Pages

14. 5. 2014

GERMANY SHOPPING - Haul video

NĚMECKO - nákupní haul



Krásný večer vám všem!

Po dvou dnech "bojůvek" s Youtube mám pro vás konečně první letošní nákupní haul :-), samozřejmě, jak jinak z Německa :-). Snad se vám bude líbit. Na nákupní téma chci ještě vyrobit video o tom, co jsem si pořídila na sezónu jaro/léto...

Ve videu ukazuji několik novinek a také produktů, které se u nás zatím neprodávají, máte někdo s těmito značkami zkušenost?? Mám na mysli hlavně Soap&Glory a Kiko. Co jste si koupili na novou sezónu vy anebo co si plánujete pořídit??

Mějte krásné dny!

A.


12 komentářů:

  1. Mám skúsenosti so značkou Soap&Glory, nosím si ich výrobky z UK a mám nejaké telové mlieka, sprchové gély, krémy na ruky... ale čo ma úplne nadchlo, sú ich lesky na pery....

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní15/5/14

    Ten organizér vypadá super. Určitě si ho pořídím.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten organizér je vážně krásný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super videjko Aji, organizéry jsou neskutečné, už jsem se na ně poohlížela po ebay a dalších portálech a celkem mě překvapila vyšší cena, kterou bych nečekala- ale stejně si je taky pořídím :D Jinak jestli se tady můžu vyjádřit k tvému poslednímu příspěvku na fb ohlevně pracovních pohovorů atd. za mě na 200% ano- těchto informací není nikdy dost a když jsou od osůbky, která ví o čem mluví a má zkušenosti, tak je to info k nezaplacení. Budu moc ráda, když něco takového vznikne, za měsíc končím školu a jako asi každý mám obavy,co a jak dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní15/5/14

    Dobrý den,
    mohu se poptat kam do Německa jezdíte? Do jakého města? A jak se jmenuje ten obchodní dům?
    Moc děkuji a těším se na slibované video o galvanické žehličce:-) JSEM VAŠE VELKÁ FANYNKA!!

    OdpovědětVymazat
  6. Video je super. Děkuji za další tipy na kosmetiku. Moc se mi líbila mikina. Mohu poprosit o značku?
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní16/5/14

    Ahoj Ájo, po delší době jsem shlédla video - shopping haul a skvěle jste nakoupila...jinak ten desinfekční sprej v DM zde mají, je skvělé, že jej prodávají i v mini variantě, vozím ho s sebou na dovolenou a velmi doporučuji (občas se mi stane, že děťátko dostane potřebu před tou nejvíc frekventovanou restaurací v centru velkého města:-D) a od té doby co mám tento sprej, mne tyto záležitosti nechávají v klidu. Navíc krásně voní a dá se použít i třeba v kuchyni bez rizika toxicity potravin. Výborné jsou i ubrousky, vyzkoušejte!

    Jinak mne samozřejmě též nadchl organizér, hned googluji :-) Nejvíc se mi ale líbí balerínky Marc Jacobs, opravdu gratuluji k takové super koupi. Těším se na outfit post a slibuji, že nyní budu sledovat častěji. Jsme naladěné na podobnou notu.

    Krásný den a ještě krásnější víkend :-) Petrush

    OdpovědětVymazat
  8. Ten první organizér je krásnej, líčení i mikča Ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Soap&Glory jsem nezkoušela, ale má krásné obaly, takže mě samozřejmě k vyzkoušení láká :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní17/5/14

    Ahoj Ajo, video moc pěkné, gratuluji k super úlovkům...
    TK MAX mám hodně ráda, v UK a Irsku si je vždy moc užívám, že je i v Německu jsem ani netušila..Mohu se zeptat kam jezdíte?
    Jinak mě by třeba hodně zajímalo co v Německu kupuješ za potraviny. Jsem pro všemi deseti, jelikož tady víme, jak vše pokulhává, ceny jsou přemrštěné....myslím, že by to zajímalo více čtenářek. Určitě bych se na základě tvých doporučení nechala inspirovat. Moc prosím prosím popřemýšlej.
    Děkuji, tvá věrná čtenářka Alča.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní18/5/14

    Krásné nákupy, hlavně se mi líbí Váš kultivovaný, inteligentní projev. Díky za Tipy, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní22/5/14

    Ten sprej denkmit desinfekční mají normálně i u nás v DM. (říkala jsi, že jsi ho u nás neviděla) Jinak super video, díky!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.