Pages

12. 7. 2014

SALON GEL POLISH SET - SALLY HANSEN PRESS RELEASE - OOTD

V POSTELI S PÉŤOU, RENDY A SALLY + OOTD


Krásné sobotní odpoledne,

když mi jednoho krásného dne přistálo v emailu pozvání na tiskovou konferenci Sally Hansen, neváhala jsem ani vteřinu. Tuto značku znám už dlouho a velmi dobře z USA, kde jsem strávila nějaký čas a tudíž jsem měla příležitost Sally Hansen vyzkoušet ještě v době, kdy na našem trhu nebyla.

Předpokládám, že asi většina z vás již má s produkty této značky nějakou zkušenost, prodává se exkluzivně v DM a také jsem si ji dříve zaznamenala v Sephoře, ale nejsem si jistá, zda tam ještě prodej pokračuje. Každopádně, přestože se u nás produkty neprodávají v tak širokém rozsahu, jako v zahraničí, velmi mne překvapilo, že po Austrálii a USA bude ČR první zemí, kde se již brzy začne prodávat to, co dle mého názoru na trhu chybělo. Profesionální řešení pro gelovou manikůru na domácí použití. Kompletní informace o sortimentu Sally Hansen najdete zde:  KLIK



Tisková konference proběhla v překrásných prostorách luxusního presidentského apartmá hotelu THE MARK - KLIK, dříve zvaném "Kempinski". Jistě si umíte představit, že když se na skvělém místě setkáte se skvělými lidmi, vznikne z toho naprosto unikátní zážitek. Děkuji tímto českému zastoupení Sally Hansen za pozvání na tuto úžasnou tiskovou konferenci a také za to, mít možnost se v předstihu dozvědět o žhavé novince, která pro mne osobně přišla jako na zavolanou.




Skvělou zprávou a novinkou Sally Hansen je navázání spolupráce se Stellou McCartney. Jak víme, vše do čeho se Stella pustí,  je přímo božské, tudíž věřím, že se máme na co těšit :-)...


Nový gel - lak se bude prodávat ve 12-ti naprosto luxusních odstínech. Na fotu vyšly barvy nepatrně zkreslené, v reálu jsou naprosto úchvatné!  Obsah je ukryt ve světelně nepropustných lahvičkách, aby UVA/UVB záření nepoškodilo konzistenci laku.



Kdo mne sledujete na Instagramu, tak asi víte, že již 2 měsíce řeším to, že  nechci ztrácet obden čas úpravou nehtů. Vyzkoušela jsem Striplac, který mi bohužel nedržel a loupal se již po pár dnech, dále Q-lac, který na mne žloutnul. Ve finále jsem skončila u Gellacu, se kterým jsem sice velmi spokojená, ale protože mi rychle rostou nehty, nestíhám běhat každých 10 dnů do salónu. Tudíž jsem nadšená, že mám nyní možnost otestovat zajímavě vypadající alternativu pro domácí použití a určitě věnuji samostatný článek této novince, až ji ozkouším na vlastních rukou a nohou :-))).

Odpoledne jsem strávila společně s Péťou a Mírou, Péťa o akci píše zde: PETRA LOVELY HAIR a s Rendy, která také už bleskově publikovala článek na RENDY ORDINARY LIFE. Nutno podotknout, že dámy ze zastoupení Sally Hansen jsou šarmantní,  přátelské, profesionální a naprosto jim nechybí smysl pro humor. Bez přehánění, díky všem zúčastněným to byl pro mne osobně "nejvysmátější" den letošního roku!

Na místě byla paní manikérka, díky které jsme mohly novinku na místě vyzkoušet. Čekalo nás fantastické pohoštění a k dispozici jsme měli i ložnici v prezidentském apartmá, kde jsme se fakt vyblbli :-)))), Míra fotil jako o život a byl tak hrozně moc hodný, že na místě nafotil můj Péťin outfit :-). Tímto Mírovi hrozně moc děkuji a pro zvědavce doplňuji, že Péťa s Mírou je opravdu mimořádný pár, jsou úplně stejní, jak je znáte z jejich společných videí :-).















Na sobě mám:
kožená motorkářská bunda - CHOIES
šaty - Tally Weil
pásek, kabelka - Mango
černé lodičky - F&F
hodinky - MK
prsten - Svarowski
řetízek s otevíracích jablíčkem - H&M

Ještě info ohledně zahájení prodeje novinky. Bude to někdy v první polovině srpna v drogériích DM, pokud vše klapne tak, jak má :-). Do té doby se určitě dozvíte od Rendy, Péťi a mne, jak jsme spokojené :-). 

