Pages

25. 3. 2014

Marks and Spencer - HAUL video

Marks and Spencer - HAUL

Krásný den,


dnes mám pár tipů na potraviny, které nakupuji v Marks & Spencer. Vím, že některé z vás to mají možná daleko, a tak jsem si říkala, že by se třeba někomu mohly hodit tipy na zboží, které v M&S stojí za povšimnutí.  

Budu vděčná i za názor, co ze sortimentu M&S se osvědčilo vám, protože se od vás dozvídám často super tipy :-), za které tímto moc děkuji ! :-)

Užívejte jaro! A.



33 komentářů:

  1. Musím přiznat, že jsem tam pro jídlo nikdy nezašla a asi to budu muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nebudeš litovat :-), jsou to takový drobnosti, ale aspoň se má člověk pak na co těšit :-)

      Vymazat
  2. Anonymní25/3/14

    super video ,škoda že u nás Marks&Spencer není :-( hned bych vyzkoušela.Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, tak třeba se najde někdo, kdo se vydá do nejbližšího místa :), těch nemražených věcí je k dostání docela hodně :-)

      Vymazat
  3. U nás ve městě máme jen malý koutek potravinového oddělení, ale miluju to tam! :) Výborná je zázvorová limča! Z vín bych doporučila Las Falleras :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, souhlasím, ta jen naprosto úžasná a teď je na ni 20% sleva, alespoň u nás :-). Já víno nepiju, ale děkuji moc za tip, protože ho kupuji často jako dárek, tak aspoň vím jaké, když se v tom nevyznám! :-)

      Vymazat
  4. ten čaj mám taky ráda, vždycky si ho kupuju před zkouškama :) ještě miluju jejich čokoládový shake (ale i ty ovocné smoothie), pak různé sýry, pečivo, hotové polévky... no a naprosto bezmezně miluju crispy bacon, to je prostě to nejlepší pochutina, jsem schopná sníst ten balíček na posezení :D
    naši tam kupujou už skoro veškeré potraviny, navíc bydlí na Chodově a často chytnou třeba polovinu nákupu za ty snížené ceny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, s těmi polévkami stopro souhlasím, jsou fakt výborné a navíc je v nich minimum syntetických látek, když nestíhám vařit, M&S to jistí. Crispy bacon mám hrozně ráda na čerstvý špenát, jsem hrozně ráda, že se to dá u nás někde koupit... :-)

      Vymazat
  5. Děkuji za tipy :) já tam ráda nakupuji sýrové krekry, ty jsou luxusní :) výborná byla v letě ke grilovanému masu karamelizovaná cibulka (chutney), dále doporučuji sladké sušenky všech druhů, výborné :) mamka si pochvaluje i kafe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tipy! Je fakt, že sušenky jsou skvostné, na chutney se určitě podívám, to by mne nenapadlo :-)

      Vymazat
  6. Já M&S na jídlo mám strašně ráda. Díky za pár tipů, co si koupit. Mě pravdu zaujala ta zmrzlina. Zamilovala jsem se totiž do arašídových věcí. Já tam pravidelně kupuji tuňáka v mořské vodě (je modrý, balený po třech konzervách), honeyroasted kešu, čokoládové kuličky v krabičce Hello Kitty, Chai tea, Triple Chocolate Crunch Cereal. Na víc si teď nevzpomenu :-D. Jediný, co mi připadá zbytečné tam kupovat, je čerstvá zelenina :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No super, děkuji moc za tip, tuňáka jsem tam nikdy nehledala, ale mám ho moc ráda, takže stoprocentně vyzkouším! Chai tea taky miluju :-)

      Vymazat
  7. my v Liberci sice mame potravinovy M&S ale nie mrazene a chladene vyrobky ani pecivo. Co mi je moc luto, mam moc rada bajgle, a tie male koblizky(este ze su tak male, a naraz si kupim len jednu). Inak kupujem uplne ine veci, mam rada cestoviny, tiez korenie, deti maju rady tie prasiatkove bonbony(ja tiez, naraz im dam len jednu hlavicku). Caj kupujem z tej rady ako je calm down ten cistiaci ale po tomto vydeu vyskusam aj calm down. Na pecenie dortikov detom tam kupujem marcipan a vanilkovy extrakt. Dalej si na nic nespomeniem ale priznam sa ze vzdy odtial idem s velikou taskou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuz, těstoviny jsou delikatesní, to je teda fakt a na ty jsem úplně zapomněla! :-) Děkuji za tip na marcipán a vanilkový extrakt, tyhle věci kupuji v Německu, tak udělám změnu :-)

