Pages

19. 5. 2014

MASTER SADA - ŠTĚTCE PETRA LOVELY HAIR

RECENZE MASTER SADA PLH - JAK JI VIDÍ ÁJA PO 2 MĚSÍCÍCH POUŽÍVÁNÍ


Zdravím všechny své milé čtenáře :-),

dnešní post jsem měla ve svém (bílém) diáři v plánu na pátek. Většinou držím plánované termíny a není moc faktorů, které by můj harmonogram výrazně "urychlovaly" :-).... Omlouvám se za delší úvod, ale když vidím někde nespravedlnost, nemůžu být prostě zticha!

Včera v noci ležím v posteli, víkend v háji, venku hnusně, blíží se první pracovní den - pondělí, brrrrrr, nezbývá, než si zvednout náladu něčím osvědčeným.... v překladu "juknu na insťák" :-D. Nemám na něj moc času, ale o to více jej miluji. Je to moje nejoblíbenější "smártfouní" aplikace. Pečlivě si vybírám, koho sleduji, záměrně si vybírám ke sledování pouze uživatele, kteří mají krásné, povznášející, inspirativní  a pozitivní fotografie... Tím větší šok jsem prožila, když se na displeji objevily mé oblíbené štětce,  a pod nimi odkaz na "recenzi", respektive "pravdu o Petřiných" štětcích. Nutno podotknout, že slečna, která článek psala, je opravdu krásná, mladá, má hezké fotky a nic co by naznačovalo "problém". Usoudila jsem tedy, že zřejmě štětce od Petry má doma. Pod odkazem bylo napsáno "snad jsem to nepřehnala.....". S mírně sevřeným žaludkem jsem odkaz otevřela a nestačila se divit. 

Slečna má blog, řekla bych i hezky graficky zpracovaný a 12 čtenářů. Nebudu zde dávat odkaz, protože nehodlám dělat na svém blogu reklamu nekompetentním recenzím. 

Recenze této blogerky je založena na tom, že si: a) koupila sadu černých štětců na eBay, b) viděla u Petry LH ve videu její nové bílé štětce. A na základě pouze vizuálního dojmu z nedetailního záběru usoudila, že jsou vlastně štětce "na chlup" úplně stejné a Petra je podle této "myslitelky" prodává za XYnásobně vyšší cenu , čímž uvádí v omyl spotřebitele. Předem se omlouvám klukům vizážistům, ale toto by mohl napsat nebo vyslovit jedině CHLAP! :-))))

Jak může někdo srovnávat štětce, které v životě nedržel v ruce a ani v reálu neviděl, s úplně jinými štětci, které má doma a naprosto nerozvážně tak poškozovat pověst slušného, pracovitého a zodpovědného člověka? Taková recenze je stejně kvalitní a věrohodná, jako kdybych napsala: "mám doma rtěnku, řekněme Rimmel a viděla jsem někde ve videu podobně vypadající rtěnku MAC, kterou doma nemám, nikdy jsem ji nevyzkoušela,  neviděla ani z pěti metrů, ale vím, že je dražší....... co z toho vyplývá? Výrobci MAC jsou podvodníci. Zkuste si představit, že by tímto způsobem někdo hodnotil vaši vlastní práci, na které si dáváte velmi mnoho měsíců záležet, investujete spoustu volného času a nejen času samozřejmě!

Díky své profesi znám docela obstojně procesy ve výrobních firmách a také vím, že je poměrně diametrální rozdíl v nákladech na sériovou a kusovou (projektovou) výrobu. To zřejmě slečně blogerce asi nedošlo. Ono totiž nasázet 100.000 ks XY produktu a následně vyrobit 100ks něčeho úplně jiného, podle jiné specifikace, z jiného materiálu atd.,  obnáší přenastavení celého výrobního programu, včetně testovacího režimu atp., a to už je opravdu hodně drahá legrace. Pominu-li mega-opruzoidní procesy a pravidla Incoterms....

Podívejme se na konkrétní příklad. V H&M  se dá koupit kabát za 2.000,- Kč. Jenomže já jsem vysoká a u velikosti, kterou potřebuji, budu mít vždy krátké rukávy. Půjdu ke švadleně a řeknu, že chci stejný kabát, ale s trochu jiným střihem, z lepšího materiálu atd. Jaká bude cena? 2.000,- Kč jako v H&M? Ani omylem! 2.000,- Kč bude stát materiál a další 2-3 tisíce práce, a to mluvím o "paní švadleně Špačkové"(nemyslím nikoho konkrétního, jen dávám obecný příklad), ne o  renomovaném salónu. Snad jsem tím alespoň částečně objasnila rozdíl mezi kusovou a zakázkovou výrobou. K výsledné ceně ještě připočtěte náklady na to, když paní Špačková nebude v Berouně, ale třeba v Asii. A bude vám kabát posílat 5x na zkoušku.

