Pages

25. 4. 2013

DUBNOVÝ SENZABOX

ROZBALUJEME DUBNOVÝ SENZABOX

Přestože jsem měla včera den "B" a dnes další den "B", no prostě úplné "BB" :o))), ale nikoliv "cream", nýbrž "days" :D, rozhodla jsem se, že zveřejním článek již dnes, protože Senzabox mne jednoduše naprosto nadchl!!!

Jelikož slovní spojení "BB cream" už nemůžu ani vidět a začínám na něj mít alergii :o))), dovoluji si tuto malou inovaci :D. Tím spíše, že se na nás valí další, skvělý marketingový "massive atack", ve formě "CC creams", nebo-li "Color Control" creams.

Což ve volném překladu znamená, že na ty zákaznice, kterým nevyhovují klasická BéBéčka, jež jsou v 80% jen normálními tónovací krémy, marketingoví borci nastoupili s dalším "oblbovákem", právě ve formě CC creams, což tuším budou více krycí "BB" creams, takže de facto normální "make up" :). Nepochybuji ale, že se to bude dobře prodávat, jelikož efektivní marketing je "mocná čarodějka" :o))))

Nechci házet všechna "BéBéčka" do jednoho pytle.  Ty pravé, korejské, jako třeba SKIN79 nebo Missha, jsou určitě skvělé. Ale bohužel, pro nás snědší typy, nic nositelného :(.... prostě i když výrobce hlásá, že se barva "přizpůsobí", v mém případě se tak nestalo, a když mi kamarádka řekla: "pro Boha, není Ti špatně?", bylo mi definitivně jasné, že korejská BéBéčka asi pro mne nebudou to pravé ořechové :o))))

Čímž se nepřímo dostáváme k obsahu dubnového Senzaboxu, který je prostě jedním slovem senzační!!! Když jsem otevřela nádherně zelenou, naprosto jarně "vystajlovanou" krabičku, políbila mne reportážní můza tak silně, že jsem ani nevečeřela :D

Až dnes jsem zpětně pochopila svého tatínka, který pracoval celý život jako filmový fotoreportér, a když jsem byla hodná, občas mne vzal s sebou na "natáčení". Jako dítě jsem absolutně nechápala, že můj rodič pobíhá po place jako "mišuge" a to třeba několik hodin :o)), nejí, nepije, nemluví a jenom cvaká spoušť
a provádí přitom úplný "break dance" :o))). Ehm, už to chápu!!!!

Pojďme se tedy juknout, co následovalo, po otevření této úchvatné zelené krabičky :):

KRÁSNĚ ZELENÁ KRABIČKA Z KVALITNÍHO PAPÍRU.

HERE WE GO :)))


V krabičce Senzaboxu, která stojí cca 300,- Kč (podle toho, zda ji koupíte jednorázově anebo máte předplatné, které je pochopitelně cenově výhodnější), najdete několik produktů v plné velikosti, několik výrobků ve velikosti cestovní, několik vzorků a slevové kupóny. Zkoušela jsem spočítat, jakou hodnotu přibližně mají výrobky v 1 balení a vyšlo mi, že min. dvojnásobek ceny pořizovací, orientačně plus mínus autobus cca 600,- Kč.

Tuto "překvápkovou krabičku" jsem si úplně zamilovala, protože ráda dárky dostávám a ještě raději dávám a tato krabička výborně poslouží pro oba dva účely :o))). 

