Pages

23. 6. 2016

MY WEEKEND IN PICTURES + OOTD


V minulém postu jsem psala o tom, co jsem si pořídila na léto. Říkala jsem si, že by vás možná zajímalo, jak letní outfity komibinuju, jakou používám o víkendu kosmetiku a co děláme :-)

O víkendu bylo hezké počasí, a tak jsem si vzala na sebe nové šortky, sandály a tričko z Primarku. Nedávno jsem koupila v Mangu moc hezký, tmavě šedý dlouhý kardigan. Na bocích má rozparky, je měkkounký a bezvadně se dá kombinovat. Uplynul už měsíc od naší dovolené a mé opálení se vytrácí. Sáhla jsem poprvé po instantním tělovém samoopalovacím přípravku Benefit Hoola a s výsledkem jsem byla velice spokojená. Výsledný odstín je přirozený, efekt okamžitý a "opálení" do druhého dne ještě dojede :-). Jediná nevýhoda je aplikace houbičkou, která není úplně rychlá.

V neděli jsem ze sobotního outfitu ponechala šortky a přidala jsem proužkaté námořnické tričko, šátek na hlavu a koňakové sandály, abych černo - antracitovo - bílou kombinaci trošku rozbila.

Během letních víkendů mám nejraději rychlý makeup. Používám většinou jen linky, řasenku a výraznější rtěnku. Obličej sjednotím dlouhotrvajícím makeupem a trošku plastičnosti dodám matným bronzerem Hoola. Velmi jsem si oblíbila na obočí a prosvětlení paletku Pretty Easy Brow Palette od Clinique.  Světlý perleťový odstín je krásný pod obočí a stín na obočí se dá použít i do záhybu očního víčka. Já ale na horní víčko raději nanesu jen trošku Hooly :). Tento víkend jsem požívala moji oblíbenou rtěnku MAC All Fired Up. Je to matná, temně růžová, na rtech vypadá skoro jako červená. Považuji tento luxusní odstín za svůj svatý grál

Z parfémů miluji vše, co obsahuje citrusy. Zbožňuji pomerančovou vůni od značky Atelier Cologne (dá se koupit v Sephoře, ale pozor, je návyková :)). Mou mnohaletou letní stálici je také Clinique Happy in Bloom. Jakmile tuto vůni ucítím, okamžitě mám léto, a to po celý rok :-D.

 

V sobotu jsme navštívili Food Festival v Dobřichovicích, jako skoro každý rok. Moc jsme si to užili, a i když to vypadalo na slejvák, nakonec bylo krásně :-).  Z kulinářských zážitků mi v hlavě utkvěly husí jádra (vlevo dole). 

Ještě musím napsat, pro ty, kdo neznají Dobřichovice, že zámek stojí přímo na břehu Berounky. Je úžasné vychutnávat delikatesy a pozorovat, jak plyne řeka :-). Nikča si vyrobila vlastnoručně tričko s potiskem kočičky, čímž se hezky zabavila, a když začal soumrak, hned si ho i oblékla :-). Výlet jsme zakončili v italské kavárně a prodejně delikates La Fontana. Prodávají tam i skvělou zmrzlinu Angelato. Miluji mangový sorbet, slaný karamel a mátovou čokoládu :-).








V neděli jsme navštívili pražskou ZOO. Nikča jela poprvé sama na lanovce, což jsem nesla velice špatně, ale pán z obsluhy mne ujišťoval, že jezdí i mnohem menší děti. Každopádně, dopadlo to dobře a tenhle zážitek si budu pamatovat napořád :-) #přelomovýokamžik. 







Pražská ZOO je podle mne naprosto fenomenální a velice se mi líbí nový indonéský koutek. ZOO nás zkrátka moc baví. A když byla Nikča ještě menší, chodili jsme tam i několikrát týdně.

Chodíte rádi do ZOO a kam jezdíte nejraději na výlety?? Napište mi, jestli se vám takovýto typ postu líbí, no a samozřejmě si užijte víkend :-)... XX

25 komentářů:

  1. My máme do pražské zoo permanentku a milujeme to tam:-) Škoda ze nechodite častěji, moc rada bych vas tam potkala:-) A jinak super článek, mas moc hezky styl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mám fakt radost :-)! Taky jsme měli celoroční, ale dokud chodila Nikča do školky. Jakmile začne škola, tak končí legrace :o))) Myslím, že ZOO se mi nikdy neomrzí. Viděla jsem po světě různé jiné a to pražské mi připadá absolutně nejúchvatnější.. :-)

      Vymazat
  2. Zoo mám moc ráda, nejvíce se mi líbilo v Lešné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Lešné jsem zatím nebyla, děkuji za tip :-)

      Vymazat
  3. Moc hezky clanek. My radi jezdime do safari v Hradci Kralove, vyrazime tam rovnou na prodlouzeny vikend. Je super spat v zoo :-) Prazska zoo je klasika, fajn to je take v Plzni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, nemyslela jsi Dvůr Králové? Tak tam je to super :-)

      Vymazat
    2. Myslela :o) Promin, chybka se vloudila. Je to nase nejoblibenejsi zoo :o)

      Vymazat
  4. Ahoj Ajo. Moc pekne tema :-). Libi se mi,ze se nebojis ( nestydis ) kombinovat luxusni doplnky s levnymi kousky....to se mi libi a mam to taky moc rada. Na vylety moc nejezdime,bydlime v male vesnicce,tak mame prirodu okolo sebe ,a kdyz vyrazime,tak do kina atd. a hlavne mam super dedu,ktery si bere velmi casto holky na vikend a tam vyketuji :-))...Pa Pavlina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Pavlínko, malá vesnice musí být na přírodu moc fajn, to pak chápu, že jezdíte spíše do města.