Zkrátka a jednoduše, omlouvám se za přímost, ale než jakýkoliv produkt zkritizuji a pourážím veřejně výrobce/prodejce, tak ho sakra práce snad alespoň vyzkouším!!!! Neříkám tím, že každý musí milovat Petřiny štětce, samozřejmě máme svobodu výběru a projevu, ale tohle prostě není "cajk"!

Zbytek postu chci věnovat tomu, jak jsem s Master sadou štětců Petra Lovely Hair spokojená, po 2 měsících každodenního používání. 

Asi vás bude zajímat, kterak jsem vlastně ke štětcům přišla??? To bylo tak, jednoho dne zazvonil pošťák, 2x :-))) a do ruky mi předal balíček. V balíčku bylo krásné bílé pouzdro a u něj ručně psaný dopis, který ve volném překladu zněl: "Milá Ájo, zde jsou moje nové štětce. Zajímá mne, co si o nich myslíš a v čem by se daly vylepšit, nechci od tebe žádnou recenzi, zajímá mne čistě tvůj názor, když budeš mít čas a chuť je zkoušet, jsou tvoje a dělej si s nimi co uznáš za  vhodné, můžeš je třeba vyhodit z okna" :-D Néééé, tohle poslední tam nebylo :-))).

Otevřela jsem pouzdro a zalapala po dechu, protože jak víte a budu se pořád opakovat, bílou miluji! Štětce jsem nafotila ihned, a to proto, abych je mohla ihned vyzkoušet! Už je to 8 týdnů a testuji každý den, takže zde shrnuji své dojmy a zkušenosti:

1. pouzdro je z bílého, bytelného materiálu, s praktickou přezkou. Už slyším hlášky, že "na bílé, je všechno vidět". Ano, vážení přátelé, máte pravdu, JE a úplně stejně je vidět vše na černé, možná ještě více. A protože žijeme v době, kdy máme všichni doma tekoucí teplou vodu a pračky na praní, je to opravdu, ale opravdu šumák! 
Prozradím vám tajemství. Do pouzdra se vejde velký počet dalších štětců a to z něj dělá perfektní cestovní "příbytek" pro celou moji základní štětcovou výbavu. Měla jsem štětce PLH v tomto pouzdru s dalším štětci zn. MAC, Real Techniques a Dior a dovolenou v něm přečkaly komfortně a v míru :-).


2. takto vypadají ještě zabalené štětce.....

3. nepoužité štětce bez ochranné fólie...


4. detail štětců. Jak vidíte, štětce mají dvoubarevné vlákno, spodní část je ebenově hnědá a horní část je bílá. Někomu se to může zdát nepraktické, ale mne naopak, jakmile štětce nevypadají "bíle", je to pro mne okamžitý signál k tomu je vyprat! Mám tak jistotu, (i optickou), že líčím sebe nebo kamarádky či klientky jedině s čistými štětci. 

Rukojeť štětců je hladká, užší, ale ne moc úzká, tak akorát, aby se dobře uchopovala. Za největší vychytávku považuji rozšířenou kovovou část násady, díky ní se štětce drží v ruce tak, že o nich ani nevíte. Co se týká tvaru a délky rukojeti, za mne značka ideál.

Použití štětců (zleva doprava): 
M 51 - pamatuji si, že při prvním použití jsem se trošku lekla, protože štětiny jsou delší, než u původního, černého Flat topu PLH, který používám každý den na finální zapracování. M 51 používám osobně na: a) velmi tekuté make-upy pro "air-brush" efekt; b) na kompaktní pudr, který následně zapracuji černým Flat topem z původní řady. Úplně upřímně, tento štětec je zdařilý, ale asi bych místo něj brala pořádného klasického "chlupáče"na pudr a bronzer. Nemůžu mu nic vytknout, ale jeho starší, černý "brácha" je prostě moje láska, takže i přes svoji bílou barvu, M 51 už nebude moje osobní "the best one".

