Pages

16. 3. 2014

IKEA HAUL video

IKEA HAUL - anebo jak to dopadne, když se vydám koupit čajové svíčky :-)

Krásné nedělní odpoledne,

také máte rádi Ikeu? Já osobně moc a bohužel ji máme poměrně hodně blízko :D. Dnešní vido bylo úplně mimo plán, ale říkala jsem si, že by vás to mohlo třeba pobavit a třeba využijete tipy na novou jarní kolekci :-)

Jak vypadají vaše nákupy i v Ikee, patří tento obchod mezi vaše oblíbené ??? 


Užijte si zbytek víkendu! :-)



 

33 komentářů:

  1. Aji, moc krásně ji nakoupila .... já to mám s Ikeou podobně .... jedu tam pro jednu věc a přivezu jich minimálně deset :o):o):o) .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, děkuji! No známe "své lidi" :))), já jsem v pasti, protože tam prodávají ty zatraceně levné čajové svíčky :D

      Vymazat
  2. Anonymní16/3/14

    Děkuji za video a za inspiraci...už se moc těším až se vydáme do Ikei :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Třeba se tam někdy potkáme :D

      Vymazat
    2. Anonymní20/3/14

      Třeba jo :-) ...jezdíme do Brna. Kdyžtak se přihlásím :-D Hanka

      Vymazat
  3. Anonymní16/3/14

    Pohodove super nakupne video,viac takych... Ikea je skvela,bohuzial ci nastastie ju mame 60 km daleko. Nakupila si krasne veci-ten biely dzbanek (vaza) a podnos by som brala aj ja...😊 prestieranie uz mame doma...😊 inak ti to velmi pristane, ako vzdy....maya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :-) Prostírání je krásné, doufám, že se bude i dobře čistit. Džbánek vřele doporučuji, s květinami to vypadá fakt moc hezky a romanticky :)

      Vymazat
  4. Andrejko, moc Ti to sluší! Video mě moc pobavilo, úplně se poznávám. A to se mi ještě někdy stane, že to, pro co jsem jela zapomenu koupit :) Prostírání doma také mám a je moc hezké. Lákal by mě hrneček - také miluji velké hrnky a podnos - ten je bomba! Jo a tu tašku bych si vzala na pláž, vlečeme vždy milion hraček do vody, kyblíčků, šnorchlů, krémů, knížek atd.... :-) Pa a krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, moc děkuji!! Díky za tip na využití tašky, to je super nápad a nenapadlo by mne to!!! Je to přesně taková hezky tyrkysová k moři, nezabere místo a dá se vyprat :-)!! Jak prosím tě čistíš to prostírání? Může se to nějak víc namočit? Díky :)

      Vymazat
  5. zdravím Ájo :)..skvělý nákupy.., Ikeu můžu :) .... máme ji cca 35 km v OV, s čajovkama jsem na tom podobně se spotřebou:) .. Ikea i bezkonkurenční cena čajovek :) !!!
    To prostírání je z vodního hyacintu pletené...., stejně jako byly ty jejich houpací křesílka.. ,obaly na kytky... , krásné jaro....ať se daří Laďka
    Ráda uvítám i jarní tipy Yankee Candle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, děkuji hrozně moc za radu od profi zahradnice, vodní hyacint by mne nenapadl ani ve snu :D, tak mám díky vám o něco širší přehled :-), děkuji! Ano, čajovky Ikea jsou nejlepší a navíc za super cenu. To mi snad dělají naschvál :D. Video s jarními novinkami Yankee bude, jen nebyla poslední dobou síla a čas, zdraví.... :(, znáte to... Moc na vás holky myslím! Krásné jaro! :-)

      Vymazat
  6. Pěkný den, Andrejko! Ikeu máme 60 km, ale moc ráda tam jezdím. Jen se nesmím zmínit před manželem - ten jede kolem hodně rychle :-DD. Prostírání, talíře a čajové svíčky mám taky a jak ráda. Na vázičku se chystám a ten šálek s podšálkem a podnos - hmm, to jste mě nalákala! Taška taky vypadá moc hezky :-) - video se mi moc líbí a budu se těšit na další! Jinak se mi líbí, jak krásně máte doladěny rty se svetříkem - super!!! Moc Vám to sluší! Krásný den. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, tak 60 km mi připadá přesně akorát :D, je to dost daleko na náhodné nákupy, na druhou stranu, když něco potřebujete, nestrávíte celý den na cestách :). Ohledně rtěnky jsou vám psala na instagramu, nevím, jestli se to k vám dostalo, je to rtěnka Topshop v odstínu Ohh lala a přes to Maybelline Coral Tonic 422 :)

