Pages

29. 4. 2013

MY COSMO - SISTER

MÁ COSMO-SETRA :)

Z dnešního dne mám hodně smíšené pocity. Nestává se mi totiž úplně běžně, aby mne, během jednoho dne, zaplavila spousta emailů  od kolegů z různých částí světa a telefonátů od mých blízkých, s dotazem,  zda jsem živá???...:)  No sama nevím, jestli se tomu mám smát anebo brečet, ale fakt je, že dnešní výbuch v centru Prahy,  navíc v místě,  kudy jezdím do kanceláře, brrrrr .....mi malinko "rozhodil kecky". Váhala jsem proto,  jestli mám dnes vůbec dávat tento post. Ale pak jsem si řekla,  že nikdo nevíme, co bude zítra, tzn. pro všechny případy post dám :o)))).

Pokud by totiž  náhodou bouchlo třeba něco jiného zítra,  nestihla bych už napsat o tom, že jsem si po hoooodně dlouhé době běžela, jako o život, koupit nový "Kosmouš"!!!!! :D Nikoliv proto, abych se konečně dozvěděla, zda "chodit s ex-klukem kámošky je OK  :D",  popř. "jak vypadá "nový alfa samec" :o)))), ale proto, že v novém Cosmu září moje vlastní ségra, v rubrice "Vy jako hvězda". 

Protože z této události mám obr radost, rozhodla jsem se, že udělám se svou vlastní ségrou rozhovor :o))), pro Vás!


 Interview blondýny s blondýnou :o))))

 

Blake“, po 5-ti letech jsem si koupila Cosmopolitan :D, mám radost a jsem na Tebe fakt pyšná, dáš mi autogram? :o)))
Jasně že dám :D. Už mám vytištěné podpisové karty :) :D (smích)

 
 Jak jsi se k focení pro Cosmopolitan dostala??
Před pár lety, ještě když vycházel Cosmogirl, jsem se přihlásila na focení podzimní módy a vybrali mne. Protože mne to fakt moc bavilo, tak jsem se minulý rok zaregistrovala do "databáze" čtenářek, které se chtějí stát modelkami v Cosmopolitanu. Přihlásila jsem se do projektu „Vy v roli hvězdy“. Vážně jsem nečekala, že by mohli vybrat ;))). Ale jsem moc ráda, bylo to super jako zkušenost!

Jak to celé probíhalo?? Jsi spokojená s výsledkem? Vím, že jsi při focení  docela mrzla, stálo to za to?? :D Přišla jsem v 10.h ráno do redakce Cosmopolitanu. Chvilku jsme čekaly s druhou čtenářkou, než dorazí produkční :o). Pak na mne začala pracovat vizážistka, která mi dělala i vlasový styling. Poté jsem si vyzkoušela vybrané oblečení. Doladily jsme detaily, jako třeba velké kalhoty :D. S paní fotografkou a řidičem jsme nasedli do auta a jeli jsme fotit do Podolí :)). Zima byla tedy pořádná, vůbec jsme nevěděly, že se bude fotit venku, dozvěděly jsme se to, až když jsme přišly do redakce. Focení v exteriéru proběhlo také z toho důvodu, že v ateliéru fotila nová Miss 2013. Dokonce jsme se potkaly a překvapilo mne moc, že byla fakt milá :o).

Nedivím se, že na Tebe byla milá :D…. Myslíš, že jste si  s Blake podobné, a že byste si skvěle "podrbaly"??? :D Mně tedy připadáš hezčí, než Blake....a to neříkám, protože jsi ségra :o))!! S Blake máme asi  podobné vlasy, možná rty, ale opravdu hodně záleží na tom,  jak člověka nalíčí a učešou :)… A jestli bychom si s Blake podrbaly? :D Je vtipný, že jsem nic takového neřekla, ale třeba by to byla pravda :D :)) (ehm,…tuším, že by na to mohlo být něco pravdy, pozn. redaktora :o)))) 
 
Nedá mi, se nezeptat, co sis koupila v Reserved? :o))))
Bohužel, poukázka  mi jaksi ještě nedorazila, takže ještě nic :(. Ale nemůžu se dočkat, nakupování oblečení vážně miluju, asi jako většina holek :o))


Za poslední rok jsi na sobě neskutečně zapracovala a hodně mých kamarádek se mne "nenápadně" ptá, jak sis zlepšila postavu, co bys jim poradila??