M 52 - stejná láska, jako černý Flat top PLH. Prostě štětec, který používám úplně každý den, na jakoukoliv podkladovou bázi, CC-čko, všechny make-upy, s výjimkou vysoce pigmentovaných - v těchto případech M 52 používám až na finální zapracování namísto Flat topu. Abych byla konkrétní, například když používám zlatý Dermacol anebo nově Estée Lauder, Double Wear Maximum Coverage. Používám ho i na konturování větších ploch. Málem bych zapomněla na zapracování krémových tvářenek.

M 53 - štetec ve tvaru tulipánu, je skvostný při nanášení sypkého pudru i do hůře dostupných míst, třeba okolo očí a na tvářenku. Nejčastěji s ním ale aplikuji sypký pudr. Je to můj favorit č.2 :-)

M 54 - zkosený štětec, super na konturování, tvářenku a rozjasňovač. Můj tip - pokud štětiny zmáčknete proti sobě, přesněji se s ním nanáší tmavá konturovací barva a více precizněji se také nanáší rozjasňovač. Štětiny jsou fantasticky střižené, žádné ostré přechodové hrany, jako mám u podobného štětce ze Sephory, který je z profi řady a prodává se skoro za 600,- Kč.

Ještě pár fotek. Pokud by se vám zdálo, že mám lepru na rukou, tak to není správná diagnóza, jen jsem si den před focením štětců dělala melír, samozřejmě jak jinak, bez rukavic :D.



Praní štětců - určitě vás bude zajímat. Původně jsem chtěla nafotit štětce po 2 měsích, ale nemám je dnes vyprané, post jsem chtěla zveřejnit až koncem týdne, jak jsem psala, takže foto cca 8x vypraných štětců dodám v editu během pár dnů. 

Jak peru štětce já..... používám prázdné skleněné tumblery (široké, skleněné válce od svící Yankee Candle). Na dno tumberu dám cca max.!! 2 cm roztoku, který vytvořím smícháním vlažné vody a antibakteriálního odličovacího gelu. Směs nechám cca 30 minut působit. V žádném!!! případě nesmí hladina roztoku zasáhnout kovový okraj štětce, NEVER EVER!!! 
Po cca půl hodině každý štětec zvlášt vyperu, opět, nenamáčím nic kovového nebo nedej Bože celý štětec!! Pokud se mi štětce nezdají úplně bílé, postup zopakuji. Lehce vyždímám do tenkého bavlněného ručníku a nechám vodorovně položené na okraji vany oschnout přes noc/den...  Ideální je mít štětce "hlavou dolů",  chystám se zakoupit pro tento účel speciální stojánek.

Celkový závěr:  sama bych si štětce rozhodně koupila a každopáně i s pouzdrem. Jediný štětec, který mi k srdci nepřirostl úplně na 100%, je zmiňovaná M 51, ale  jen z důvodu, který už jsem na sebe práskla :-), a tím je nezměrná láska k původnímu Flat topu... :-). 

Děkuji Pétě nejen za skvělé štětce, ale hlavně za to, že pro nás českého holky, (které jsme se vesměs neměly od koho naučit, na co a jaké štětce používat), přinesla na náš trh chybějící  štětce luxusní kvality, za velmi rozumné ceny, dostupné pro každého. A navíc, díky Pétiným tutoriálům dokonce už i víme, jakou barvu kam plácnout, abychom se samy sobě více líbily :-).







38 komentářů:

  1. Já sama tyto štětce nemám (ani ty z ebay...). Jsou krásné, věřím, že by byly super, ale zatím tak nějak nemám potřebu je vlastnit. Ty co mám mi prozatím stačí. Ikdyž, abych řekla pravdu, kdybych je měla, určitě bych je používala =)

    A co se týče TÉ slečny a toho co napsala ... ikdyby to byla pravda (mám pár štětců z ebay (z Hong Kongu) a jsem spokojená ikdyž stály třeba jen 50,- Kč ... prostě byly dost dobré) tak pořád nevidím nic špatného na tom, že by Peťa ty štětce, co stojí kolem těch 300,- Kč, nechala upravit podle sebe. Prostě se jen chytila příležitosti a není důvod jí závidět či pomlouvat. Koneckonců, každá z nás, která umí anglicky může udělat to samé =)