Zelená info kartička ve stejném designu jako je Senzabox, obsahuje seznam produktů, který je zobrazen na vnitřní straně, viz foto:



A zde máme "tajemství proutěného košíku" :o)))):
1ks plné velikosti krému na ruce Ziaja s kozím mlékem
1ks plné velikosti nového, 48 h deodorantu Rexona
1ks běžné velikosti vosku do aromalampy od Yankee Candle
1x cestovní  lux. sada Wella Professionals (maska a šampon)
1x cestovní balení krému Idéalia Vichy (15ml - cca 1/3 běžné velikosti) na suchou pleť
1x set 6ti vzorků skvělých BB creams od SKIN79, se slevovým kupónem 10% na nákup v eshopu
1x vzorek nového BB cream Vichy, v odstínu medium
Poukaz na slevu při nákupu v eshopu s optickými brýlemi






 Kosmetiku Ziaja jsem si v poslední době oblíbila a tento krém jsem si chtěla koupit, takže jsem nadšená! :)


Kosmetika Vichy nepatří úplně mezi mé "favority", můj názor na BéBéčka jste si asi přečetli v úvodu :), ale zvědavost mi nedala, a když jsem otevřela vzorek novinkového Vichy BB krému, doslova mi spadla čelist, jelikož jeho barva je prostě úžasnáááá!!! Respektive, dost tmavá na to, abych nevypadala jako "moučný červ" :).

Krémem Idéalia na suchou pleť určitě udělám radost někomu dalšímu, protože na moji mastnější pleť se nehodí, i když sám o sobě tento krém je poměrně kvalitní, už jsem ho zkoušela v provedení na smíšenou pleť.

BB krémem Vichy "BB mánie" v dubnovém Senzaboxu nekončí, protože balíček obsahuje sadu 6 vzorků úžasných asijských "Bébéček" od značky SKIN79. Tento testovací set jsem si koupila před měsícem
a musím konstatovat, že se jedná o opravdu skvělé výrobky, kromě barvy, která je v mém případě opravdu "fatal error" viz srovnávací foto.

Ze sady 6ti vzorků mne konzistencí nadchl the Snail Nutrition BB Cream, který obsahuje výtažek ze "slizu šneků", což samo o sobě nezní úplně "jedle" :o))), ale na pleti je to úplný hojivý elixír, s výbornou krycí schopností, takže všem bledulkám  ho více než vřele doporučuji!!!

Krémy na fotu jsem natřela záměrně na hranu ruky, kde tmavší barva pokožky  přechází ve světlý ostín na spodní hraně paže. Takže vidíte kompatibilitu odstínů  jak na tmavší, tak na světlejší pokožce.



 Další výrobek ve "full size", je žhavá novinka od Rexony, Maximum Protection deodorant, který se aplikuje na noc. Princip jeho fungování spočívá ve využítí poklesu biologické teploty těla v noci, která je nižší, než přes den.
Kožní póry jsou pak více otevřené a  aktivní složka TRIsolid lépe pronikne dovnitř pokožky. Výrobce uvádí, že tato složka je "neškodná" a běžně ji obsahují i jiné kosmetické přípravky, ... těžko říci :). Každopádně, výrobce Unilever slibuje dvojnásobnou ochranu proti pocení, ve srovnání s běžným deodorantem-antiperspirantem. Na tento výrobek se moc těším :)!

Největší "vychytávku" a svoji "srdcovku", vosk do aromalampy od Yankee Candle, jsem si nechala na konec. Jediné, co bych tvůrcům Senzaboxu vytkla, je to, že nepřiložili žádný návod na použití  vosku, což je myslím velká škoda, protože ne každý tento úžasný výrobek zná! Já osobně Yankee Candle nadšeně používám každý den a také tuto značku prodávám, takže si dovolím "doplnit" návod k použití tohoto úžasného výrobku :)


Vosk nemá žádný knot jako klasická  svíce. Návod je úplně jednoduchý. Nejprve vosk vyjmeme z ochranné folie a vložíme do horní misky aromalampy. Ve spodní části zapálíme svíčku, viz foto:





Během cca 15-20 minut se vosk zcela rozpustí (pozor na děti) a intenzivně provoní i větší prostory. Dokud hoří čajová svíčka, vosk zůstává v tekuté konzistenci a po dohoření čajové svíčky  postupně ztuhne.
Neubývá, jako klasická svíce, jen postupně přestává vonět. Můžeme ho opakovaně použít, min. 3-4x, některé druhy vůní i vícekrát, tato vůně Sparkling Lemon je spíše slabší.
Vosk vyjmeme z aromalampy jednoduše tak, že po mírném zatuhnutí vosku, vložíme celou aromalampu do mrazáku a vosk vypadne sám :). Vypadá pak roztomile, jako malé "mýdlo",  viz foto....

