Pages

29. 6. 2014

MAKE UP REVOLUTION V ČECHÁCH A NA SLOVENSKU

DO ČECH A NA SLOVENSKO PŘICHÁZÍ NOVÁ REVOLUCE - MAKE UP REVOLUTION LONDON


Dnes mám pro Vás novinku,  a to z kategorie "velmi zajímavá" :-) . Skupina brandů, které nabízí make up ve špičkové kvalitě za dostupné ceny, mající přímé a oficiální zastoupení pro Česko a Slovensko,  se v dohledné době rozšíří o MAKE UP REVOLUTION LONDON!!!

Jedná se o britskou značku, relativně novou, která ve svém sortimentu má mj. naprosto úžasné paletky, za všechny mohu uvést Iconic 1, Iconic 2, Iconic 3, které, jak správně tušíte budou další alternativou k Naked 1-3 od Urban Decay. Ceny těchto paletek se budou pohybovat do 200,- Kč, což je myslím si super.

Kromě skvělé kvality produktů, mne velmi zaujal originální design produtků, posuďte sami :-)....

foto zdroj www.theblackpearlblog.com



fotozdroj ofiticiální FB stránky Make Up Revolution

To nejzajímavější závěrem. Pokud máte zájem dozvědět se prostřednictvím emailu o spuštění jediného oficiálního eshopu MAKE UP REVOLUTION  a zároveň se zúčastnit soutěže o produkty v hodnotě 10.000,- Kč, neváhejte se zaregistrovat na na stránce oficiálního zastoupení MAKE UP REVOLUTION LONDON pro Česko a Slovesko, KLIK.

A dále, informace onovinkách, akcích a další zajímavostech, můžete sledovat na FB stránkách oficiálního zastoupení této značky zde:  FACEBOOK KLIK.

Máte již někdo zkušenost s touto značkou??? Pokud ano, co byste případně doporučili?? Budu moc ráda za vaše tipy!

Krásnou neděli,
Ája



15 komentářů:

  1. značku vůbec neznám, ale už jsem se zapojila do soutěže! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se zapojila a doufám, že se mi poštěstí něco otestovat :-)

      Vymazat
  2. určitě to vypadá zajímavě a ráda něco vyzkouším. Nevíš náhodou,jestli to má nějakou spojitost s brandem mua-vivo-famous nebo to začal vyrábět úplně někdo jiný. ona ta podobnost je s těmito značkami až nápadně podobná, tak mě to docela vrtá hlavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vůbec netuším, ale je fakt, že v dnešní době je propojeno neskutečné množství brandů a je téměř detektivní práce zjistit, co kam patří.... Největší monopol na trhu má dneska L'Oreal, až z toho mám husí kůži, že vlastně vše produkuje skrytě jedna mamutí firma :/

      Vymazat
    2. pravda, myšlenka, že například krémy od Garnier a Lancome se míchají v jedné továrně hned vedle sebe, není zrovna moc potěšující. :-D

      Vymazat
  3. Anonymní29/6/14

    Jeden produkt mám, ak chceš kuk, tu som písala o Iconic 3: http://filozofiazenskejkrasy.blogspot.sk/2014/06/paletka-ocnych-tienov-revolution-iconic.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem moc ráda, že tato značka bude oficiálně i u nás. Když jsem Revolution na konci května objevila, chtěla jsem si koupit hlavně paletky. Teď jsem ráda, že si je budu moci koupit přes český eshop :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem po paletkách zvědavě pokukovala, český eshop je každopádně super, hrozně mi vadí ty dodací lhůty u zahraničních e-shopů.....

      Vymazat
  5. Vypadá to moc pěkně, určitě si nějakou pořídím, jen budu mít dilema kterou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nemam neznam:)) Ale neco vypada zajimave, tesim se na to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle značku poprvý zaregistrovala u Rendy z Ordinary Life a líbí se mi moc designově, uvidíme, jaká bude kvalita no... :-)

      Vymazat
  7. Tak ja už som si z ich britského eshopu aj objednala kopec vecí a teraz ich postupne recenzujem u seba na blogu..A skutočne to stojí teda za to! Už sa teším, keď budú v SR/ČR, nakoľko to poštovné nie je najnižšie... Paletky dokonalé, rúže tiež..Navyše okrem super pigmentácie tie rúže aj dokonale voňajú a vyživujú... Dokopy som si zatiaľ kupovala nejakých 11 vecí a som nadšená a odhodlaná pomaly si dokúpiť aj zvyšok...Za tie peniaze by ma to ani veľa nevyšlo.. :-)))

    http://papi-lapi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.