Především dostatek vůle. Pitný režim, spousta VHODNÉHO pohybu (např. lehký běh, rychlá chůze, in-line brusle),, v kombinaci  s posilováním :). Ohledně jídla bych doporučila omezit "večerní přežíračky" :D, pečivo, těstoviny, sladké, tučné...A naopak u mě funguje "zaplácnout" se hromadou zeleniny :).

Už jsem líčila i fotila hodně lidí, musím uznat, že jsi výjimečně fotogenická a asi máme společné, že nás móda, focení a vše okolo baví :o))). Brzy budeš maturovat.  Jaké máš plány profesní plány do budoucna? V jakém městě bys pracovala nejraději, v NY, Miláně nebo Paříži?? Chceš se věnovat spíše přehlídkám nebo focení??
Pracovní plány... No pro mě je největší cíl úspěšně odmaturovat a pak bych moc ráda odjela na nějakou dobu do zahraničí USA, Anglie, Kanada..Určitě mě nejvíce láká New York protože jsem hodně ráda ve společnosti a v NY je živo, spousta lidí, neustále se něco děje :)..Focení vs. přehlídky? Určitě focení, jednak z důvodu, že nemám asi na  přehlídky úplně dostatečnou výšku a zadruhé, před foťákem se člověk může vyblbnout, ukázat emoce….:o))

Jaké máš tajné "tipy pro krásu"???
Dodržovat pitný režim, KAŽDÝ den se pečlivě odličovat… V mém případě zaručeně funguje večer nejíst čokolády apod., jinak ráno mám pupínky zajištěný ;))…  Občas si na obličej nanesu vrstvu medu a nechám cca 15 minut působit, pak opláchnu a pleť je nádherně hebká a rozjasněná! :) 
(včelařova dcera se nezapře :o)))))), pozn. redaktora :D)

Neodpustím si rýpavou otázečku, co na Tvůj úspěch v Cosmo řiká náš táta??? (Pro vysvětlení čtenářům, náš táta pracoval celý život jako fotograf na Barrandově a jestli něco bytostně nesnáší, tak  jsou to šminky, móda a modelky :D)
Tatínek fotku ještě neviděl, jsem zvědavá co na ní řekne :D :) Asi mě nepozná :)

Vím, že máš spoustu nádherných fotek, ale většina z nás máme problém s tím, že se samy sobě na fotkách nelíbíme… klasika. Které tři Tvé vlastní fotografie se Ti líbí nejvíce?



Ta poslední fotografie je pro Cosmopolitan :). Madlenko, díky za rozhovor a doufám, že ten příští uděláme ve "městě, které nikdy nespí" :o)))))

 




23 komentářů:

  1. Anonymní30/4/13

    Veliká gratulace pro Tvou krásnou sestru!!!!
    Geny se fakt nezapřou,jste si hodně podobné,jedna hezčí než druhá!!!! Jen tak dál holky,držím palce!!!!
    Verča H.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc to sluší Vaší sestře, a určitě to byl supr zážitek :) A na te černobílé fotce jste si hodně podobné ..

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní30/4/13

    Ach jo... taková to bejvala hezká holka... :(

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, máte moc krásnou sestru :-) Gratuluji k úspěchu a doufám, že se jí všechny sny vyplní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní30/4/13

    Ten rozhovor s nickou jsem nepochopila...Chudák holka,zblblá modelinkem a ještě na to nemá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní1/5/13

      A vy jste zblblá z češtiny, že? ModelinKem?? :-D Závist s vámi cloumá na sto honů. :-D Jana

      Vymazat
    2. Vždycky jsem "milovala" anonymní vyjadřování. V podstatě s anonymem se nemá ani cenu zabývat. Vy zkrátka máte potřebu někoho nebo něco poškodit. A jelikož nemáte na to ukázat svou pravou tvář - volíte tento ubohý způsob.
      Téměř ve všech případech jsou pisatelé anonymních dopisů psychicky abnormální. Často to bývají lidé hysteričtí, paranoidní nebo jinak psychicky nemocní.
      Čili - mě Vás je v podstatě líto!!!!!

