Pages

28. 5. 2014

MUA GIVEAWAY WINNERS

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ GIVAWAY MUA

Krásný večer,
omlouvám se předem za to, že dnešní post bude hodně krátký, mám totiž angínu a už druhý den teplotu přes 39°C, takže nejsem úplně "ve formě".

Vyhlášení prosím berte jako předběžné, protože musím ještě získat potvrzení od oficiálního zastoupení MUA, že výherkyně splnily podmínky soutěže, tj. registrace v eshopu a "like" na stránkách FB MUA Czech Republic.

Komentářů pod článkem se sešlo celkem 113, ale některé byly duplicitní a několik z nich nesplnilo podmínky (např.) registraci přes GFC. Po odečtení duplikátů a komentářů nesplňujících podmínky se číslo 113 "srazilo" na 102.

Výherce vybral software na www.random.org viz "print-screen":




Výherce jsem počítala směrem od 1.komentáře dolů, můžete to po mne zkontrolovat, jak jsem psala, mám horečku :-). Ve výpočtu přeskočte smazané duplicitní komentáře a také komentáře "anonymní".
Zde jsou šťastné výherkyně:

č. 19 (musím říct, že toto číslo je mé nejoblíbenejší, takže mne vysloveně potěšilo, když se na randomu objevilo :-D) - Michaela Šilhavá

č. 60 RASPBERRYbrunette

č. 65 Kristýna Gabrielová

č. 69 Petra Bartáčková 

Pokud byste náhodou zjistily, že něco nesedí, tak mi prosím napište, nejsem neomylná - pochopitelně :-)

První tři výherkyně dostanou balíček kosmetiky, 4. výherkyně dostane kupón na 50% slevu (limitovaná výše - do 2.000, - Kč v PC).

Všem vám moc gratuluji!! :-) A výherkyně moc prosím, aby mi znovu napsaly email, pod kterým jste se registrovaly v eshopu MUA (teoreticky nemusí být shodný s tím, který jste uváděly v komentářích), chci předejít zmatků při ověřování vašich registrací. Napište mi prosím na email: Beautypedia.byAja@gmail.com

Kdo nevyhrál, nemusí smutnit, brzy bude nová Giveaway pro odběratele na YouTube - s produkty Yankee Candle a také soutěž o pánskou novinkovou řadu Avon, jejíž tváří se stal zlatý olympionik David Svoboda :-).

PS. v případě, že by některá z výherkyň nesplnila podmínky GA, random.org vybere náhradnici.



5 komentářů:

  1. Gratuluji vyherkynim. Mimochodem 19 je i moje nej cislo, nosim ho na dresu.

    OdpovědětVymazat
  2. Holčiny gratulace =o)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem psala do mailu, že moc děkuju a že mi dnes tato výhra hrozně zvedla náladu.. Od rána se nedaří, tak ted už ten den stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  4. som nesmierne šťastná, veľmi pekne ďakujem, zaslala som email, dúfam, že došiel, ale napíšem Ťi ho aj tu - email ktorým som registrovaná u MUA je maria.galdun@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. ešte som zabudla, na facebooku Ťa sledujem pod menom Mária Galdunová a taktiež stránku MUA, Raspberrybrunette je názov môjho blogu raspberrybrunette.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.