Pages

8. 5. 2014

ZTRACENÝ A NALEZENÝ - LADYBOX BŘEZEN

ZRACENÝ A NALEZENÝ - LADYBOX BŘEZEN 



Krásné sváteční odpoledne :-),

možná si řeknete, že "Áje asi hráblo".... ano málem se to stalo :-D. Ztracený anebo poškozený soubor je noční můra všech youtuberů. V podstatě dá se to vyřešit, ovšem ne v případě tzv. "rozbalovacího videa". Všechna ostatní videa se myslím dají přetočit :-)

Víte, že Ladybox je moje srdcovka, samozřejmě to beru jako zábavu a je to jedna z událostí, na které se každý měsíc hrozně moc těším a fakt dopředu nic raději nečekám, protože je mi jasné, že min. 1-2 produkty budou z kategorie "nic-moc". Na druhou stranu, vím že díky Ladyboxu objevím "nové lásky" a popř. dostanu za super cenu něco, co bych si sama určitě koupila anebo naopak nekoupila, protože by mi to přišlo drahé. V březnu jsem byla na dovolené a těsně 2 dny před odletem mi Ladybox přišel domů, a tak jsem se rozhodla, že pro vás natočím video přímo u moře, protože byla ještě zima a navíc, můj kosmetický stolek už znáte :D. 

Ladybox tedy letěl až do Afriky, společně se stativem a kamerou (ty bych brala stejně). Mám ale pocit, že jsem tím asi rozhněvala "starodávné egyptské bůžky", protože od okamžiku, kdy jsem zapla kameru, se začaly dít divné věci :D. Tak zaprvé, i když jsem natáčela někdy okolo páté hodiny odpoledne, slunce bylo stále ještě tak intenzivní, že jsem bez slunečních brýlí jen obtížně viděla na obrazovku kamery, a tak mi unikl "detail", a to ten, že tlačítko "start" jsem nezmáčkla dostatečně :D! Málem mne ranila mrtvice, když jsem po 10-ti minutovém monologu šla překontrolovat záznam, abych následně zjistila, že jsem se "vykecávala" do nezapnuté kamery :o))))). 

I když se jednalo o soukromou pláž, kde bylo velmi málo lidí, s kamerou a Ladyboxem jsem tam byla za exota a někteří lidé se dokonce zastavovali a civěli na mne - umíte si představit, že je to pocit z kategorie "jsemzacvoka"... Takže jsem video natočila znovu na "second service"... :-). V kameře to vypadalo jako cajk, tím jsem věc uzavřela a některé produkty jsem začala používat. 

Po příletu video editovala a nahrála na YouTube. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mohl být problém,
a tak jsem originál vymazala :/. Další den mi krev ztuhla v žilách, když YouTube zasyčel, že soubor se "zdá být poškozený" a já jsem zírala jako "vyvoraná myš" na smutnou šedou miniauturku videa, znázorňující zlomyslně se šklebícího smajlíka... brrr. Originál soubor vymazán a produkty už byly částečně spotřebovány, takže psaná recenze nepřicházela v úvahu... smolík :-(.  

O to větší překvapení bylo, když jsem "uklízela" svůj nový laptop a našla jsem nečekaně soubor, který se automaticky zálohoval a duplikoval, aniž bych o tom měla tušení. To mám asi za trest, že jsem dřív Apple nechtěla, haha.

Vím, že už je březen celkem neaktuální :o))), ale připadá mi škoda, video nepustit do světa, obzvlášť, když je venku hnusně a může vás zahřát pohled na moře! :-) Jen prosím omluvte dvě věci: 1. kvalitu zvuku, moře opravdu šumí tak moc, že jsem místy špatně slyšet a za 2. můj téměř nenamalovaný obličej :o))) u moře snesu max. rtěnku, tužku a řasenku... a bez přítomnosti kamery ani to ne :-).

Přeji vám krásný prodloužený víkend a zítra nebo pozítří se můžete těšit na nový outfit post :-).

A.

PS. dubnový Ladybox se mi líbil více, než ten březnový. Pokud bych namísto bambuckého másla Raw Gaia dostala pleťové tonikum Dr. Hauschka, asi bych skákala nadšením, ale bohužel jsem nepatřila mezi šťastlivce, kterým tonikum přišlo. Bambucké máslo je ale také super, nanáším ho  namísto vazelíny okolo očí i na oční víčka a jsem moc spokojená!

6 komentářů:

  1. Anonymní8/5/14

    Úplně od věci teď píšu, ale bylo mi strašně povědomé pozadí natáčení. Kouknu na fotky na IG a hned mi to docvakne, že minulý rok jsme byli v tom samém hotelu :) Akorát jsme nechytli nic moc počasí, docela dost fučelo a molo mělo snad půlku pobytu červenou vlajku :(

    OdpovědětVymazat
  2. Umím si představit, jak tohle dokáže naštvat :D ale lepší pozdě, něž nikdy :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vidíš...zázraky se dějí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video! Jsi hrozně sympatická :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Video mě Ájo moc potěšilo, video u moře je jednak super nápad a na člověka to hlavně působí hrozně pozitivně :)
    Ladybox je pro mě také srdcovka a tento byl podle mě jeden z těch nejlepších, který kdy vyšel. Možná to bude tím, že fandím přírodní kosmetice, ale prostě jsem z něj byla naprosto nadšená :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně nějaké originální video :). Chtělo by to ještě u toho moře bydlet, že jo? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.