Znáte a používáte Sally Hansen??? Líbila by se vám někdy v budoucnu Giveaway o produkty této značky ?? 

Přeji vám všem krásný víkend! :-)

29 komentářů:

  1. Moc Ti to sluší a máš nádhernou kabelku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znam a rada pouzivam:)
    Moc Vam to na fotkach slusi, proste wow!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, od tebe pochvala potěší dvojnásob. Ale kdybych věděla, že mně čeká taková photo session, tak se aspoň pořádně nakytuju :-))). Měla jsem btw. nude stíny z té bílé paletky - kvarteta of Flormar, jsou to fantastické stíny, kvalita téměř jako UD a za kilo! Asi víš jaké, chystám se o nich napsat....

      Vymazat
  3. sluší ti to moc
    a tuhle novinku si ujít nenechám.. sally hansen mám moc ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! To mne těší, že jsou na Sally dobré ohlasy. Ty gelové laky vypadají na nehtech opravdu dokonale, byly jsme nadšené! :-)

      Vymazat
  4. moc vám to slušelo :)) na Sally Hansen jsem zvědavá, já jsem zkoušela akorát Rocklac a ten mi vyhovoval skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkujeme! To víš, Míra je skvělej fotograf .. :-). Já jsem Rocklac nezkoušela, ale na této novince
      se mi líbí, že bude dostupná ve všech DM prodejnách, což je myslím si super... :-)

      Vymazat
  5. Holky jste perfektni a moc vam to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to musela být naprosto parádní akce...! Též jsem měla tu čest poznat Péťu s Mírou naživo a opravdu jsou to naprosto úžasní lidé. :) Laky vypadají moc hezky a ty odstíny...och..! :D Myslím, že giveaway s touto značkou by udělala radost spoustě lidí, protože třeba já od ní ještě nikdy nic nezkoušela... :) Jinak strašně Vám to tam oběma sluší, jak dvě panenky, když Vás tak člověk vidí, má pak trauma z toho podívat se na sebe do zrcadla... :D

    Debie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Debie, děkujeme hrozně moc, trauma mít fakt nemusíš, míra je skvělej fotograf, málem jsem se nepoznala :D
      Odstíny se fakt povedly, vybere si úplně každý a věřím, že až se to začne prodávat, bude to trhák. Gel se může použít i třeba jen na vytvrzení nehtů, tj. vynecháš barvu a dáš jenom poklad a topcoat a krásně na tom pak drží jakýkoliv lak :-)

      Vymazat
  7. Jsi opravdu krásná :)) A Pétě to také moc sluší
    Určitě to bylo parádní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, hrozně moc děkujeme obě! :-) Bylo to moc fajn, prostředí samozřejmě krásný, ale věřím, že stejně fajn by to bylo i třeba pod stanem na Sázavě, protože Péťa s Mírou jsou prostě úžasňáci, za celej svůj život jsem zažila možná jenom jeden nebo dva páry, který se tak skvěle doplňují a podporují a navíc je s nimi neskutečná prča :-D!

      Vymazat
  8. Tomu se říká, dámská jízda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní13/7/14

    Diky petrinemu blogu jsem zrovna objevila ten tvuj. Je super, ty a Peta jste nejlepsi!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Holky, na vás je vidět, jak moc jste si to užily. Super koukat na takové pozitivní fotky a navíc když jsou na něm tak krásné baby. Ájo, já už vím koho mi připomínáš:). Penny z Hříšného tance!

    OdpovědětVymazat
  11. fotky jsem už obdivovala u Peti, moc vám to oběma sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné jste,obě dvě!!!:-) Musel to být krásnej den Ají!!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc Leníku, bylo to vážně úžo! :-)

      Vymazat
  13. Krásné fotky, jen co je pravda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Produkt me nezaujal, ale vy dve ano:-D Krasne fotky a Vam to tam hrozne moc slusi:)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne fotky a tiež outfit. Veľmi Ti to svedčí. O gelových lakoch od Sally Hansen som už počula a zvažujem ich kúpu. Nechávala som si nechty upravovať a lakovať gelovým lakom v salóne, no nie vždy som bola úplne spokojná.

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.