Pages

15. 10. 2013

ON-LINE SHOPPING TIPS - FASHION I.

TIPY PRO NAKUPOVÁNÍ NA INTERNETU - OBLEČENÍ I.

 

 


Krásný večer, 

hodně si píšete o tipy na to, kde nakupovat na internetu. Často se objevují i dotazy, jak 
postupovat při nákupu v zahraničních e-shopech atd. 

Proto jsem se rozhodla, že zavedu na BEAUTYpedii novou rubriku ON-LINE SHOPPING TIPS, kterou rozdělím do kategorií:  KOSMETIKA (beauty), OBLEČENÍ (fashion), DOPLŇKY(accessories) , DECOR & FOOD.

Dnes Vám chci představit první eshop s oblečením a doplňky, veeral-shop, o kterém jsem se dozvěděla díky mému oblíbenému blogu I Love Make Up. Má naprosto fantastický design, určitě jeden z nejkrásnějších, jaký jsem kdy viděla.

O to více mne zaujalo, že přímo blogerka z I Love Make Up se podílí na výběru kolekcí pro veeral-shop. Bylo mi jasné, že někdo s tak skvělým vkusem jistě bude vybírat do eshopu jen to NEJ. Pokud máte pocit, jako já občas, že kolekce v kamenných obchodech jsou "čím dál tím stejnější" :))), určitě doporučuji podívat se na sortiment tohoto eshopu.

Kromě bleskového dodání zboží, mne velmi mile překvapila i komunikace. Zákazník je přesně informován o expedici zboží a stavu objednávky. Další výhodou je nízké poštovné,  a to ve výši 39,- Kč, což je v dnešní době neuvěřitelné, kdo nakupuje on-line, tak ví, jaký je sazebník ČP a ostatních přepravců. Při objednávce nad 1499,- Kč máte navíc poštovné zdarma! Popř. existuje také možnost vrácení zboží, pakliže neodhadnete třeba velikost, což je nejčastější problém při nakupování on-line, jak víme asi všechny :-)...

Co mohu osobně ohodnotit ze sortimentu jsou trička  KLIK . Tričko na fotu mi bylo zasláno k recenzování. Byla jsem nesmírně zvědavá, jaké tričko bude, protože jak víte, máte ráda luxusní značky, ale vůbec se nestydím koupit si cokoliv třeba v F&F, pakli-že je zboží kvalitní
a nápadité.

Největší "pikoška" je, že jsem výběr trička nechala naprosto na veraal shopu!! Mohla jsem si vybrat z několika barevných variant, ale chtěla jsem vyzkoušet, jak dobře mi personál z eshopu poradí. Osobní kontakt a pocit, že nakupuji u "odborníků" je pro mne naprosto klíčový. Uvedla jsem pouze svoji velikost a zbytek jsem ponechala v rukou eshopu. A moc dobře jsem udělala!!! Přišlo mi totiž tričko v barvě lilkově-vínové, které bych si nejspíš sama nikdy nevybrala, ale kupodivu mi tato barva bezvadně sedla a navíc se hodí i k mé nové rtěnce (důležitá věc! :-).... Posuďte sami:






Hodnocení trička:
- materiál - vysoce kvalitní, 100% bavlna, nádherně  měkká a pružná, středně  silná, podobně  kvalitní materiály jsem měla na tričkách Armani nebo CK.
- střih a vypracování - u triček se dívám vždy na střih, jako na jednu z prvních věcí. Mám ráda v pase projmuté střihy a hezky střižené rukávky, dobře padnoucí v ramenou a zároveň volné, nelíbí se mi těsné rukávy, které i ze štíhlých rukou udělají nepěkné "oplácané" cosi... 
Mám velikost S, ale jak vidíte fotkách, možná bych si příště vzala "XS". Nicméně je to lepší varianta, než opačný postup :-).

Celkový dojem - krásná barva, velmi kvalitní materiál i střih, to vše zůstává v konstantní kvalitě i po opakovaném vyprání. Důležité!!! Tričko je dostatečně dlouhé! Toto je nejčastější problém u triček, tílek, mikin atd. ve velikostech XS či S, většinou jsou krátké. Měřím 175cm, takže musím trochu déle hledat, než najdu tričko, ve kterém mi nebude "táhnout na záda" :-).

Rozhodně se chystám rozšířit šatník i o další kousky ze sortimentu veeral shopu, jelikož se mi líbí nejen trička (určitě se podívejte i na ty s dlouhým rukávem), ale nadchly mne i šaty, oblečení pro byznys a také kabáty. Tento eshop určitě stojí za pozornost, protože jeho sortiment je kvalitní, originální a netuctový.... , servis perfektní.

P.S. akce e-shopu můžete sledovat i na stránkách na Facebooku KLIK
P.P.S. moje hodnocení je ryze subjektivní, nicméně naprosto není ovlivněno tím, že jsem zboží dostala k recenzování!!



6 komentářů:

  1. Anonymní16/10/13

    Ahoj Ajo,
    Tak to jsi me moc potesila s touto rubrikou, to je parada, jdu na e-shop mrknout. Nakupovaci clanky miluju:-).
    Hezky den, lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji hrozně moc, určitě budou brzy další, podobné články :), také přeji hezký den!

      Vymazat
  2. Já teda děkuji moc za to, že se ti můj blog líbí, a že ke mě ráda nahlédneš, já k Tobě také!:) Tričko ti perfektně padne a koukám, že jsi to skvěle sladila, lak na nehty, i rtěnka se k tomu hodí, wow!:))
    Jinak to poštovné 39 Kč platí pro všechny zásilky a je jedno, zda si zákazník objedná tílko nebo zimní kabát:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji hrozně moc!! :) Musím říci, že lak a rtěnku už jsem měla v předstihu, takže barva trička mne naprosto nadchla, i když musím říci, že doma nic podobného zatím nemám, plánovala jsem v podobném odstínu kalhoty :). Tvůj blog je naprosto úžasný a i příspěvky na FB :)!
      Poštovné je tedy super výhodné, to ještě v článku upravím...

      Vymazat
  3. zajimavy tip! hned omrknu;)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! A gratuluji k úspěchu v soutěži Blogerka roku! :-)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.