi padaly a musela jsem chodit snad každých 10 dnů na doplnění. Během této doby jsem si vypěstovala fakt brutus alergii na lepidlo a to mi paní ze salónu zkoušela lepidel několik druhů, včetně toho úplně "hypo-alergenního". Když jsem řasy dala dolů, byla to úplná kalamita, oproti tomu, jaké mám řasy normálně. Jedna moje kamarádka dokonce sundala řasy po roce a de facto vypadala jako po "chemo-terapii", tj. prakticky bez řas :(. Byla z toho úplně vyřízená, protože je zubařka a každý na ni kouká z 10 cm :((

      Takže za mne, nikdy více!!! Naštěstí mám svoje řasy poměrně dlouhé a kvalitní. Navíc, pokud jak píšeš, ráda se líčíš, je zde další omezení - s umělými řasami se bohužel moc líčit nemůžeš, protože odličování urychluje padání řas. A dávat každé 2-3 týdny 500,- Kč za doplnění, to mne tedy opravdu neba! :o))).

      Pro speciální příležitosti, jako je třeba ples nebo svatba, používám pro sebe i své klientky nalepovací "trsy", jejichž aplikace ale už vyžaduje určitou zručnost.... Seženeš je od různých výrobců. Já mám nejraději od Essence, mají výborné lepidlo a v krabičce jsou řasy různých délek. 1 balení vydrží tak na 4-5 aplikací a stojí do 60,- Kč :)

      PS. hodně také dělá to, jak řasenku nanášíš, mně to naučila kdysi vizážistka Lancome a je to obrovský rozdíl. Moje specialita je, že používám vždy 2 druhy řasenek... a jéje, vidím, že budu muset dát brzy dohromady "řasenkový" speciál :)

      Vymazat
    2. jsi zlato taktéž vždy používám dvě řasenky a pak je mám vážně jako mrkací panenka spíš jsem o těch umělých uvažovala že je to rychlejší ale pravda za ty peníze raději nakoupím různé kosmetické přípravky jak píšeš tak kamarádky u nás si pak nedávají stíny ani linky a ta jedna je měla fakt "vypelichané" a to mě za to nestojí musela používat speciální kůru za cca 600 aby se jí vzpamatovaly a nějak dorostly takže moc díky už po nich netoužím:o)))))))))))a to jsem silná alergička s očima často jako že by mi mihl angorák závidět.na tvé doporučení jsem si koupila linky fixa a jsem maximálně spokojená linky si v poho zvládám namalovat a je krásně rovná kdežto s normálním štetečkem katatrofa nechápu že jsem je měla kostrbaté a to nemám"parkinsona" také by mě zajímaly vlasy mám je dlouhé zdravé ale s melírováním takové ztenčené a suché prakticky jsem komplet blond takže ani nejdou ty melíry poznat tak uvažuji o barvě nevím jaký odstín si u kadeřnice vybrat doma bych se o to raději nikdy nepokoušela nechci vypadat jako velikonoční kuře když jsem si dříve vlasy barvila byly kvalitnější jak mi kadeřnice vysvětlila melír vlas odbarví tu vlastní barvu jakoby zesvětlí ale barva je lepší neboť ten vlas tou barvou obalí.děkuji za radu

      Vymazat
    3. Aji mám odstín 120,220 a 620 jsou naprosto božíííííí nemám ráda a a ńi nepoužívám klasické rtěnky ale toto je super jsem ráda že jsi mě přivedla na tento super tip

      Vymazat
    4. Alčo, díky :), ta 120tka mne také láká! :)

      Vymazat
    5. Alčo, právě dnes jsem připravovala příspěvek o melíru a barvě :o), takže už brzy si to budeš moct přečíst i s návodem :o))

      Vymazat
  6. Anonymní20/4/13

    Dobrý den Alenko.Mám na Vás prosbu,mám strašně suchou plet.Vyzkoušela jsem už plno krémů a bez efektu.Můžete mi poradit nějaký výborný a hlavně hooodně hydratační.?Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, určitě Vám ráda poradím :). Napište mi, kolik je Vám let a jaký máte na krém "rozpočet"... :)

      Vymazat
  7. Dobrý podvečer Andrejko, předně Vám musím moc a moc poděkovat za tento perfektní blog.