      Vymazat
  7. Ty jo, mě se v Ikee taky vždycky záhadně hromadí věci v košíku hahaha :D hrníček s podšálkem jsou nádherné, podpbné měla mamka ale už jsou dávno rozbité :( tak se nehspíš nutně musím rozjet do Ikey. A krásný svetřík :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji moc! :-), občas mám pocit, že tam snad pouštějí do vzduchu nějaký oblbovák, že jsou pak zákazníci jako smyslů zbavení :D, největší mor jsou ty "levné" položky :D, haha

      Vymazat
  8. Pořídila jsi krásn

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní17/3/14

    ahoj kdy bude to slíbené video o tvé stravě a jak se udržuješ ? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, to fakt nevím, hrozně mne otrávily některé slečny a paní "řešitelky-komentátorky" u posledních videí, takže nemám absolutně chuť cokoliv ventilovat o sobě a svém soukromí, i když bych k tomuto tématu asi i měla co říci.... uvidíme.....

      Vymazat
  10. Anonymní17/3/14

    Hezky den :-) Krasne video ;-) Mohla bych se zeptat na nazev toho krasneho hrnecku?Na strankach jsem ho nenasla :-( Děkuji a přeji krasny zbytek dne.Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, určitě se zeptat můžete :-), ale dívala jsem se na hrnek a není to tam bohužel napsáno :(, papírový obal už jsem vyhodila. Snad by to mohlo být v katalogu nebo na internetu si myslím...

      Vymazat
    2. Anonymní21/3/14

      Pravě že na internetu neni :-( To je skoda, chtela jsem si ho objednat, musi se z nej pit užasne.Ani na dokladu by to nebylo napsane? Hezky večer Iva :-)

      Vymazat
  11. to poznam..take to "ked uz som tu, tak sa aspon poobzeram, co tu maju" :)) ikea je vzdy program na pol dna :D pekne veci si pokupila..vaza/konvica/dzbanek sa mi paci najviac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-). Musím říct, že na stole váza vypadá fakt super a jako na potvoru jsem zjistila, že ještě prodávají další velikosti :D

      Vymazat
  12. V tomhle videu ti to neskutečně sluší. Ten účes je úžasný, plus jak ti ladí rtěnka ke svetru. Bomba. Přiznám se, že mě blbůstky z Ikea moc nezajímají, ale stejně jsem to video zhltla jedním pohledem, protože se na tebe fakt hezky dívá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc! Neměla jsem zrovna nejlepší den, takže mne takový komentář překvapil a samozřejmě i moc potěšil! :-)

      Vymazat
  13. Anonymní19/3/14

    Hezký den! Mám moc ráda Vaše videa, nejvíce ty o kosmetice. Jste nějaká bledá, nebo to dělají ta světla, zde vypadáte nějak starší..možná ty vlasy či absence opálení, ale stále kočka!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ???? asi to bude překvapující zpráva, ale blogeři a youtubeři jsou úplně normální lidé, kteří možná pro někoho překvapivě zažívají bez výjimky vše, co ostatní smrtelníci :-), a to včetně nemocí. Jak byste vypadala druhý den vy, kdyby vám v nemocnici odebrali 15 zkumavek krve??

      Vymazat
    2. Anonymní20/3/14

      Omlouvám se, nemyslela jsem to zle! Přeji brzké uzdravení!
      Jste skvělá blogerka, mám Váš blok velmi ráda.

      Vymazat
    3. Anonymní20/3/14

      pardón -bloG!! stydím se za chybu!!:-):-))

      Vymazat
  14. Ahoj, video se mi moc líbilo. Objevila jsem tě až dnes, což absolutně NECHÁPU.
    Jsi jednoznačně nejhezčí bloggerka z ČR a SR. Opravdu krásná holka :) a moc příjemně se posloucháš, těším se na každé Tvé video. Nemám na YT, vlastně nikde moc ne, mám jen mail :D :(, ale kvůli Tobě si ho snad založím :). Úžasná... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc, to mne fakt velmi potěšilo! :-)

      Vymazat
  15. Anonymní20/3/14

    Trochu mimo mísu, ale máš nějaké video, kde mluvíš o stravování a cvičení? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní20/3/14

    mně připomínáš daru rolins

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.