Pages

6. 5. 2014

WHAT'S IN MY HANDBAG - TAG/Co je v mé kabelce (video)

TAG - WHAT'S IN MY HANDBAG



Krásný večer vám všem!

Při příležitosti 2.000 odběratelů Beautypedia kanálu na YouTube jsem chtěla natočit video na přání - TAG. Nejvíce jste si psali o "kabelku", takže zde ji máte :-)....

A ještě malá historka z natáčení, ať se trošku pobavíte! :-)
Musím přiznat, že z hlediska trpělivosti to bylo mé, zatím asi "nejnáročnější" video,  co do post-produkce. Video jsem musela 3x! uploadovat, protože ÝT(ý) nechtěl přijmout formátování, které je standardně kompatibilní, a když bylo video ve 2.h ráno "ready", zjistila jsem, že se mi "malinko" rozjela zvuková stopa a můj hlas zmutoval do nastavení na 400% :))))). Video znělo jako "vzkaz od mimozemské civilizace" :D, takže jsem vše musela znovu editovat, následně opětovně nahrát a ze včerejšího večerníčku máme dnešní půlnoční zprávy! :-).

Pokud někdo z vás již tento TAG již zpracoval, předpokládám, že asi skoro každá blogerka/Youtuberka, tak mi hoďte do komentářů odkaz, ať se můžu i já podívat do vaší kabelky, jsem zvědavá :-D. A kdo se činnosti zvané "nevímcosčasem" nebo-li blogování nevěnujete :-), napište mi, jaké podklady nosíte v kabelkách vy a jak často je uklízíte?? :-)

PS. kabelku mám ze SAMMYdress.

9 komentářů:

  1. Skvělé video. Mám podobný obsah kabelky :o))). Peněženku mám větších rozměrů, jsou tam i přihrádky na kartičky, ale mám jich strašně moc, takže se mi tam nevejdou a pak je mám volně dané v peněžence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Janičko! Tak vidím, že jsme na tom všechny stejně :-)

      Vymazat
  2. Skvělé video. Mám podobný obsah kabelky :o))). Peněženku mám větších rozměrů, jsou tam i přihrádky na kartičky, ale mám jich strašně moc, takže se mi tam nevejdou a pak je mám volně dané v peněžence.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Andrejko, opět super video, pro mě velmi zajímavé téma, přijdu si někdy jako blázen když se podívám co nosím v kabelce - kabelkách. Když pominu klasiku /peněženka, klíče, mobil, kapesníčky/, tak samozřejmě nechybí líčidla, krém na ruce, antibakteriální gel na ruce,malá ústní voda, voňavka, skládací deštník, látková skládací taška,sluneční brýle nebo rukavice - dle roční doby :-)
    To by bylo ještě normální, ale pak tam vždy najdu sponečky, gumičky, sušenky a cukříky z kavárny/cukrárny, popřípadě ještě celé nebo kusy hraček z kinder-vajíček :-) - prostě co mi tam děti nastrkají - dám si to mami k Tobě do kabelky, jo??? A já se pak nestačím divit. Jo a mám ještě jednu zvláštní úchylku - v létě nosím v kabelce silonové ponožky - kdybych si náhodou někde chtěla zkoušet boty :-D / i když ve spoustě obchodů už zkoušecí silonky mají:-)/
    S kartama jsem na tom podobně, všechny je skladuju v peněžence a pak v konkrétním obchodě zoufale hrabu v kartách a hledám a hledám :-)
    Měj se krásně, i když venku je to dnes odporně...
    Těším se na další video :-) Ahoj S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, musím se fakt smát s těmi věcmi od dětí :-))))), to je fakt taky se občas divím, viz. moje video "co mám v plážové tašce", docela se divím, že i tentokrát jsem nevylovila "petšopáka" :D. Silonky v létě nosím taky, ale kvůli zimě, ne kvůli případnému nákupu bot, to se mi fakt líbí moc :D!

      Vymazat
  4. obsah kabelky mám podobný, ale snažím se toho nosit co nejméně, abych neměla vytahanou ruku :D (mám plno kabelek, které se nosí na předloktí nebo v ruce) a peněženky také upřednostňuji tyto větší, přijdou mi praktičtější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jémine, z tohoto důvodu já právě nemám snad ani jednu jedinou kabelku do ruky, to by mi asi brzy upadla :D

      Vymazat
  5. Kabelkové video tak trochu jinak :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=P4g-b5dmoUw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))))) jsem mrtvá smíchy :D, prosím tě, kolik tomu kolegovi je??? Jestli má toto v tašce, tak co má potom doma? :D, fakt pecka! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.