Pages

10. 7. 2014

COSMETICS ON THE GO...video

KOSMETIKA NA CESTÁCH - CO SI SEBOU VOZÍM JÁ...


Dnešní video je sice z letošního dubna :-), ale vzhledem k počasí, které v posledních dnech léto moc nepřipomíná, jsem se rozhodla, že ho konečně zpracuji.

Na dovolenou si zásadně vozím různé zbytky přípravků, které pak na místě vyhodím :-). Tím pádem jsou z hlediska váhy naprosto v pohodě anebo naopak, volím balení ve velikosti vzorků.

Prosím omluvte horší kvalitu zvuku, protože jsem video natáčela v koupelně, kde bylo automatické nastavení větrání spolu se světelným spínačem. Tudíž jsem stála před volbou, natočit video buď ve tmě anebo s puštěným větrákem, tzn. volila jsem "menší zlo" :o)))).

Určitě mi napiště, co si vozíte s sebou vy a případně jaké máte vychytávky, ráda se inspiruji :-)!

Přeji krásné letní dny :-)!

PS. uvědomila jsem si, že jsem na blogu zatím o letošní dovolené nedělala žádný post ani video, pokud by vás to zajímalo, tak mi dejte vědět :-).

18 komentářů:

  1. Anonymní11/7/14

    Napočítala jsem 34 přípravků chemie, kosmetiky jen na dovolenou? To mi nepřijde úplně normální!!! Vozím tak max 10 přípravků, tady mi chybí ty zásadní - Opalovací krémy, tělové mléko, př. tělové mléko do sprchy, po opalování, krémový sprcháč, pokud si u moře. Tuna krémů a micelárek mi na týden či 10 dní fakt připadá zbytečné. Ale každý má jiné priority....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je obdivuhodné, že si dá někdo práci s tím, počítat přípravky, děkuji moc za váš/tvůj čas! Add zásadní - opalovací přípravky jsem už ukazovala v jiném postu, také na FB a Instagramu.Tělové mléko ve videu je - Eucerin po opalování, tělové máslo Soap and Glory a zklidňující krém od Uriage. Krémový sprcháč také ve videu je - The Body Shop a krém do sprchy od Dr. Haschka. Možná ti při počítání unikl obsah videa :-). Co je normální je asi relativní. Jen jsem ukázala, co jsem měla s sebou. Nikomu neříkám, že to má takhle být :-).

      Vymazat
    2. Akurát som dopozerala video a teda tiež asi dobre nerozumiem príspevku od anonyma, najskôr to bude tak, ako píšeš... pri počítaní produktov unikol dotyčnej obsah videa...ách jaj. Keby si viezla aj kufor kozmetiky, príde mi absolútne nevhodné, aby som to ja komentovala štýlom, že to nie normálne, zbytočné, ak mám čo povedať k téme, poviem, ale zhadzovať, urážať iných... ale každý má iné priority, že áno a každý sa dnes inak vyspal... ;)

      Tiež nosím väčšinou rôzne zvyšky, vzorky, miniatúry a potom to vyhadzujem. Ja zvyknem pribaliť aj nejaké menšie balenie pílingu, ale nejaký jemný alebo enzymatický.

      Krásny blog, teším sa na ďalšie videá :)

      Vymazat
  2. Anonymní11/7/14

    Takže odpovídám na Tvůj dotaz, že mě fakt nezajímá post o Tvé dovolené, plné kosmetických přípravků. V každém videu zmiňuješ a ukazuješ ty neuvěřitelně předražené smrduté svíčky(v jejíž firmě jsi asi zaměstnaná)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D myslím, že tě k návštěvě mého blogu fakt nikdo nenutí. Na netu je miliarda dalších blogů. Ale pakliže se díváš na "každé" video, asi to bude něčím jiným. Já na věci, které se mi nelíbí, zásadně nedívám. A zaměstnaná ve "firmě na předražené smrduté svíčky" fakt nejsem, ale možná by to nebylo špatný, díky za tip.

      Vymazat
  3. Anonymní11/7/14

    Fakt je ten, že ty zbytky jsou úděsný, halda vzorků a zbytků...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ájo,vícekrát jsem na Tvé doporučení koupila kosmetický přípravek a pokaždé jsem byla nadšená.Proto by mě zajímalo,kde se dá koupit ten olejíček na vlasy Biosilk jak ho chválíš.Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, mají ho v Douglasu u pokladen asi za 80,- Kč :). Ovšem v mezičase jsem ještě vyzkoušela Moroccan Oil a Macadamia Natural Oil a ty jsou ještě o dost lepší, než Biosilk :-).... Budu o tom psát na blogu ...

      Vymazat
    2. Díky,počkám ještě na recenzi :) Ještě bych se přimlouvala za recenzi očního krému od HR jak ukazuješ,stále jsem ještě neobjevila ten pravý a značka HR je pro mě top,tak mě ten krém moc zajímá,zvláště když říkáš že je opravdu dobrý.

      Vymazat
  5. Anonymní11/7/14

    Jela jsi na dovolenou jen s dcerou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu chtít na svém blogu řešit s kým jezdím na dovolenou, natočím video "s kým jezdím na dovolenou".

      Vymazat
    2. Anonymní12/7/14

      Riadne trapna odpoved, ba ax agresivna, akoby na tom nieco bolo povedat, s kym si bola na dovke. Dotycna asi trafila klinec po hlavicke....

      Vymazat
    3. Ale no tak klídek, anonyme. Normálně jsem věcně odpověděla na otázku, která byla položena. Nechápu, jak dotaz souvisí s námětem kosmetiky na cestu a za druhé, jak jsem psala, chtěla jsem zveřejnit další fotky z dovolené, možná by se dotyčná zvědavka dozvěděla více. Osobně bych se žádné blogerky, ani z těch, které z nám osobně, neptala, s kým kam jezdí, to je každého soukromá věc.

      Vymazat
  6. Tu testovací hydratační sadu Bioderma mám doma asi 14 dnů a už se moc těším na vyzkoušení. Akorát čekám, až budu nějakou dobu na chalupě, abych mohla testovat opravdu nepřetržitě a moc to nemíchat s ničím jiným a v případě, že mi nesedne, mě nikdo neuvidí opupínkovanou :D K moři jezdím spíše výjimečně (protože s rodiči je to prostě na nic). Nicméně minulé léto jsme byli a měla jsem kosmetiky hodně málo. Takže docela chápu tu Tvou připravenost na všechno :) Aspoň nemusíš po pár dnech řešit, co s přesušenými vlasy nebo se změnami potřeb pleti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsi vystihla přesně... u moře se doslova ze dne na den mění potřeby pleti i vlasů, takže kdo tomu aspoň trochu rozumí a chce o sebe pečovat, tak chápe, že je lepší být "ready". Testovací modrou Biodermu jsem ani nedopotřebovala, nevím proč, ale prostě mi z nějakého záhadného důvodu nesedí. Jinak ale Biodermu samozřejmě miluji! :-)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.