      Vymazat
  6. Sandra. S1/5/13

    Andrejko, super rozhovor :) sestra si focení určitě suprově užila. Váš blog je super a užse těším na další článek.

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, moc děkujeme :), další článek bude brzy! Krásný 1.Máj :)

      Vymazat
  7. Anonymní1/5/13

    Ja vidim stejnou bradu.. Andrejko pevne verim ze to tu kvuli blbym anonymum nezavres.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))))), děkujeme! Nic "zavírat" nebudu, ani couvat kvůli lidem, kteří ještě neobjevili "lepší část svého "já" ....

      Jak řekla Liz Taylor, "je lepší, když o Vás lidé mluví "špatně", než "vůbec"...... :D

      Vymazat
  8. krásné jste obě holky moc jsem si to užila u ranní kávy počíst si poběžím si koupit taky kosmo ať to mám doma na fcb jsem četla ten vzkaz no vážně toto nechápu proč se vždy musí někdo najít a snažit se jakkoliv ublížit ...sám opravdu musí být super že je raději anonym...
    zlato pa pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkujeme obě :)
      Víš, hloupé anonymy píší bohužel "hloupí" a zakomplexovaní lidé, kteří mají velký problém sami se sebou. Komentáře bych nemusela zveřejňovat, pokud bych nechtěla, ale nechci na svém blogu nikoho diskriminovat, tzn. ani "charakterové invalidy". Nejsou to totiž žádní "anonymové", ale lidé, kteří jsou nějakým způsobem, přímo nebo nepřímo, s námi v kontaktu, což ostatně vidím i podle IP adresy....
      A je mi líto, že tito lidé plýtvají svoji energii tímto způsobem. Úplně každý může být úspěšný a někomu užitečný, ale tito lidé bohužel neznají svoji cenu a svůj potenciál. Proto jsem i napsala článek o své sestře. Nejen proto, že je to sestra, ale hlavně proto, že je to velmi skromná, přísně vychovaná holka, která na sobě tvrdě maká a jde za tím, co ji baví. A takoví lidé můžou inspirovat ostatní, bez ohledu na věk.... Krásný 1.Máj :)

      Vymazat
    2. Andri krásně napsané mluvíš mi z duše na segru jsi právem hrdá a takové nicky co si hojí komplexy na ostatních ty tě nedokáží rozhodit závidí ti tvůj blog a vlastně asi uplně všechno snad i to že dýcháš pravda že nuly si hojí komplexy na druzích ale ty jsi usměvavé zlatíčko a nikdo tě nerozhodí blog hltám jedním dechem jsem moc ráda že to pro nás děláš ty víš že máš můj obdiv

      Vymazat
  9. Anonymní1/5/13

    Ahoj holky jste obě moc krásné a úspěšné to se bohužel v této zemi neodpouští.
    Andrejko já tobě a tvému blogu moc fandím!!!!!!
    Jsi krásná,inteligentní,vtipná,uspěšná a máš srdce na pravém místě.
    KRÁSNÝ 1.MÁJ
    Eva Pospíšilová

    ps :trochu bojuji s výběrem profilu ,takže dnes jsem za anonyma a příště snad už :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, moc obě děkujeme! :)
      Njn, do dodat, "česká mentalita" se občas nezapře :D
      Krásný 1.Máj :)!

      Vymazat
  10. Anonymní1/5/13

    teeeda, ségra je vážně moc hezká a jste si hodně podobné.
    Andrejko, rozhovor povedený,fotky úžasný.mějte se holky hezky
    papa. Vali

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní8/5/13

    Co to jako je? kdo je zvedavej na rozhovor s vasi sestrou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11/5/13

      určitě hodně lidí, třeba já, chi - zdraví Monča

      Vymazat
  12. na té fotce s rudými rty je jako nějaká Star na červeném koberci v Hollywoodu :) .... Páni vy musíte mít krásný rodiče :))
    Jinak super blog, hlavně jsem si přečtla další recenze Urban Decay, takže teď už stopro objednávám :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.