      Vymazat
  5. V ZOO jsem nebyla už několik let, naposledy snad na gymplu se školou, ale v rámci nějakého konkrétního cíle například s biologickým seminářem, takže celý areál jsem neviděla, ani nepamatuju. S přítelem jsem se chystali celý semestr, ale nějak to nevyšlo, takže to vidím až tak na září :D Taky jsem už asi jela sama na lanovce a vím, že jsem se do toho moc nehrnula, protože jsem vždycky byla mamánek :D V Dobřichovicích jsem ještě nebyla, ale minulé jaro jsem byla na Fishkusu na Náplavce a taky to bylo super, určitě chci jít na podobnou akci zas. Jinak Ti to samozřejmě moc sluší, máš krásnou postavu :) Sice mi moc chybí videa, ale tyhle články jsou super a mohla by jsi přispívat klidně denně, co denně, dvakrát denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc :-). Náplavku mám taky moc ráda, i když Dobřichovice jsou víc "vesnice" a i ceny jsou tam o něco lepší. Pražská ZOO se za poslední roky mega-změnila, určitě se zajděte někdy podívat. To, co se tam podařilo vybudovat, je podle mne fakt unikátní. Krásný víkend, pa :-)

      Vymazat
  6. Super článek, myslela jsem, že mi budou tvá videa chybět, ale blog mi to vynahradí:-)
    Do zoo chodím s dcerou moc ráda, sama si pamatuju, jak jsem to jako dítě milovala a vydrželo mi to doteď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, to mám radost! :-) Mne do Zoo nikdo nebral a teď si to ale vynahrazuju :o))), krásný víkend <3

      Vymazat
  7. Anonymní24/6/16

    Nádherné fotky a moc pěkný článek. Já mám nejraději zoo v Lešné u Zlína-nejlepší je hlazení rejnoků! Celkově se mi ale líbí koncept celé zoo-je udělaná tak, že návštěvník prochází kontinenty-můj nejoblíbenější je Austrálie. Jinak já pocházím z Valašska a ačkoli jsem tu prošla vše snad stokrát, pořád mě to baví! Přeji mnoho krásně strávených víkendů. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :-) Ten koncept v Lešné zní úžasně, určitě se tam vydáme a moc děkuji za tip :-)

      Vymazat
  8. Taky rádi jezdíme do ZOO, jak už tady padlo pro nás je bezkonkurenční Lešná, jsme tam 4x ročně a pořád nás baví :o)) určitě stojí za to se tam podívat, hezké léto Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, už mám Lešnou na seznamu destinací, kam zamíříme :-D. Taky přeju krásné léto, papa :)

      Vymazat
  9. Andrejko,
    konečně mi čas dovolil reagovat alespoň na jeden článek. Moc Ti to sluší, obdivuji Tvůj styl a čerpám z něj inspirace.
    Dobřichovice mám ráda, byla jsem tam již několikrát, mám k tomu místu jiný citový vztah, třeba se tam někdy potkáme..;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilko, moc děkuju za hezký komentář od srdce :-) <3 Moje rodina pochází z Dobřichovic, víš :-). Krásné léto!

      Vymazat
  10. Ty boty <3 jinak ZOO doporučuji tu libereckou, není tak velká a já jsem ve svém věku vždycky pak rychle unavená :-D ale krásné fotky a takovéhle mišmaš posty mám nejraději, jsi taková uvolněná, když píšeš a vychází z toho pohoda (ne, že by tomu tak ve videích nebylo, ale já osobně radši čtu no :-) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuju, jsi zlatá :-). U videí jsem byla často už při natáčení ve stresu, co mi tam zase kdo bude psát (hlavně u těch posledních). V Liberci jsme taky už byli, líbíl se nám tam hlavně stříbrný tygr, ten byl úžasný :-)

      Vymazat
  11. Zoo mám velmi ráda, byla jsme snad ve všech v ČR :)) Je tam krásně!
    Moc hezké a povedené fotečky :*

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelinko, moc děkuju, přeji ti krásné léto <3

      Vymazat
  12. Hezký článek a fotky. (Dcerka na lanovce:-))Ráda mám Tvá videa (a už mi chybí nějaké nové), takový vlog třeba z víkendu by byl super.☼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju Dášo :-). Videa už asi dělat nebudu, víš... Krásný víkend, pa

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.