      Vymazat
  8. Ahoj Andrejko, díky za tip na zmzku, tu určitě zkusím. Já tam ráda kupuji ořechové musli, je to opravdu o něčem úplně jiném než v supermarketu. Mají také dobré medy, ořechové směsky a mám moc ráda zázvorový čaj. Tátovi tam občas kupuji kávu.
    Jinak máš krásný účes, moc Ti to sluší - ostatně jako vždy:-)
    Krásný den S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, moc děkuji! Ořechy a směsi mají v MS fakt kvalitní to souhlasím, musli nemůžu posoudit, protože to u nás moc nefrčí :D. Med mi naštěstí dodává táta včelař :-). Na zázvorový čaj jsem se dívala, ale jestli ho doporučuješ, tak ho určitě koupím! :-)

      Vymazat
  9. hezký den Ájo :) , dík za tipy... mám ráda prodejny M&S ...jen Praha je Praha...:) v Ostravě tedy máme už 2 prodejny ..hurááá :)..jen jsou malinký....a sortiment není tak veliký....
    Co jinde nekoupím ....vanilkovou esenci, maxi pusinky na skvělý dezert J. Olivera :), taky koření...kardamon, uzenou sůl..ančovičky tam ráda nakupuji...., dobré tortilly mají... netvrdnou při další úpravě...!!! Nadšená jsem z různých dóz.. dobrých perníčků..sušenek :) ...vhodné jako dárečky ...když jdu na návštěvu...a i adventní kalendář každoročně ...své velké slečně kupuji v M&S :), teď naposled jsem si zakoupila i citrónový krém Lemon Curd..a slyšela jsem o výborné zmrzlině právě z toho krému...tak se chystám testnout ten zázrak :) , těším se na další tipy a recenze Laďka♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, moc vás zdravím a děkuji za tipy, vzhledem k tomu, že jste druhá Magdalena-Dobromila, tak se po všem, co píšete, určitě podívám! Jaký dezert od J. Olivera děláte?? Jo a je tedy fakt, že různé dózičky atp. často kupuji jako dárky .-). Je super, že v ČR takový obchod máme!

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    3. Anonymní29/3/14

      Dobrý den, Lemon Curd odtud úplně zbožňuji. Používám ho hlavně na linecká kolečka místo marmeldy a jsou výborná. Někdy si dáme krém jenom na zmrzku a je to taky moc dobré. Zaujala mě ta arašídová zmrka, tu vyzkouším.

      Hezkyý den!

      Jana

      Vymazat
  10. Ájo, jídlo z M&S taky milujeme :) Máme hodně rádi jejich hotové polévky v plechovkách, jsou výborné a bez nějakých chemických sajrajtů :) Arašídovou pomazánku kupujeme pravidelně. Mám ráda i jejich dietní pomerančovou limču, kterou si občas za odměnu koupím :) Samozřejmě nevynecháme ani jejich legendární scottish shortbreads, těch bych se ujedla. Občas koupíme i jejich různý jednohubky, maso (mají tam výbornou čerstvou šunku), sendviče (ale ty složením nejsou zorvna nic moc, jejich cena je nadsazená, ale ve slevě jsou fajn) a miluju jejich mléčnou kaši (v plechovce):))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S polévkami na 1000% souhlasím! :-) Scottish shortbreads neznám, takže děkuji moc za tip, určo se po nich podívám :-)
      Mám teď tolik nových tipů od čtenářů, že se skoro bojím jít na další nákup :o))))

      Vymazat
  11. Úžasné video, díky moc za tip :-), s nadšením se stávám tvou novou čtenářkou :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju tvoje videa ! :) Super tipy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zajímavé video, skvělé tipy.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Jídlo z M&S jsem nikdy nezkoušela ani nekupovala, ale tohle video mě opravdu nalákalo:) Strašně mám ráda tvoje nakupovací videa, jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, musím říct, že i mne baví nákupní videa a i nakupování :D (když mám na to klid...)

      Vymazat
  15. u nás máme potraviny v M&S hodně malé - žádné mražené potraviny, zeleninu, saláty, polévky, pečiva jen po skromnu. ale aspoň něco.
    jinak jejich arašídové máslo miluju. měla jsem i jiné značky, a toto chutná nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím arašídovým máslem naprosto souhlasím, měla jsem spoustu značek a M&S jednoznačně vede! :-)

      Vymazat
  16. Hi Greta, thanks a lot! I've read your blog with interest, it's really lovely, beautiful pictures! I am following you now as well :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.