Pages

29. 10. 2013

LUSH MANIACS

JSTE LUSH MANIACI??

 

My všechny holky v naší rodině ano, včetně té nejmenší :-). Bohužel, míst, kde se dá Lush v ČR koupit, je čím dál tím méně. Jediný "svatostánek" Lush je bohužel v Praze, v obchodním centru Palladium. Ale i vy, kteří to máte daleko nezoufejte, na konci článku napíšu, kde se dá Lush koupit on-line.

Proč Lush tolik "my-lujeme"? Protože spojení "vymyslet + vyrobit + udělat lepší a krásnější dny ostatním lidem + neničit přírodu + být prudce originální & kreativní" je podle mne definice toho, co dělá obyčejné výrobky geniálními! Ze stejného důvodu mé srdce plane například pro Yankee Candle a pár dalších brandů....

Lush před nedávnem uvedl na trh novou vánoční kolekci, ze které jsem si opravdu téměř sedla na pozadí a následně doslova ulehla do nebesky luxusní koupele :-D.

Hlavní novinkou Lush je originální balení vánočních dárků do šátků, které má předejít nesmyslnému přetékání odpadkových kontejnerů dárkovými papíry či jinými obaly po Vánocích. Šátky jsou samy o sobě nádherným, uměleckým dílem, za které Vám budou líbat ruce všichni štastní obdarovaní :-).

Osobně ze sortimentu Lush úplně nejvíc miluji koupelové přípravky, hlavně balistiky, dětské koupelové modelíny a lízátka, čistící rolády a mýdla na pleť a můj osobní "svatý grál" jsou čerstvé pleťové masky, které jsou opravdovým zázrakem a zcela definitivně předčí svým účinkem moderní masku "GLAM GLOW"! 

Moje sestra zase nedá dopustit na šampuky, kondicionéry na vlasy, balzámy a tělové tuhé krémy.

Ale dost už bylo klábosení, podívejte se na fota a usuďte sami :-). Ještě perlička, jedna ze zakladatelek značky při vyvíjení produktů pro děti zapojuje do procesu tvorby i svá vlastní vnoučata, je mi to moc sympatické a musím přiznat, že má dcerka je z "voňavých hračiček" do vany unešená :-).....


MŮJ SVATÝ GRÁL PROTI ÚNAVĚ A STRESU JSOU: MASKA "SVATÁ PRAVDA" a "DRSŇÁK MEDÍK", ALE MILUJI I VŠECHNY OSTATNÍ, ZATÍM JSEM NENAŠLA NIC, CO BY SE JIM VYROVNALO!


ÁÁÁÁÁCH - NÁDHERA NEBESKÁ :-)


PŘED NĚJAKOU DOBOU V SORTIMENTU PŘIBYLA I DEKORATIVNÍ KOSMETIKA



NO NEJSOU GENIÁLNÍ A K SEŽRÁNÍ ?????!! :-)






GURMÁNSKÁ SYMFONIE
MÍSTO, KDE ZAPOMENETE NA ČAS...

DĚTI JSOU V LUSH OBCHODĚ HÝČKÁNY JSOU VIP ZÁKAZNÍCI :-)

LÁSKA NA PRVNÍ PŘIČICHNUTÍ - YEEEES!!!


RADOST AŽ NA KOST :-D

ROBOT, SNĚHULÁK, GRANÁT NEBO PERNÍKOVÁ CHALOUPKA??




A  málem bych zapomněla, každý výrobek má své, super originální jméno, což jak víte, mám hrozně moc ráda!!! Názvy jsou stejně cool nebo možná ještě více "kůlovatější", než názvy odstínů u OPI laků na nehty.

Obsluha v obchůdku??? Zapomenete rázem, že jste v Čechách!!!! :-D, dávám štítek "STAR STORE" a dvakrát podtržený :-) Vzorečky??? Žádný problém, dostanete cokoliv!!! Slevy?
Tak na ty rovnou zapomeňte, strategií firmy je být ke všem fér, k dodavatelům, životnímu prostředí i k zákazníkům... žádné vražedné marže se nekonají, za cenu, která není úplně nízká, však získáte kvalitu snů... Na slevy jděte k "sousedům" do The Body Shop, který mám sice ráda, ale vadí mi slevové akce -50%, které na mne působí stejně, jako kdyby před obchod vyvěsili transparent s nápisem: "holíme zákazníky jako neviňátka" :-).


Pikoška na závěr. Láká Vás Lush párty? Zajímá Vás dozvědět se více o značce, výrobě atd.? Máte na výběr tři různá témata: Beauty School (dle názvu - v tom fakt nejedu :D), Happy Hour anebo Fun & Games.

Lush můžete objednávat v eshopu www.lush.cz, popřípadě telefonicky v obchodě: +420 222 51 61 61 nebo emailem: objednavky@lushcz.cz. Zajímavosti najdete na FACEBOOKU Lush či na YouTube.

Dnešní článek možná vyzní trošku "infantilně", ale vystihuje přesně mé myšlenkovo - srdeční pochody, nestydím se za to, ani trošku!!! :-D. 

