Pages

8. 10. 2013

HOW I WON ESSENCE GIVEAWAY

JAK JSEM VYHRÁLA GIVEAWAY U ORDINARY LIFE 


Bylo, nebylo........... :), věřím na malé i větší zázraky, a když mne nějaký "potrefí", nemůžu tomu uvěřit :D

Od začátku svého blogování sleduji blog ORDINARY LIFE KLIK . A musím říci, že patří k mým nejoblíbenějším českým "beauty" blogům, protože Rendy píše hodně jak o luxusní kosmetice, tak   recenzuje i to nejlepší z přípravků, které se objevují v drogériích, tzn. přesně moje krevní skupina! :)

Jednoho dne, koncem léta, se na blogu ORDINARY LIFE objevil článek, představující novinky, které kosmetická značka essence plánovala uvést na trh v průběhu podzimní sezóny. Jak víte, essence patří k mým oblíbeným, tudíž jsem si článek s chutí přečetla. To, že je post spojen se soutěží o balíček novinkových produktů, jsem okrajově zaznamenala, ale vzhledem k tomu, že mám doma kosmetiky tolik, že bych mohla v pohodě vymalovat "obývák" :), tak mne prvoplánově nenapadlo komentovat článek s úmyslem účastnit se soutěže, spíš mne fascinovaly novinky jako takové.

O to větší úžas a nadšení následovalo, když jsem se jednoho fakt ne-zdařilého dne, doslova doplazila domů po několikahodinovém trhání zubu :( .... (obrázek za statečnost jsem samozřejmě nedostala, i když bych si ho určitě zasloužila :D). 
Otevřela jsem email a s nevýslovným údivem jsem si přečetla email od Rendy, oznamující, že jsem byla vylosována jako výherce v soutěži o balíček essence!!!

Nadšení asi netřeba popisovat, pojďme se podívat, co mi přišlo za překrásné překvapení ....

Tento článek neberte jako klasickou recenzi, respektive ne na všechny produkty. Jsem totiž zastáncem hesla, že když člověk něco dostane, měl by se o část své radosti podělit s někým dalším. A protože se blíží akce "Škola líčení", (na které se budeme podílet s kamarádkou vizážistkou), organizována nadací 1000statečných pro malé pacientky z oddělení dětské onkologie v Motole, rozhodla jsem se, že některé produkty nebudu ani otevírat a věnuji je  slečnám z této kliniky.

Celkem jsem dostala 11 produktů essence, všechny vidíte na obrázku. Z balíčku jsem vyndala na testování make up "all about matt", řasenky "get BIG lashes" a "LASHmania reloaded" a rtěnku, která mi přišla v odstínu č. 02, jasně červená. Oční stíny, tvářenku, linky, glitry na nehty, balzám na rty a samolepky na nehty věnuji malým i větším slečnám z Motola.

Začnu make upem, protože na ten jsem se těšila hrozně moc, od essence používám pěnový make up a také pudr "all about matt", v sypké formě a s oběma výrobky jsem maximálně spokojená.



ALL ABOUT MATT make up - slibuje 12ti hodinové krytí, sjednocení tónu pleti, krytí nedokonalostí, zmatnění a také rozjasnění, bez ucpávání pórů a to vše za podpory vydatné hydratace. Což zní, řekněme poměrně ambiciózně.... zejména pak, vezmeme-li v úvahu, že prodejní cena přípravku je cca do 100,- Kč.

Můj závěr:
make-up má ojediněle lehkou, hydratační a velmi příjemnou texturu. Vůně mírně okurková (podle mne :-) ). Výborně se roztírá a má spíše slaběji až středně krycí schopnost, což považuji za jediné mínus přípravku. Jinak skvěle drží a pleť je po nanesení make upu několik hodin matná, bez nutnosti přepudrování. Vyrábí se ve 3 odstínech, č. 20 je na mne momentálně spíše světlé, ale až vyblednou zbytky mého letního opálení, barva bude akorát :). Výrobek určitě doporučuji, když ho zkombinujete s korektorem, docílíte perfektního vzhledu, bez efektu masky. Oceňuji velmi 9ti měsíční expirační lhůtu, je jasné, že přípravek nebude plný konzervantů, to potěší v každém případě.