Pak ho můžete ještě znovu používat, ale vůně bude čím dál tím slabší. Na fotu mám svůj vosk, ve vůni French Lavender, což je klasická a nádherná, konejšivá levandulová vůně :).


Snad se Vám dnešní "hurá" článek o Senzaboxu líbil a jsem zvědavá na Váš názor, pokud jste náhodou také jeho čerstvou majitelkou :).

Děkuji moc za každý komentář a názor :)!



12 komentářů:

  1. Sandra S.26/4/13

    Andrejko, kde se dá tento Senzabox sehnat?

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Sandři, sehnat se dá úplně jednoduše a to na:
      http://www.senzabox.cz/
      Lze ho koupit jednorázově nebo si ho předplatit na 3 či 6 měsíců. Doporučuji si zvolit
      dopravu kurýrem In-time, zavolají Vám dopředu a domluví se s Vámi, kdy budete doma :)

      Vymazat
    2. Sandra S.26/4/13

      Andrejko, děkuji :) a hned se na to podívám. Jinak super blog a už vás mám uloženou v oblíbených a budu se těšit na další vaše vychtávky :)
      Neplánujete nějaký článek o líčení očí? To byste mi udělala veeeeeeelkou radost :)

      Sandra

      Vymazat
  2. Anonymní26/4/13

    Andrejko tak to je bezva nápad, tohle já miluju, hned si objednám. díky moc za typ.Vali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali, moc Vám děkuji :). Také mi to připadá jako skvělý nápad. Abych zde nedělala "propagaci" jenom Senzaboxu, existují ještě min. dva konkurenční produkty: Ladybox a Greatbox.
      Při výběru doporučuji řídit se tím, s jakými výroby producentů "boxů" spolupracuje. Čím prestižnější výrobce, tím zajímavější obsah "boxu" by měl, teoreticky vzato, být. :)

      Vymazat
  3. Anonymní29/4/13

    Dobrý večer Andrejko, dnes se rozvinula diskuze na FB, že vzorečky šamponu a masky od Welly jsou prošlé ......... :o((((( Tak si to raději také zkontrolujte.....
    Jinak máte super blog, moc ráda k Vám nakukuji i na MMB :o))))))
    Mějte hezký večer Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, děkuji moc za upozornění, jste hodná! Krásný 1. Máj :)

      Vymazat
  4. Ta aromalampa s voskem mě velmi láká. :) Pěkný příspěvek. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!! :) Aromalampu používám každý den a vozím ji s sebou i na cesty :). Je to jednoduchý a relativně levný způsob, jak si vykouzlit doma moc příjemnou a relaxační atmosféru :)

      Vymazat
  5. Anonymní5/5/13

    Dobrý den Andrejko,

    děkuji za tip na Senzabox. Vůbec se o něčem takovém nevěděla, ale ráda zkouším nové věci, takže je to ideální :-). Já jsem byla nejvíc nadšená z BB krému od Vichy, ten mě nadchnul. Dobře se nanáší a barva mi super sedla. V balíčku jsem měla vosk do aromalampy A Child´s wish, voní moc příjemně. Ale u Yankee candle se moc nedá splést :-).

    Hezký den!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  6. ale to je color rama a né color DRAMA :'DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to bylo myšleno samozřejmě jako "vtip" s ohledem na to, že barva, která mi přišla byla "krutá", proto jsem to psala velkým písmem. Myslím, že každý, kdo má smysl pro humor to, snad, pochopil... Ale děkuji za připomínku! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.