Pages

26. 5. 2014

SPOTŘEBOVÁNO/EMPTIES - BŘEZEN, DUBEN, KVĚTEN

SPOTŘEBOVÁNO - BŘEZEN, DUBEN, KVĚTEN



Krásný den všem,

jak se zdá, nenatáčet pravidelně každý měsíc "Spotřebováno", asi není nejlepší nápad, jak vidíte :D. Na druhou stranu, dle množství obalů je na první pohled patrné, se kterými produkty jsem maximálně spokojená.

Protože jste mi psali, že ve videu nestíháte produkty prohlédnout, nafotila jsem vám větší část produtků, zde:






Pokud byste chtěli na některý produkt samostatnou recenzi, určitě mi napište :-). Co jste spotřebovali vy, za poslední 3 měsíce? Objevili jste nějaký produkt, který byste doporučili ostatním?? Pokud ano, neváhejte se v komentářích podělit o vaše objevy! :-)


Přeji jen krásné dny,

A.



18 komentářů:

  1. Na jesen sa chystam na navstevu na Slovensko a tak som si pri tolkych pozitivnych recenziach napisala na zoznam veci, ktore si chcem priniest aj celu radu kozmetiky Mixa. :D Myslim, ze v uplynulych mesiacoch som nenarazila na nic co by ma nadchlo ohladne kozmetiky ... ale stale hladam :) .

    OdpovědětVymazat
  2. Odličovač od Ryoru mám také a přijde mi super. Ale je fakt, že ho nepoužívám denně, protože se každý den nelíčím. Po bělící pastě od Swissdentu pokukuji už nějakou dobu a určitě si ji pořídím, protože mám hrozně citlivé zuby, jazyk i dásně a štípe mě každá pasta, nejen bělící. Doufám, že za ty peníze u nich seženu pastu, co vybělí a "nesežere" mi celou pusu. A hodně mě zaujalo i to sérum na vlasy, protože mi vlasy rostou extrémně pomalu a nedávno jsem jim dala zabrat melírováním, takže jsem je musela více zastřihovat. Snažím se denně používat Biohar, ale nelíbí se mi, že z něj cítím alkohol. Jinak super video jako vždy, jsi hrozně sympatická a někdy na Tvoje videa koukám jen tak, místo filmu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty krabičky pak taky rozstříhávám a pak se vždycky divím, kolik tam toho ještě je :)

    OdpovědětVymazat
  4. mně by určitě zajímala recenze na ten Lancome a na LRP. ten Effaclar mám, a zatím teda nic moc výsledky nevidím, tak mě zajímá tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ájo, ohledně stříhání krabiček, tak to také dělám úplně stejně :)) je to opravdu škoda nespotřebovat do posledního zbytku.
    Jinak ohledně pasty na bělení zubů, já jsem spokojená s pastou od pana doktora u kterého jsem byla na pískování zubů a po té mi prodal pastu, která je určena po bělení zubů, je naprosto super a ráno opravdu vidím, jak jsou ty zuby bělejší a zářivější :)
    Na Effaclar nemám dobré recenze - po 7 dnech užívání jsem byla nadšená, jak vše mizí a nic nového nevzniká, ale po té se účinek i při stálém používání vytratil a je to zase při starém :/
    Na chemický peeling jsem byla a bohužel u mne se účinek nedostavil. Chodím k paní kosmetičce, která je opravdu super, už asi 6 let, je úžasná atd...ale bohužel po chemickém peelingu mi vyskočila dost hrozná vyrážka. Asi je to opravdu velký zásah na pokožku. Koupila jsem si k tomu drahý krém asi za 1200 Kč na mazání po peelingu doma a žádné výsledky. Jen pupínky po celém obličeji a to jsem tomu dala šanci 3 x a více už ne. Mám mastnou pleť se sklony k akné a čekala jsem jinou hitparádu.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, taky doma rozstřiháváme obaly, abychom vydolovali zbytky krémů. Tou Mixou si mě zlákala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-), tak vidím, že můžeme založit v klídku "klub střihačů" :D. JJ, Mixa super, hlavně ta tělová. Zkoušela jsem i přípravky na obličej, ale na mastnou pleť mi to nesedlo při dlouhodobém používání, měla jsem pocit, že mi ten glycerin zanáší póry :/. Ale odličovací přípravky a tělová kosmetika super. Jo a dvoufázový odličovač očí, tak tomu se vyhni, ten stál za kulo ...:-)