ŘASENKY "get BIG lashes" a "LASHmania reloaded" a můj závěr: první řasenka má klasický kartáček, větší, hustý a kónicky mírně vykrojený. Perfektně řasy odděluje a prodlužuje i zhušťuje, ale při aplikaci již 3. vrsty, řasy mírně slepuje. Takže je jako stvořena pro kombinované líčení s "LASHmania reloaded", která má naopak kartáček plastický, užší, sešikmený a krásně tekutou, sytě černou náplň. Tato druhá řasenka má tendenci řasy slepovat při první vrstvě, ale v kombinaci s řasenkou první, jsou jako "jing-jang" duo a výsledkem jsou řasy prodloužené, oddělené, zhuštěné a výstavně černé, tzn. značka ideál. Ne každý je fanouškem metody kombinování 2 řasenek. Ale mně to vyhovuje, navíc prodejní cena řasenek je tak nízká, že pořizovací cena obou dohromady vyjde podstatně levněji, než například 1ks řasenky Maybelline.



NOVÁ RTĚNKA essence, č.02 all you need is red a můj názor:
musím přiznat, že když mi přišel od Rendy balíček, jednu rtěnku z této řady již jsem měla doma :), a to č.04 "on the catwalk". Má opravdu krásný obal, který podsouvá myšlenku, že se jedná o "příbuznou" proslulé rtěnky Rimmel by Kate (Moss). Za 59,- Kč je to fenomenální "rtěna" :)
a doporučuji ji mega-maximálně! Výběr barev je skvělý, pigmentace také slušná, nevysušuje, trvanlivost průměrná, nicméně poměr cena/výkon je bravurní. Na tyčince jako takové je luxusně vylisováno logo značky, což je detail, který dělá ze rtěnky luxusní záležitost. Kdybyste si tento měsíc mohly koupit jen jednu věc, pořiďte si tuto rtěnku, určitě nebudete litovat!






Další produkty a jejich design:

STÍNY metal glam v každém případě stojí za pozornost. V drogérii jsem zkoušela testery a konzistence se mi zdá velmi slušná. Rovněž výběr barev mne překvapil, v pozitivní slova smyslu. Na tento výrobek se určitě podívejte.



 OČNÍ LINKY VE FIXE, DVOUSTRANNÉ - jeden aplikátor na tenkou linku, druhý aplikátor pro výraznější efekt. Výrobek jsem ale ani neotevírala, nemohu posoudit kvalitu.



GLITRY NA DEKOROVÁNÍ LAKU NA NEHTY - zdobení nehtů není úplně "cup of my tea", ale musím uznat, že tyto  glitry mají krásnou, metalickou, červeno - cyklámenovou barvu.



SAMOLEPKY NA DEKOROVÁNÍ NEHTŮ:
přenechám nácti-letým, jako recese se mi to líbí, proč ne, make up je hra a proč si nehrát, když je někomu pod dvacet :).....

 


LESKLÝ BALZÁM NA RTY - vyrábí se v několika variantách (liší se barvou a vůní).




TVÁŘENKA V NEUTRÁLNÍM ODSTÍNU STARORŮŽOVÉ - obsahuje mírný "shimmer", není ani příliš světlá ani tmavá, myslím, že bude slušet všem barevným typům s výjimkou extrémních bledulek.










Posledním produktem jsou klasické oční linky s glitry. Pouze jsem je otevřela a upřímně,
zdají se mi poměrně hodně tekuté a myslím, že jejich využití bude spíše přes klasickou linku nanesenou jiným přípravkem. Krycí schopnost těchto linek je mizivá.

