Pages

2. 10. 2013

KERASTASE K LIFT VERTIGE - RUBBISH PRODUCT

Přípravek, který NE-doporučuji: Kerastase K lift vertige


Moc Vás všechny zdravím,

dnes chci napsat pár řádků o přípravku, se kterým už 2 měsíce "zápolím" a je mi líto ho vyhodit do popelnice, protože má fakt hezký obal :).

Kdo sleduje můj blog anebo videa na Youtube ví, že značka Kerastase je můj jednoznačný favorit v oblasti vlasové péče. Když L´Oreal oznámil launch stylingových novinek, včetně K lift vertige, doslova jsem zajásala, protože od té doby, co Redken přestal vyrábět Body Full Weightlifter Root, jsem nenašla nic, co by ho nahradilo. Díky Kerastase se kvalita mých vlasů rapidně zlepšila, takže by mne ani ve snu nenapadlo, že půjde o "propadák" roku. 

Přípravek jsem aplikovala přesně dle návodu, ale jaké bylo mé zděšení, když jsem zjistila, že výsledný efekt má milion světelných let daleko od stylingu na fotografii Kate Moss. 




Jak vidíte na fotu, produkt má naprosto čirou barvu a konzistenci tekutějšího gelu. Nanáší se ke kořínkům a bohužel, nejen že vlasy ani trošku nenadzvedne, ale ještě více je připlácne k hlavě...

A to si vlasy suším zásadně v předklonu. Spotřebováno mám o trochu více, než polovinu balení
a se znechucením sleduji průběžně různé "PR akce" v časopisech, kde tento přípravek vychvalují až do nebes a doslova přirovnávají k "zázraku" :D.


Asi bych o tom nepsala, ale spatřila jsem v příloze Marianne článek, u kterého je vyfocen Libor Šula, kterého mám jinak hrozně moc ráda a chodím k němu do salónu od roku 2004. (Respektive chodím tam tak max. 2x ročně, víckrát to nepotřebuji).  Libor ve článku radí, jak přípravek nanést, trochu odlišným způsobem, než je v návodu, ale i po této "jiné" aplikaci je výsledek stejně tristní.



Čtenářky mého blogu určitě už vědí, že nejsem ortodoxním zastáncem a příznivcem ani luxusních brandů nebo naopak přípravků z drogérie. Z obou kategorií si vybírám to nejlepší. V tomto případě Vám ale zaručuji, že "K lift vertige" nenadzvedává vůbec nic, maximálně tak mne, ze židle, když čtu promo články, které tvrdí úplné nesmysly.

K této recenzi nebudu ani přidávat symbol 0 srdíček z 5-ti možných, myslím, že označení "propadák roku" je výstižnější. I nejlevnější objemový sprej Balea Vám prokáže nesrovnatelně lepší službu, za nesrovnatelně nižší cenu :)..

Pokud někdo přípravek máte doma, budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaká je Vaše osobní zkušenost s tímto produktem.

11 komentářů:

  1. tak aspoň vím, co si nekoupím.. zrovna od této firmy bych tedy čekala úplně jiný výsledek..
    děkuju za recenzi:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě z toho důvodu jsem to napsala, jelikož sama jsem žádnou recenzi nečetla, jednalo o absolutní novinku. A taky jsem doufala, že by Kate Moss nepropůčila tvář tak zoufale špatnému produktu :(
      Na ten objem vlasů, který má na fotu, ji snad stylista musel nechat 20 minut stát stojku s hlavou dolů :D..... legrace :)!

      Vymazat
  2. Díky za recenzi....zrovna mám objednaný šampon a masku od Kerastase, s touto značkou mám (aspoň prozatím) ty nejlepší zkušenosti. Ovšem tento výrobek si určitě nekoupím! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kterou řadu sis vybrala Péťo? Tedy jestli to není tajemství? :) Kdybys chtěla, klidně Ti pošlu zbytek lahvičky na otestování úplně grátis :) Nevím totiž, co s ním :D

      Vymazat
    2. Až teď jsem si přečetla odpověď...nějak jsem zrovna tento přípravek hodila za hlavu, protože mám suché a nepoddajné vlasy, naopak je musím krotit a zrovna včera jsem zainvestovala do kvalitnější žehličky. Mám opravdu hřívu, chodím pravidelně ke kadeřnici na prostříhání a proředění, jinak nemám šanci vytvořit jakýkoli účes.... každopádně děkuji :-)

      Vymazat
    3. Ještě ke značce Kerastase, tentokrát zkouším šamponovou lázeň Nutritive Bain Satin a masku pro barvené vlasy Reflection, kterou jsi doporučovala...zatím teprve krátce, ale spokojenost maximální!! Takže tímto ještě jednou díky za tip :-)

      Vymazat
  3. Anonymní3/10/13

    Souhlasím s komentářem Once upon a time. Kérastase považuji za špičku vlasové kosmetiky a tohle mě tedy fakt překvapilo. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NJN, i "mistr tesař" se někdy utne. Jen mne spíš překvapuje s prominutím "drzost" něco takového vypustit na trh, protože to je s odpuštěním dělání blbců ze stálých zakázníků :( Určitě to museli otestovat na stovkách hlav, než to začali vyrábět, nechápu, nechápu a nechápu :D

      Vymazat
  4. Anonymní4/10/13

    Ajo, pro penize delaj vsechno, klamavá reklama..., tak snad az prijdou s dalsi novinkou bude uz zase perfekni, dekuju za recenzi a krasny vecir, tesm se na dalsi posty:-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. nejspis se mi ten komentar nejak smazal, tak jeste jednou!
    Prave jsem to vyzkousela a prijde mi to super! Mam jemny vlasy a udelalo mi to hezky objem a vlasy mam takovy lehky! Zkus ti vyfoukat pres kulaty kartac;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.