    OdpovědětVymazat
  2. Štětce se mi líbí, vypadají kvalitně. A pouzdro je přímo skvost. Myslím, že tato sada se Petře povedla - budu uvažovat o pořízení.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme za recenzi!:)) Já se určitě chystám na sadu štětců na oči, teda doufám, že tam třeba bude i nějaký, který ještě nemám:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se moc těším na sadu štětců na oči :-) a líbí se mi, že zde budou mj. i štětce z přírodních vláken :-)

      Vymazat
  4. Moje sbírka štětců je hrozně zoufalá, ale stále nevím, jaké si pořídit za přijatelnou cenu i kvalitu. Po těchto pokukuji už dlouho, protože bílá barva je prostě boží :) Nejspíš si udělám radost a také si je pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Ájo, ten článek jsem četla taky a vytočil mě neuvěřitelným způsobem! Ještě ty řeči o tom, že to je podvod na zákazníky atd., když je slečna neměla v ruce!!! Holt úspěch se v Čechách neodpouští. Jsem ráda, že jsi udělala pěknou a přehlednou recenzi, celou sadu asi zakupovat nebudu, ale na M52 mám velký zálusk, vypadá skvěle. Myslíš, že bude vhodný i na tvářenku pudrovou?
    Pěkný den.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, M 52 používám i na finální zapracování krémové tvářenky, ale napřed ji nanesu prsty. Dle mého názoru má právě tento štětec nejširší využití.. , ale samozřejmě, co uživatel, to jiný názor. Strašně mě už tahle story nebaví a kdo má trošku mozku v hlavě, nechť si uvědomí, kolik videí a postů Petra za poslední roky zveřejnila a kolik tisíc hodin tomu všemu nezištně věnovala. Ta videa přináší radost, inspiraci a cenné rady tisícům lidí. Kdyby šlo Petře hypoteticky o "peníze", nedělala by XY let doslova charitu! Štětce jsou skvělé a já bych nikdy nenapsala na svůj blog něco, o čem nejsem ze srdce přesvědčená. Za tím, že jsou štětce od Petry mimořádně kvalitní si stojím. Mám srovnání s mnoha high end brandy a nevidím žádný extra rozdíl v kvalitě.

      Vymazat
  6. Ahoj Ájo,

    moc krásně napsané vysvětlení těm, co nejsou tak úplně intelektuálně zatížení natolik, aby pochopili rozdíl mezi velkovýrobou a malovýrobou... a kašlat už na otravný lháře...

    Štětce jsou krásný, M 51 je dokonale rovně zastřiženej a ano, koupím si je. Miluju bílou barvu a jejich design mi skutečně ohromil! Jen tak dál Péťo!!!

    OdpovědětVymazat
  7. někteří si vážně nevidí do pusy (měla jsem sto chutí napsat ono slovíčko na "h", ale nebudu sprostá). štětce mi přijdou moc hezké a propracované, věřím, že budou kvalitní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Štětce vypadají skvěle! Ta bílá barva se opravdu povedla a cena je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní20/5/14

    štětce se dají kupit na ebay za pár dolarů. Psala tom viennettka na blogu, tyto jen Petra kupila a nechala na ně vyrazit jméno, nic víc nic míň. A ano udělala to takto i s těmi černými, koupila jsem si ho a i ten stejný ebay a porovnala, rozdíl až na logo překvapivě ŽÁDNÝ! :D Jana Dvořáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní21/5/14

      A nezkusila jste se zamyslet nad tím, že to může být naopak? Pokud jsou "stejné" jak tvrdíte, je to více než jasné... Číňani jsou kopiemi známí, i Sigmu a spol. koupíte "pravé" na ebay ;)
      A pokud nemáte důkaz kdo od koho kopíruje A JESTLI VŮBEC, bylo by slušné neuvádět to jako fakt...
      Mia

      Vymazat
    2. Mia - tyto štětce se prodávají na Ebay už několik let, takže se určitě nejedná o to, že by Číňani kopírovali Petřiny štětce (pokud teda nejsou jasnovidci).

      Jinak k té argumentaci na začátku recenze - ano, slečna, která napsala negativní recenzi, nepochopila naprosto elementární taktiku obchodu - něco se koupí a pak se ziskem prodá. tak to funguje celá staletí. Pokud to Petře závidí, ať to udělá taky tak.
      A teď k této recenzi - tvrdit, že Petra zainvestovala to vlastního vývoje, je poněkud zcestné. To by ty štětce musely být poměrně dražší vzhledem k početnosti cílové skupiny (nemyslím si, že narozdíl od RT si tyto štětce koupí někdo jiný než nějaká slečna z ČR nebo SR). Je to prostě postulát nepodložený realitou, leda by Petra chtěla dělat charitu.