Děkuji tisíckrát Rendy z blogu ORDINARY LIFE  za tento nádherný balíček!!!

Vlastníte některý z těchto přípravků??? A jak jste spokojené? Budu moc ráda, když mi napíšete, jaká je Vaše zkušenost s těmito novinkami. Přeji jen krásné podzimní dny! :-)

18 komentářů:

  1. Rtěnka a tvářenka jsou super ...tyhle rtěnky mám moc ráda, výdrž sice žádná, ale cena tomu odpovídá :) My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :), já dávám pod rtěnku bázi DuWop a pak je výdrž výrazně lepší :)

      Vymazat
  2. Ahoj Andrejko, já mám stíny metal glam, ale jiné odstíny - bílo stříbrný a růžový. Nejsou špatné,ale v krabičce vypadají dost výrazně, na očích už to takové není. Používám je, ale příště je už nekoupím. Z řasenek mám jiné favority, kupuji si raději od "prověřených " značek, ale rtěnku ráda vyzkouším :-)
    Jo a včera mi přišel rozjasňovač od mua, je opravdu úžasný!!! Pro mě výrobek měsíce :-)
    Měj se krásně, ahoj Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, tak to mám radost, že jsi s rozjasňovačem spokojená! Zdá se, že i dlouho vydrží :). Měj se krásně!!

      Vymazat
  3. Některé produkty se mi opravdu moc líbí. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem téhož názoru, některé novinky mne fakt hodně mile překvapily! :)

      Vymazat
  4. Gratuluji :) Já ještě nikdy GA nevyhrála :)
    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Lucy! Tak to zkus u mne, brzy budu vyhlašovat novou GA :), třeba to klapne! :)

      Vymazat
  5. Anonymní8/10/13

    Andrejko, věnovat výrobky motolské onkologii je od Vás úžasné. Chci se zeptat, zda-li stále platí sběr víček pro Justýnku? Mám doma plnou krabici od TV a kolegové a známí mi nosí dál a dál.... :-D Potřebuje Justýnka další víčka nebo už nasbírali dostatečný počet? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc, ale nemyslím si, že je to něco úžasného, jiní lidé dělají tisíckrát více pro tyto děti a opravdu před nimi smekám! Justýnka určitě další víčka moc potřebuje, její maminka bude nadšená, pokud byste něco mohla poslat, kontakt máte? Děkuji tisíckrát za Justýnku! :)

      Vymazat
  6. Ajo, věnovat svoji výhru na onkologické oddělení v Motole je moc krásné gesto. Děvčata budou mit z kosmetiky určitě velkou radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to je to nejmenší, prkotina, ráda bych pomohla nějak víc, ale to asi není v mé moci. Snad budou mít děvčata aspoň jedno krásné odpoledne ... :)

      Vymazat
  7. Andrejko gratuluji k výhře a teda smekám před myšlenkou věnovat ji na onkologické oddělení... jsi úžasná!
    Jinak co se týče tipů, tak toto je moje oblíbená značka taky, určitě vyzkouším jejich novinky a mimo jiné si nyní brousím zuby na kosmetiku Sleek a jejich úžasné paletky!
    Hezké podzimní dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc!! Se Sleek nemůžeš "šlápnout vedle" :)

      Vymazat
  8. To je super, od Essence sice některé produkty moc nemusím, ale jinak výhra pěkná, taky by mě to potěšilo:))

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji k výhře! A co se týče toho věnování produktů na onkologické oddělení, je to úplně super!!:)
    jinak, rtěnka vypadá celkem dobře, ačkoli nejsem fanoušek Essence, možná ji zkusím:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  10. gratuluji k výhře :) já z novinek od Essence mám jen tu rtěnku a nemůži si jí vynachválit :))

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní20/11/13

    Jeeee a me tohle uteklo!!!! Tak předem za 1000 statečných moc děkujeme :)) Hanka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.