Pages

31. 10. 2013

HAPPY HALLOWEEN TO ALL OF YOU! VLOG

ŠŤASTNÝ A VESELÝ HALLOWEEN VÁM VŠEM!





HAPPY & FUNNY HALLOWEEN to all of YOU,  my dear US readers, big thanks and greetings go today especially to you guys, since you are representing unbelievable 30% of my blog`s visitors. I would love to publish at least some of the posts written in English, only wish a day would have 28 hours! haha :-D. But will do my best to improve and extend my posts this way in the future, hugs and kisses from me!

Krásný halloweenský večer,

původně jsem chtěla uveřejnit dnešní halloweenský vlog již odpoledne, ale měla jsem "strašidelný" den i bez strašidel :-D, takže inspirována pohledem do zrcadla přináším "spešl" VLOG, který vznikl už před nějakou dobou, ale z pochopitelných důvodů jsem si ho "syslila" na dnešek :-).

Chápu, že tento svátek třeba některým z Vás nic neříká, ale já se k němu hrdě hlásím
a jako správná čarodějnice ho fakt nemohu opomenout :-D. Článek bude dnes totálně "očumovací", protože znáte mne, když se rozepíšu, je z toho pomalu seminárka. Takže dnes si pindy odpustím, jukněte, jak jsme se chystali na svátek strašidel my, fota jsou pořízena v zahradnictví Chládek, o kterém jsem se zde zmiňovala již několikrát, pro mne osobně je to relaxační oáza a "dobíječ" baterek č.1.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, zda se Vám tyto "prohlížecí" VLOGY líbí, kujuu! :-)


RODINNÝ SRAZÍK :D








NEMŮŽU SI POMOCT, ALE DÝNĚ PROSTĚ MILUJI!/ HAVE TO ADMIT I´M COMPLETELY IN LOVE WITH...... PUMPKINS :))))




TROŠKA KÝČE JEŠTĚ NIKDY NIKOHO NEZABILA :O))))






PŘEKRÁSNÁ SOUTĚŽ PRO DĚTI U CHLÁDKŮ, HLEDÁNÍ STRAŠIDEL A ÚKOLY, DĚKUJI TOMUTO FANTASTICKÉMU PODNIKU, ŽE POŘÁDÁ NÁDHERNÉ AKCE TOHOTO TYPU A OCEŇUJI NESMÍRNOU PROFESIONALITU PERSONÁLU, I KDYŽ VĚŘÍM, ŽE TY DVA DNY, VČETNĚ PŘÍPRAVY, MUSELY BÝT PRO NĚ SAKRA NÁROČNÉ...


































MOJE BÁJEČNÁ SESTŘIČKA :-), TÍM NEMYSLÍM PSA S KOŠÍKEM :D




SPECIÁLNÍ EDICE PRO NÁS, DRŽITELKY LETECKÉHO OPRÁVNĚNÍ :O)))


JÁ - V RÁJI.... ASPOŇ TAKHLE NĚJAK Z ČÁSTI SI HO PŘEDSTAVUJI :-)



EXISTUJE NÁDHERNĚJŠÍ POHLED, NEŽ TEN NA ŠŤASTNÉ DÍTKO?  :-)



S VÍLOU :-)












ZAPEČENÝ LOSOS SE ŠPENÁTEM V LISTOVÉM TĚSTU, DELIKATESA NEBESKÁ, VŠIMNĚTE SI VELIKOSTI PORCE - MADE BY USA! :-) ... ASI PRVNÍ PODNIK V ČR, KDE CHÁPOU, JAK MÁ VYPADAT VELIKOST PORCE..



CAN´T LIVE ....... WITHOUT A PIECE OF CARROT CAKE :-)




MILUJI BARVY PODZIMU, ČÍM DÁL TÍM VÍC!!!









AND MYSELF - DOING "PUMPKIN´S MAKE UP", NOT AN EASY JOB AT ALL, WOULD NEED SOME PRACTICING AND DEFINITELY MORE OF PUMPKINS INDEED.... HAHA :D



PŘÍRŮSTEK DO NAŠÍ STRAŠIDELNÉ RODINKY :O)))


Co vy a halloweenské blbnutí?? Slavíte či neslavíte??? Určitě mi napište :-)

15 komentářů:

  1. Ahoj Andrejko, předem musím pochválit krásné fotky, u Chládka to miluji také, je to jak balzám na duši :-) Jinak tento svátek slavíme, sice ne s převleky, apod., ale tak nějak postaru - vzhledem k tomu, že se nejedná o žádný "americký" svátek, ale starý evropský, pocházející z dob Keltů. Vadí mi, že tuhle událost spousta lidí odsoudí kvůli té spojitosti s USA a přitom tady v Evropě se oslavovalo mnohem dříve...takže ano, slavíme :-) A slavíme rádi :-)

    krásný den, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, naprosto souhlasím!! Bohužel je to tak, že hodně lidí odsuzuje věci na základě povrchních informací. Ten svátek je o dost zásadních věcech mezi nebem a zemí, dýně a převleky jsou jen špička ledovce. Každopádně dýně mám spojeny s podzimem už od dětství a obecně, jsem pro slavení čeholiv. Život je krátký, tak proč si neužívat i malé radosti :-) Myslím, že kdyby lidé méně kritizovali a více se bavili, bylo by nám všem lépe :-) Krásnou neděli a třeba se někdy potkáme u Chládků :-)