      Této mé úvaze nasvědčuje i to, že s případě vlastního vývoje úplně nových štětců by Petra musela mít potvrzení od českých úřadů, že štětce jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Toto je právě na celém vývoji vlastního výrobku ta nejdražší část jdoucí do desítek tisíc. Petra upřímně podle mě nemá stran nezávadnosti žádný papír v ruce a de facto tím porušuje české zákony. Každý trh má určitá specifika, třebas Asie a USA mají normy o dost mírnější - i proto se v USA prodávají i jiné výrobky od Aussie než u nás.

      Jitka Havlíčková

      Vymazat
    3. Mia - tyto štětce se prodávají na Ebay už několik let, takže se určitě nejedná o to, že by Číňani kopírovali Petřiny štětce (pokud teda nejsou jasnovidci).

      Jinak k té argumentaci na začátku recenze - ano, slečna, která napsala negativní recenzi, nepochopila naprosto elementární taktiku obchodu - něco se koupí a pak se ziskem prodá. tak to funguje celá staletí. Pokud to Petře závidí, ať to udělá taky tak.
      A teď k této recenzi - tvrdit, že Petra zainvestovala to vlastního vývoje, je poněkud zcestné. To by ty štětce musely být poměrně dražší vzhledem k početnosti cílové skupiny (nemyslím si, že narozdíl od RT si tyto štětce koupí někdo jiný než nějaká slečna z ČR nebo SR). Je to prostě postulát nepodložený realitou, leda by Petra chtěla dělat charitu.

      Této mé úvaze nasvědčuje i to, že s případě vlastního vývoje úplně nových štětců by Petra musela mít potvrzení od českých úřadů, že štětce jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Toto je právě na celém vývoji vlastního výrobku ta nejdražší část jdoucí do desítek tisíc. Petra upřímně podle mě nemá stran nezávadnosti žádný papír v ruce a de facto tím porušuje české zákony. Každý trh má určitá specifika, třebas Asie a USA mají normy o dost mírnější - i proto se v USA prodávají i jiné výrobky od Aussie než u nás.

      Jitka Havlíčková

      Vymazat
    4. Nerada bych se jakkoliv vměšovala, ale samozřejmě, že žádné zákony neporušuji a samozřejmě, že štětce splňují všechny platné předpisy a ano, papírování je se vším opravdu hodně a stojí to dost peněz, to mohu potvrdit. Ve své pozici si opravdu nemohu dovolit vyjít jen tak s něčím, co by bylo jakkoliv napadnutelné či snad abych porušovala zákon, to skutečně nepřipadá v úvahu!

      Vymazat
    5. Anonymní24/5/14

      Nevměšuj se prosímtě, stejně to tu sjíždíš, zda tě nepomlouvají. Jdi na svůj blog a tam spamuj!

      Vymazat
    6. Anonymní24/5/14

      Posíláš blogerkám k recenzím poškozené štětce?

      Vymazat
    7. "anonyme", toto je tvůj poslední komentář, který zveřejňuji na svém blogu. Jen přes moji mrtvolu se zde budou urážet moji přátelé nebo kdokoliv jiný. Jestli se ti štětce nelíbí, kup si jiné a neurážej člověka, který mnoho let tráví nezištně tisíce hodin výrobou videí, bez nároku na jakoukoliv kompenzaci. Co děláš ty, pro ostatní lidi?? Jen tak, z radosti a ve svém volné čase?

      Vymazat
    8. Anonymní25/5/14

      Tak v tom případě, když "údajně" zákony neporušujete můžete s čistým svědomím poskytnout na ukázku veškerá povolení a doklad o nezávadnosti, že ano? Nebo že by se Vám náááádodou ztratil? Petro toto Vám opravdu nikdo nežere že si je vyrábíte sama. Navíc vzhledem k tomu, že jste okopírovala značku se vším všudy, tak by vám to ani úřady nedovolili zde prodávag, protože je to prach sprostý padělek. Sama na úřadu pracuji, sice krátce, ale vím jak to tam chodí a vy jste o žádné povolení ani nežádala a ani ho nemáte, tak nám tu přestaňte laskavě lhát a postavte se k tomu čelem. Monika D. Praha