      Vymazat
  8. Ahoj ;)
    už minule kdy jsi mluvila o tělovém mléku ze Sephory jsi mě zlákala a musí souhlasit , že je moc prima, tudíž mě mrzí že se opět přestal vyrábět, líbílo se mi, že oproti jiným krémum tohoto typu vůbec nebarví oblečení. Dalším produktem, kterým jsi mě zlákala v minulé recenzi byl přípravek na lvasy od kerastase climent therm a musím říct, že mi ohromně pomohl, mám zničené vlasy barvením a už po prvním nanesení tohoto mléka jsem měla vlásky lepší. koupila jsem si k němu i masku a je to baječná kombinace, taky doporučuju ;) a co se týče obalů, v případě že jsem spkojená také rozstřihávám krabičky, jen mě pak štve, že kdyz tam toho je ještě hodně rychle to vyschne :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuji moc, tak to mám velkou radost, že jsi spokojená! Jen mne hrozně mrzí ten samoopalovák Sephora, byl fakt nejlepší, co jsem za posledních několik let vyzkoušela :-(. Já obaly rozstřihávám, když už vyčerpám všechny další mechanické možnosti, jak zbytek obsahu z obalu "vyrazit" :D

      Vymazat
  9. :) taky jsem dneska dávala spotřebováno, no mám toho méně než ty. Hm, ten krém proti vráskám mě zajímá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to hned "jdu" podívat :-)! Njn, na tu oranžovou Mixu jsme dvě, mám doma mini-blogerku, namaže se vším, co najde, míchá sprcháče atd., takže myslím naše domácnost zachraňuje kosmetický průmysl před úpadkem :-D :-D

      Vymazat
    2. :) já jsem Mixu zatím ještě nevyzkoušela, ale sem tam po ní hodím okem, ale nekupuji. Jo a mimochodem taky stříhám obaly, ale nejdřív je nafotím, pak stříhám a ještě vypotřebuji zbytek, někdy je tam toho ještě dost :)

      Vymazat
  10. Ahoj, nejsi sama, také pižlám všechny tuby, pytlíky a vše co jde, abych spotřebovala vše do mrtě :-DD. Stejně jako tobě je mi líto to vyhazovat dokud to nevymažu úplně. A opravdu koukám, kolik tam toho ještě zbývá.
    Jinak super video, na to, že jsi toho měla tolik, celkem to odsejpalo, žádné zbytečné vykecávání a přes to jsi o každém produktu řekla dostačující informace :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že mě překvapilo, kolik holek obaly stříhá, myslela jsem, že jsem sama samotinká, cvok :-D. A děkuji moc za pochvalu videa, je mi jasný, že všichni máme málo času, tak se snažím, aby to odsýpalo, protože to znám podle sebe, videa, kde holky, byť to myslí dobře, mluví o jedné rtěnce 5 minut, nedávám to časově :D.....

      Vymazat
  11. Děkuji za tip, zn.Mixa musím zkusit :o))

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Ájo, já zatím nestříhala - popravdě vůbec nechápu proč mě to nikdy nenapadlo. Zkouším všechno možné i nemožné, abych vytřepla nebo vydolovala poslední zbyteček. Pro mě je toto vychytávka roku - jak málo stačí blondýně ke štěstí :-)
    Mixu mám moc ráda a péči od Kerastase taky. Zkoušela jsem nový oční odličovač od dermacolu a už po týdnu dávám oči dohromady biodermou. Stejně dopadl i vychvalovaný dvoufázový odličovač garnier... Já už asi experimentovat raději nebudu. Ale lak na vlasy matrix určitě brzy vyzkouším, díky za tip.
    Měj se krásně S.

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné video Ájo, moc mě láká ta vůně od Clinique :) Zvlášť pokud je na léto jako dělaná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.