      Vymazat
    2. Taky souhlasím :-) Je to o lidech a dnešním uspěchaném světě, kde většina lidí myslí tak strašně pesimisticky!! A nevědomky to předávají na druhé...
      Dýně jsou fantastické - a taktéž to není výmysl USA, ale náš ;-) Tento svátek je nejzásadnější ze svátků starých tradic, tak si myslím, že každý by se měl na chvilku zastavit a užít si ho :-)
      Přeji krásné podzimní dny :-)
      Lenka

      Vymazat
  2. Anonymní1/11/13

    ahoj Andrejko,fotky máte překrásné a zážitek ze zahradnictví jistě také. My ho trávily stejně jako vy ale u bratrů však víš:-)
    Ale tématickou svíčku Yenkee tam bohužel neměli:-(Musím podotknout,že v těchto zahradnictví mají opravdu pestrý program nejen pro děti,myslím,že i rodiče se tu vařádí dosita:-) Oproti Žlutým lázním v Praze,kde tedy tématická strašidelná akce pro rodiny s dětmi totálně neuspokojila naše očekávání:-(((( reklama jak hrom,a kde nic tu nic jooooooo vlastně jo v celém areálu byli asi 3 dýně:-)))) a děti??? alespoň ty naše totálně unuděné!!!!Takže zahradnictví vyhrálo na plné čáře!!!!
    Mějte krásný dušičkový víkend holčiny naše milé:-) a těšíme na další očumovací vlog!!!! My máme v neděli lampionový průvod se strašidlama:-))) Tak páááááááááá Verča,Niky a Claudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, moc zdravíme a děkujeme!!! Po pravdě, ve Žlutých lázních jsem v životě nebyla a ani jsem nezaregistrovala, že se tam bude něco dít.. Nevím proč, ale tohle místo ,mne nějak neláká, ale příští léto se tam chceme podívat. Užijte si dnešní lampionový průvod!! :-)

      Vymazat
  3. do Chládka taky rádi zajdeme, máme to i docela blízko a je tam opravdu krásně... já si vždycky koupím nějaké YC a orchideje, už se mi pod nima prohýbá parapet :) a restaurace je vynikající!
    jinak moc krásné fotky, je vidět, že jste si to užily :) my Halloween neslavíme, chtěla jsem si někde zkusit aspoň vyřezat dýni, ale nějak jsme se k tomu nedostali, tak snad příští rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, naprosto souhlasím, se vším! Ty orchideje jsou fakt strhující. Shrnuto a podtrženo, u Chládků vše vzkvétá a to doslova :-D. V restauraci jsme častými hosty. Tak skvělé jídlo, v obr porcích a za super ceny, jsem nikde jinde v ČR neviděla. Třeba se tam někdy potkáme :-D!

      Vymazat
  4. Andrejko vy jste ale překrásný"čarodějnice":-)))))).Moc krásné fotky.Zahradnictví Chládek sice neznám,ale vypadá to tam nádherně.Tento svátek slavíme a rádi.Patří to k podzimu;-).
    Krásný den přejeme s klukama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, moc děkujeme :-). Osobně mám podzim čím dál tím raději a bez dýní si ho fakt neumím představit. S mým tatínkem jsme dýně vydlabávali už když jsem byla úplný prcek a dodnes si pamatuji, jak moc jsem z toho byla nadšená. Ovšem to byly dýně mega-obrovské, vypěstované na zahradě, byla to docela makačka dýňi vydlabat a vyřezat :-D. Krásný víkend Vám i klukům :-)

      Vymazat
  5. Ajo, ten tvuj vlog, me taaak inspiroval, ze jsem dneska zajela do Chladkova zahradnictvi, no parada, nakoupila jsem hlavne v sekci dekorace, jela jsem MHD tak to na vetsi kytkovy nakupy nebylo:-)....ale vubec jsem netusila, ze tu mame tak skvele zahradnictvi a byl tam velmi mily personal. Diky.
    Hezky vecir. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknelko, to mám radost :-), zatím každý, koho jsem tam vzala, tak byl nadšený. Personál je opravdu skvělý a to včetně kuchařů, musím přiznat, že min. 1x týdně se tam jdeme najíst, máme to kousíček a je to opravdu relax, v každém ročním období :-).... Krásnou neděli!

      Vymazat
    2. Urcite se tam budu vracet a nekdy zkusim i najist:-), diky a hezky vecir.

      Vymazat
  6. Anonymní3/11/13

    Milá Andrejko a Nicolko ,máte nádherné fotky a určitě to byla krásná akce. My jezdíme do zahradnictví Dvořák a syn
    a vždy je to zážitek. Jinak Halloweena máme rádi,s Natálkou si vydlabeme dýně a pak koukáme, jak svítí.Nevím, tak nějak nám to k podzimu patří. Mějte se krásně a pěkný barevný podzim Milena a Natálka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milenko a Natálko, moc Vás obě zdravím a děkuji! Také si neumíme podzim bez dýní představit a nově, díky paní majitelce z dýňové farmy máme doslova závislost na dýňové polévce, na kterou mi dala recept :-). Krásný podzim holky :-)

      Vymazat
  7. My jsme byli na Halloweensých slavnostech v jednom zahradnictví u Brna, a byo to dost na stejno, jako tam u Vás :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.