      Vymazat
    9. Anonymní26/5/14

      Mohu se zeptat, zda se ke štětcům přikládá nějaký certifikát EU, nebo doklad o nezávadnosti, ne testování na zvířatech apod? Děkuji
      Kamila

      Vymazat
  10. Anonymní21/5/14

    Ano, je to bohužel marketink, není co vymýšlet a objevovat. Logo natisknou umějí v dobré tiskárně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte "marketing"? Marketing nemá s designem štětců nic společného. A jestli se vám štětce nelíbí, nemusíte je kupovat, stejně jako jakékoliv ostatní značky, nechápu, v čem je problém :-)

      Vymazat
  11. Anonymní22/5/14

    Zdá se mi to, nebo ne? Je ta M54 poškozená, vypadá, jakoby byl prohnutý ten kov....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježišmarjá! Kov je zúžený, samozřejmě, aby štětiny držely ve zúženém tvaru, jak jinak to udělat? Kulatá objímka nevykouzlí zploštělý štětec, to je snad elementární geometrie....

      Vymazat
    2. Anonymní25/5/14

      Ty elementární geometro! Ta 54 je prostě evidentně poškozená, na jiných fotkách není...asi tak, nikdo nemluví o objímce......

      Vymazat
    3. Děkuji za milé oslovení, velmi originální :-). Štětec je naprosto v pořádku a plní svoji funkci tak, jak má, tečka.

      Vymazat
  12. Myslím, že Petra se snaží, aby kvalita štětců a jejich cena byla pro spotřebitele co nejpříznivější a komu se to zdá moc, ať si klidně koupí ty z Ebay...no ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně! Petra a myslím nikdo soudný by nepropůjčil své jméno nějakému šuntu...

      Vymazat
  13. Anonymní23/5/14

    Má ta M54 promáčknutou kovovou část?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, kdo absolvovat ZŠ a geometrii pochopí, že kulatá objímka vždy bude držet štětiny do kruhu :-), proto musí být kov spláclý, to je u všech štětců...

      Vymazat
  14. Anonymní23/5/14

    Ahojky,mohla bych se prosím zeptat,jaký odličovací antibakteriální gel používáš na mytí štětců?Nebo kde ho prosím kupuješ? Díky Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, cokoliv z drogérie na akné, Clean and Clear, Neutrogena nebo Garnier na problematickou pokožku, všechny tyto gely, které obsahují triclosan nebo jiné bakteriostatické složky :-)

      Vymazat
    2. Anonymní25/5/14

      Děkuji za odpověď :) mám tvůj blog moc ráda :) Martina

      Vymazat
  15. Jak tady čtu některé příspěvky ( můj koukám nepřešel přes "kontrolu" takže nic), tak se musím smát. Tady nikdo nemůže napsat cokoliv proti, aby hned nebyl špatný. Když se někomu nelíbí, tak se nelíbí, nebo je snad povinné , aby Petra a její štětce byly sympatické všem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amálko, já nejsem helpesk, abych byla 24 h denně na příjmu a dívala se neustále na nové a nové komentáře. Prosím, přečtěte si znouvu 4. odstavec nad první fotografií (nepočítám tu úvodní), kde to máte napsáno černé na bílém, že ne každý musí Petřiny štětce milovat. Vadí mi jen princip toho, že někdo má tu odvahu, recenzovat produkt na základě toho, že ho "viděl" někde ve videu, to je celé. Ať si každý štětce koupí, kde chce, připadám si jako v MŠ :-)

      Vymazat
  16. Ammalko, já nejsem helpdesk, abych byla 24 h denně na příjmu a dívala se nestále na nové a nové komentáře. Prosím, přečtěte si znovu 4. odstavec nad první fotografií, tam to máte černé na bílém - píšu, že samozřejmě né každý musí Petřiny štětce "milovat", vadí mi z principu jen to, že někdo recenzuje produkt, aniž by ho kdy viděl, natož používal. To je celé.

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní27/5/14

    Velké zklamání z článku a z Vašich reakcí pod ním, paní Andreo. Diskuse na úrovni II.A. Tohle snad nemáte zapotřebí... Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Při hledání recenze na štětce od Petry narazím na tento článek. Z jistých důvodů nečtu komentáře. Nevím proč, tady jsem si je přečetla.
    Mohu vás ujistit, že komentáře i nadále číst nebudu. Radši si názor udělám sama.

    Zde jsem poprvé, díky za další úhel pohledu na štětce od Petry.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.