Jak jste na tom s Lush Vy??? Bere Vás nebo vůbec?? A pokud ano, co jaké výrobky máte nejraději??? Pište, jsem zvědavááá!!!! :-)






16 komentářů:

  1. Dřív jsem měla tuhle kosmetiku docela ráda, ale pak přišlo pár hodně nehezkých reakcí, takže už mi to nesmí přes práh, bohužel...

    OdpovědětVymazat
  2. ježišmarja, to je nádhera! Na e-shopu pokujuju často, ale ten obchůdek je přímo k sežrání. Už vím, jaké bude první místo kam půjdu, až budu v Praze:))
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní29/10/13

    Od Lush jsem si ještě nic nepořídila, ale poslední dobou nad tím čím dál tím víc přemýšlím a tvoje fotky mě navnadily ještě víc :-) myslím, že to může být i bezva dárek k Vánocům :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám Lush strašně ráda, sice si kvůli cenám nemůžu koupit pokaždé všechno, co bych chtěla, ale i tak toho mám dost :) momentálně testuju Angels vs. Dark Angels a rozhoduju, který si koupím. a musím si zajít pro vánoční peeling na rty, ten voní fakt božsky :) naštěstí mám Palladium hned vedle práce :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ajo, opet skvely clanek, ostatne jako vzdy me vzdycky moc inspirujes, o kosmetice Lush jsem hodne slysela, jeste jsem zatim nezkousela. Netusis zda tam nemaji nejakou zazrackou masku na cerne tecky na nose furt s tim bojulu a nic, pokud bys mela nejaky napad, budu moc rada....jinak obdivuju tve pracovni nasazeni rodina, prace, blog....jsi sikulka.
    Dekuju a hezky vecir

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,mne na tohle trochu pomaha Mask of magnaminty...urcite zkus:-)

      Vymazat
    2. ahoj, dekuju moc za tip, hezky den:-)

      Vymazat
  6. Anonymní29/10/13

    Lush jsem si kdysi přivážela z UK, pak mi nějak sešla z očí a tím pádem i z mysli. :-) Fotky máte ovšem nádherné, člověk si připadá jak v cukrárně. Moc krásné. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle článek mě potěšil, protože o kosmetice Lush se na blozích moc nepíše. A když jo, tak většinou ve smyslu že je to předražená kosmetika a že co se účinků týče, je to jak Balea :-D Takže jsem ráda za každý pozitivní článek, je fajn, že aspoň někdo Lush dokáže ocenit :-) Já moc věci do vany nemusím. Přiznám se, že mám šampon za 500 Kč, ale 150 Kč za jednu šumivou kouli prostě nedám. Mám ráda věci na vlasy, pak masky a sprchové gely. Naopak mi nesedí tělové a pleťové krémy a moc mě nelákají ani parfémy.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní31/10/13

    Kosmetiku lush používám.Nejenom že jsem sni spokojena , taky proto že značka se také aktivně podílí na ochraně zvířat a přírody.
    Její výrobky jsou vchodné pro i vegany.
    Vegankou jsem už přes 20let z etických důvodů ,proto si vybírám kosmetiku
    Která mě z krášlí bez zbytečné smrtí zvířat.
    Na to se často zapomíná :-( 
    Budu si muset založit blog jak byt krásné po 40 bez utrpení zvířat.

    OdpovědětVymazat
  9. Prosim prosim. Jak jsi dosahla tak krasne barvicky vlasu? Vlastnimi silami nebo u kadernice? Taky po takove touzim, ale mne ani moji kadernici se to nejak nedari...dekujiii

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní5/11/13

    Lush mám ráda na netu, jakmile vlezu dovnitř, tak mne rozbolí hlava, asi mi nejdou ty vůně do kupy...ale jinak jsem lush (ofolik) a miluji od nich odličovací mléko, které mne vždy dokonale zbavilo make-up a hlavně řasenky.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní14/11/13

    Hezký článek, Lush miluju...ale pokud vím, tak už minimálně dvakrát slevy po Vánocích byly ..:) Z Vánoční kolekce je pro mne nejlepší Snow fairy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Snow Fairy taky miluju, a když je ze slev, tak ho miluju ještě víc :D.

      Vymazat
  12. Anonymní31/10/14

    Tak si davam maraton tvych prispevku na blogu, hodlam je precist vsechny :D

    Lush mam rada, mezi me stalice od nich patri fialkovy sampon, cerstva pletova maska AYESHA je naprosto dokonala, pouzivam obcas i na manzela kdyz vypada uz extremne prepracovane a je vazne zazracna. Kdysi jsem mela take neustale mask of mangaminty, ale tu casem vystridal zeleny jil od nobilis tilia z nejz si masku cistici micham sama. Balistiky nepouzivam neb mam na vane takovou spesl upravu protiskluzovou z niz se veskere takove veci spatne odstranuji... :(
    Dale miluji jasminovy telovy pudr, ktery pouzivam ,,nadoma,, na nohy, ruce a dekolt nadherne provoni a udela hebkou kuzi a pote doporucuji pansky body sprej ,,dirrty,, :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No panečku, tak rozsáhlý přehled o Lush zdaleka nemám. Ale děkuji za tipy, rozhodně se podívám! Já miluji prakticky všechny čerstvé masky, fungují úžasně! :-)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.