    A hned jdu na Vás s otázkou: neměla by jste nějaký fígl jak rty zvětšit? Bohužel mi v tomto směru příroda moc nedopřála, mám velmi úzké rty a žádná rtěnka co jsem zatím zkoušela mi dlouho nevydrží (vždy max. 3O minut a pak je fuč). Dřív byla na trhu jedna dvou složková od L'orealu, ale už několik let jsem ji nikde neviděla :-(

    Moc děkuji za Váš čas a případnou radu. Vašemu blogu přeji spoustu spokojených čtenářek. Míša Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc Vám děkuji :)!

      "Fíglů" je naštěstí docela hodně :). Záleží na tom, zda nemáte příliš suché rty, které by Vám zabraňovaly v používání rtěnek s "dlouho-trvajícím" efektem.

      Trik č.1. je nanést rozjasňovač (pokud nemáte rozjasňovač,stačí perleťový oční stín, v ostínu slonová kost, ale záleží hodně na barvě pokožky), nad horní ret, těsně nad "srdíčko". Tento trik opticky zvětší rty stoprocentně.

      Trik č.2. světlejší rtěnky nebo ty, které mají o odstín tmavší barvu, než je Váš přirozený odstín rtů. A nejlépe v provedení dvousložkových, dlouho-držících rtěnek. Vím, že kvalitní u nás prodávám např. Max Factor, v zahraničí Cover Girl nebo Maybelline, která se u nás bohužel neprodává (ale koupíte je třeba v Rakousku). Z dražších značek pak určitě MAC nebo MAKE UP FOR EVER (seženete v Sephoře). Dobrý podklad na rty je z těch levnějších např. od Essence nebo výrazně lepší All about lips od Clinique.

      Opticky rty zvětší zaručeně, když do středu spodního rtu dáte bezbarvý lesk na rty anebo trošku kosmetické vazelíny (ale ta rtěnku rozpouští, takže opravdu minimální množství).

      Výbornou zkušenost mám s tzv. tekutými pigmenty, což v podstatě vypadá jako "tekutý lak na rty", červeně zbarvená "tekutina", která se rtů vpije bez jakéhokoliv "residua" a pak už stačí nanést jen bezbarvý lesk. Tento postup mám moc ráda a kvalitní pigmenty na rty vyrábí třeba Catrice (levnější varianta), popř. Benefit nebo Smashbox (koupíte v Sephoře).

      Poslední varianty, ale už hodně drastické, jsou: a)permanentní make-up, kterého jsem zarytým odpůrcem, teď se nechci nikoho dotknout, ale fakt se mi to nelíbí. I když musím uznat, že v jednom případě jsem to u kamarádky nepoznala (musíte najít někoho, na koho jsou výborné reference a prý jsou v ČR jen dvě paní, které to fakt umí špičkově). Pokud ho má někdo ze zdravotních důvodů, např. po chemoterapii atp., tak to naprosto chápu a postupovala bych stejně (např. u očních linek)
      b) zvětšení rtů kolagenem - s tím nemám naštěstí osobní zkušenost, takže nemůžu hodnotit, děsí mne jen odstrašující případy některých hereček nebo modelek, které to přehnaly a je to vidět na první pohled. Na druhou stranu, jedna známá si nechala relativně hodně úzké rty velmi decentně poupravit, i po aplikaci zůstala v kategorii "úzkých rtů", ale vypadá to určitě lépe, než předtím.

      Snad Vám některá z rad trošku pomůže :)

      PS. zapomněla jsem na "fixy na rty" :o)), ty jsou fakt super a doporučuji! Např. Catrice nebo Rimmel (je dobré po zaschnutí aplikovat čirý lesk na rty).

      Vymazat
    2. Dobrý den Ajo :-) (můžu Vám tak říkat)? Moc, moc děkuji za vyčerpávající odpověď, určitě mi to hodně dalo a už se těším, jak vezmu Sephoru útokem :-). Určitě vyzkouším ty tekuté pigmenty a fixy na rty, přiznám se, že jsem o nich ještě neslyšela ..... ještě jednou díky a hezkou, pohodovou neděli. Míša

      Vymazat
  8. Sandra S.24/4/13

    Andrejko, mohu se zeptat co je to za značku ty máslíčka na rty?

    Děkuji Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, jedná se o tento výrobek:
      http://www.maybelline.com/Products/Lip-Makeup/Lip-Color/Color-Whisper-by-Color-Sensational.aspx

      Vymazat
  9. Anonymní1/5/13

    Teeda,děkuji za tento článek:)dlouho jsem hledala rtěnku nebo lesk, který by mi opravdu seděl a máslíčka od Maybelline jsou naprosto dokonalé. Musela jsem si koupit rovnou tři odstíny:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.